Telefon Tavsiyesi hala note 2 alınırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Bataryada G2 daha önde. Süper Amoled'e ve 0.3 inçe karşılık 100 mAh mi! Mantıklı olun biraz. Birazdan çıkar "Note 2 daha iyi" diyeceksiniz neredeyse!

xpaede

xpaede

Üye
İyi de G2 nin pili daha fazla gitsin hadi, en fazla fark edeceği bir bilemedin 2 saat olsun. Hiç bir high-end android cihaz gün sonunda şarj edilmeden 2.günü çıkaramaz. ( ortalama/normal kullanımda ) E sonuçta bu arkadaşımız da telefonu alıp masada deep sleep te bırakacak değil.Yani ekranın amoled olması pil ömründen farz edelim 1 saat götürsün bunun karşılığında daha canlı renk ve gerçek siyah görüntü veriyor.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Süper Amoled gerçek renklerden oldukça uzak. IPS panel Süper Amoled'e göre daha gerçekçi renkler veriyor. Note 2 oldukça iyi bir telefon fakat aynı fiyata daha iyi telefonlar varken neden Note 2 alalım?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Yav he sensin @Sucrofe müsait bi zamanda bakacam neymiş bu g2

• Beğen
Tepkiler: xpaede
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Süper AMOLED gerçek renklerden uzak olabilir fakat renkler daha canlı :oke:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Şimdi hepsiburadadan baktım evet g2 daha iyi telefon çünkü note 2 den sonra çıkmış bir telefon. İyi olduğu kısımlar işlemcisi, ekran çözünürlüğü, kamerası, bağlantı hızı. Hafıza kartı desteği yok fiyatı note 2 ile aynı (1299) neden kendisinden önce çıkmış bir telefonla aynı fiyat anlamadım. Note 2 nin hafıza kartı desteği, bataryası, daha büyük ekranı ve spen özellikleri üstün yanları. İkisindede 2 gb ram var. Diğer özellikleri hemen hemen aynı. Sonuç olarak diyebilirimki 2 yıl önce çıkmış bir cihaz hala g2 ile aynı fiyat ve bazı yerlerde aynı özelliklerde bazı yerlerde üstünse o telefon kötü değildir. Arayüz tasarım her kişinin zevkine göre değişir karşılaştırma yapılamaz.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve MaxipmaN
PriZm

PriZm

Üye
Anlaşılan şu eskiden yazdığım iPs ve Samoled karşılaştırmasını ve bilinmeyen yönlerini tekrar yazmam gerekecek.Ondan sonra gerçekten renk oranından hangisinin uzak olduğunu anlarsınız

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, MaxipmaN, The Shadow ve 1 kişi daha
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Şimdi hepsiburadadan baktım evet g2 daha iyi telefon çünkü note 2 den sonra çıkmış bir telefon. İyi olduğu kısımlar işlemcisi, ekran çözünürlüğü, kamerası, bağlantı hızı. Hafıza kartı desteği yok fiyatı note 2 ile aynı (1299) neden kendisinden önce çıkmış bir telefonla aynı fiyat anlamadım. Note 2 nin hafıza kartı desteği, bataryası, daha büyük ekranı ve spen özellikleri üstün yanları. İkisindede 2 gb ram var. Diğer özellikleri hemen hemen aynı. Sonuç olarak diyebilirimki 2 yıl önce çıkmış bir cihaz hala g2 ile aynı fiyat ve bazı yerlerde aynı özelliklerde bazı yerlerde üstünse o telefon kötü değildir. Arayüz tasarım her kişinin zevkine göre değişir karşılaştırma yapılamaz.
Dikkat edersen oradaki G2 paralel ithalat. Hafıza kartı takılamaması sorununu 32 GB alarak çözebilirsiniz. Ben 32 GB'lık G2 kullanıyorum ve hiç hafıza kartına ihtiyacım olmadı. Telefona hafıza kartından yüklenmek saçma. Ben Note 2'ye nereden yükleneyim? TouchWizz'den mi, kullandığı işlemciden mi bilemedim. G2 kesinlikle Note 2'den daha iyi bir telefon. Kimse aksini söylemesin. Ama Xperia Z1 Compact daha iyi ikisinden de.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Dikkat edersen oradaki G2 paralel ithalat. Hafıza kartı takılamaması sorununu 32 GB alarak çözebilirsiniz. Ben 32 GB'lık G2 kullanıyorum ve hiç hafıza kartına ihtiyacım olmadı. Telefona hafıza kartından yüklenmek saçma. Ben Note 2'ye nereden yükleneyim? TouchWizz'den mi, kullandığı işlemciden mi bilemedim. G2 kesinlikle Note 2'den daha iyi bir telefon. Kimse aksini söylemesin. Ama Xperia Z1 Compact daha iyi ikisinden de.

