>Pessimistic.
Üye
Hala Iphone4 ile N8 karşılaştıranlar buraya
Hala N8 ile Iphone4 karşılaştıran arkadaşlar her telefonun fiyatına göre özellikleri vardır N8 1000tl civarı telefondur Iphone4 2000tl civarı telefondur ve N8 1000tl'nin hakkını fazla fazla veriyor ve Iphone4'te 2000tlnin hakkını veren bi yanını bulamadım telefona kötü demiyorum harika ama hakkı en fazla 1400tl ve N8'i neden 1000tl değerinde telefonlarla kıyaslayan insan görmedim eğer başka bi marka bu özelliklerde telefon yapsaydı en az 1500tl den satardı ve herkes bayıla bayıla alırdı nokianın tek suçu o telefonu hakkının %60'ına satması ve apple hastalarınında tek sorunu nokia'nın teknoloji-fiyat dengesini çekememesi ve N8'i üstün kılan şey kendi fiyatının 2 katı olan telefonlarla büyük çekişmeye girmesi ve çoğu alanda öne çıkmasıdır ve N8 özellikle daha çok işe yarayan özelliklerde öne çıkıyor (kamera,müzik vs.) insanlar işletim sistemine falan bakmaz o ancak işletim sistemi hastalarını tatmin etmeye yarar insanlar telefonun medyatik ve daha çok kişiselleştirilebilirliğine bakar menü'ye 0.2 saniye daha geç girmişliğiyle ilgilenmez 
ama nokia'dan şaşmamak lazım 
çok doğru bir yaklaşım Nadir abi tebrik ederim
m