Anil-D
Üye
Programi verirmisinChainfire diye bir program vardi tegra oyunlari oynamak icin ama root ister
Programi verirmisinChainfire diye bir program vardi tegra oyunlari oynamak icin ama root ister
İndiriyorum o zaman lg g2 meLg g2 açti
Half Life ve Portalı Mount and blade warband ile kıyaslama. Biri Türk oyunu diğerleri Valvenin.Mount and blade warband daha non-tegda cikmadi bu oyun icinde cikmaz. Umitsizim![]()
Chainfire ile denemek için Chainfire 3D Pro yükleyim dedim. Ancak Note3 dondu ve siyah ekranda kaldı.Telefon açılmadı.mecburen formatladım. yine denedim yine dondu yine formatladımkendim chainfire ile deneyeceğim olursa forumda paylaşırım
Chainfire yalan benim için 
Note 3 snapdragon 800 açması gerek
Half Life ve Portalı Mount and blade warband ile kıyaslama. Biri Türk oyunu diğerleri Valvenin.
Chainfire ile denemek için Chainfire 3D Pro yükleyim dedim. Ancak Note3 dondu ve siyah ekranda kaldı.Telefon açılmadı.mecburen formatladım. yine denedim yine dondu yine formatladımChainfire yalan benim için
![]()

Half Life ve Portalı Mount and blade warband ile kıyaslama. Biri Türk oyunu diğerleri Valvenin.
Chainfire ile denemek için Chainfire 3D Pro yükleyim dedim. Ancak Note3 dondu ve siyah ekranda kaldı.Telefon açılmadı.mecburen formatladım. yine denedim yine dondu yine formatladımChainfire yalan benim için
![]()
Keşke Açıklamayı Okusaydınız Program 2.3.6+ DesteklemiyorAynen Kardes Bendede telefon acilmadi. bnde format bile atilmadi mecbur Ayni Rom tekrar yukledim![]()

Emin misin bak yükleyecemLg g2 açti
:/ olm kısaca kaldırmıyor işte laTelefon oyunu kaldirmadi " diye bir durum yok. Gta sanandreas mostwanted mc4 gibi oyunlari kaldiran her telefon kaldirabilir. Sadece gpu uymuyor sorun bu.
oyunu yakın zamanda güncellerler tegra dışı adreno cihazlarındada açar vaziyete gelir, fakat tegra versiyonundan kırpılmış bir şekilde.. yansımalar, poligon değerleri gölge kalitesi biraz düşürülür yani..