Half-Life 2 v23

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Lg g2 açti

priv.boy

priv.boy

Üye
anıl bedava olan link olursa sevinirim.

thenry79

thenry79

Üye
Chainfire 3D THD Oyunlarını Oynama

Note 3 vs cihazlar için THD(tegra) oyunları oynama hakkında bilgi var. deneyin belki olur :)

movistar

Üye
thd yi bosver normal android lerde calisani bulun siz

ishak388

ishak388

Üye
kendim chainfire ile deneyeceğim olursa forumda paylaşırım

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Note 3 snapdragon 800 açması gerek

firat996

Üye
Mount and blade warband daha non-tegda cikmadi bu oyun icinde cikmaz. Umitsizim :(

thenry79

thenry79

Üye
Mount and blade warband daha non-tegda cikmadi bu oyun icinde cikmaz. Umitsizim :(
Half Life ve Portalı Mount and blade warband ile kıyaslama. Biri Türk oyunu diğerleri Valvenin. :)
kendim chainfire ile deneyeceğim olursa forumda paylaşırım
Chainfire ile denemek için Chainfire 3D Pro yükleyim dedim. Ancak Note3 dondu ve siyah ekranda kaldı.Telefon açılmadı.mecburen formatladım. yine denedim yine dondu yine formatladım :) Chainfire yalan benim için :)

movistar

Üye
yokmu calistiran su oyunu

fnldstntn

Üye
Arkadaşlar bu oyun Nvidia Shielde özel olarak çıktı yani yükleseniz bile muhtemelen oynayamazsınız. Muhtemelen oyunda dokunmatik kontroller yoktur...

GreaTH

GreaTH

Üye
Half Life ve Portalı Mount and blade warband ile kıyaslama. Biri Türk oyunu diğerleri Valvenin. :)
Chainfire ile denemek için Chainfire 3D Pro yükleyim dedim. Ancak Note3 dondu ve siyah ekranda kaldı.Telefon açılmadı.mecburen formatladım. yine denedim yine dondu yine formatladım :) Chainfire yalan benim için :)

Aynen Kardes Bendede telefon acilmadi. bnde format bile atilmadi mecbur Ayni Rom tekrar yukledim :D

memeto9898

memeto9898

Üye
Aynen Kardes Bendede telefon acilmadi. bnde format bile atilmadi mecbur Ayni Rom tekrar yukledim :D
Keşke Açıklamayı Okusaydınız Program 2.3.6+ Desteklemiyor :)

arifemre10

arifemre10

Üye
Z1C açarmı tegra değil ama ?

MaxipmaN

Üye
Teşekkurler

erdemguven

Üye
Telefon oyunu kaldirmadi " diye bir durum yok. Gta sanandreas mostwanted mc4 gibi oyunlari kaldiran her telefon kaldirabilir. Sadece gpu uymuyor sorun bu.
:/ olm kısaca kaldırmıyor işte la :D oyunu yakın zamanda güncellerler tegra dışı adreno cihazlarındada açar vaziyete gelir, fakat tegra versiyonundan kırpılmış bir şekilde.. yansımalar, poligon değerleri gölge kalitesi biraz düşürülür yani..

thenry79

thenry79

Üye
kaldırmıyor diye bir şey yok. GPU uyumsuz sadece...

• Beğen
Tepkiler: BurakTura
Takipçi Satın Al

Üst Alt