Daha kötü demedik daha sonra çıkmış ve daha iyi olduğu noktalar var. 32 sana yetebilir ama sende kendine göre yorum yapma mesela bende film müzik resim depomu hafıza kartında yapıyorum o herkesin kendi tercihine göre değişir. İşlemcisi 2 yıl öncesine göre iyi halada her oyunu açar hızlı bir telefondur. Touchwizz yine sen kendine göre yapıyosunsen beğenmedin diye kötü demek değil. Neden daha iyi olan g2 2 yıl önce çıkmış note 2 ile aynı fiyat? Bana bunu açıkla yeter :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Daha kötü demedik daha sonra çıkmış ve daha iyi olduğu noktalar var. 32 sana yetebilir ama sende kendine göre yorum yapma mesela bende film müzik resim depomu hafıza kartında yapıyorum o herkesin kendi tercihine göre değişir. İşlemcisi 2 yıl öncesine göre iyi halada her oyunu açar hızlı bir telefondur. Touchwizz yine sen kendine göre yapıyosunsen beğenmedin diye kötü demek değil. Neden daha iyi olan g2 2 yıl önce çıkmış note 2 ile aynı fiyat? Bana bunu açıkla yeter :)
Hepsiburada'daki G2 paralel ithalat kardeşim. Ve de ekleme yapıyorum: Fiyatının düşük olması daha iyi değil mi? Fiyat/performans canavarı işte.

PriZm

PriZm

Üye
Ben aksini söylüyorum.

Ayrıca Touchwiz den bahsedecek olursak G2 deki arayüzün bu konuda hiç şansı yok.Tamamen G2 ve G3 deki çoğu özellik direkt Touchwizden isim farklılığıyla beraber kopyası.Dahası, Note 2 deki touchwiz s4 yada note 3 gibi hantal değil.Bence eline alıp bi denemende fayda var.

Edit:En iyisi eve dönünce ekran kıyaslaması ile beraber detaylı bir yazı yazayım.görmediğiniz (yada görmek istemediğiniz) artı ve eksileri görelim.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, The Shadow ve MaxipmaN
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ben aksini söylüyorum.

Ayrıca Touchwiz den bahsedecek olursak G2 deki arayüzün bu konuda hiç şansı yok.Tamamen G2 ve G3 deki çoğu özellik direkt Touchwizden isim farklılığıyla beraber kopyası.Dahası, Note 2 deki touchwiz s4 yada note 3 gibi hantal değil.Bence eline alıp bi denemende fayda var.
Snapdragon 800 kullanması zaten en büyük artısı G2'nin. Kimse de "Note 2, G2'den daha iyi bir telefon" demesin. Xperia Z1 Compact neyse de Note 2...

PriZm

PriZm

Üye
Tamam kardeş G2 daha iyi.Ben şu yazıyı yazayım bakalım şu önyargılılar yada denemeden konuşanlar ne yapacak merak ediyorum.

Edit: birde şöyle bir olay var.Kağıt üzerinde olan değerler günlük kullanımda kesinlikle geçersiz.Kişinin beğenip beğenmemesine kalmış bir olay bu.

• Beğen
Tepkiler: Dede, B.A.R.O.N, xpaede ve 3 diğerleri

MaxipmaN

Üye
note2nin renkler gerçeklikten uzaksa ıps çamur gibidir full hdye bakmadan yorumlarsak

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
Note 2 ne zaman çıktı G2 ne zaman çıktı saçma sapan karşılaştırma yapıp G2 daha iyi demeyin :dry:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, xpaede, The Shadow ve 1 kişi daha

MaxipmaN

Üye
telefon başarılı bir telefon ki hala 1300lerde geziyotouchwiz kasıyo diye ötenler de;
pencere animasyon ayarı kapalı
geçiş animasyon ölçeği 0.5x
animatör süre ölçeği 0.5x yapsın güç tasarrufunda kaymak gibi kullanın

• Beğen
Tepkiler: xpaede
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Şu foruma üye olduğumdan beri LG düşmanları ''Acaba şimdi LG'nin hangi telefonunu kötülesem'' diye konu arıyorlar resmen. Note 2 daha iyiymiş G2'den, şaka gibi ya. :ehe:kıskıs:

MaxipmaN

Üye
Şu foruma üye olduğumdan beri LG düşmanları ''Acaba şimdi LG'nin hangi telefonunu kötülesem'' diye konu arıyorlar resmen. Note 2 daha iyiymiş G2'den, şaka gibi ya. :ehe:kıskıs:
lgyi sevmeyen bi tek forum değil ki dışarda da lg desem ee kaka derler imaj sürünüyor forumda g2 kullanan sayısı da oldukça fazla hem

xpaede

xpaede

Üye
lgyi sevmeyen bi tek forum değil ki dışarda da lg desem ee kaka derler imaj sürünüyor forumda g2 kullanan sayısı da oldukça fazla hem

Bu konuda haklısınız.LG ile Samsung'u marka bilinirliği ve değeri açısından kıyaslamak çok saçma ve abesle iştigal olacaktır. Samsung bugün android dünyasının 1 numaralı bayrak taşıyıcısıdır. Gündemi Samsung'un Android dünyasına kattıkları belirliyor,o sebeple LG gibi firmalar 2.planda kalıyorlar doğruya doğru. Sermaye meselesi.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve B.A.R.O.N
xmustx

xmustx

Üye
Temiz arızasız bulursan al gitsin.bende de note 3 var.note serisi telefonlardan herzaman iyi olmuştur.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve B.A.R.O.N

Üst Alt