Telefon Tavsiyesi Hala Iphone4 ile N8 karşılaştıranlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Hala Iphone4 ile N8 karşılaştıranlar buraya
Hala N8 ile Iphone4 karşılaştıran arkadaşlar her telefonun fiyatına göre özellikleri vardır N8 1000tl civarı telefondur Iphone4 2000tl civarı telefondur ve N8 1000tl'nin hakkını fazla fazla veriyor ve Iphone4'te 2000tlnin hakkını veren bi yanını bulamadım telefona kötü demiyorum harika ama hakkı en fazla 1400tl ve N8'i neden 1000tl değerinde telefonlarla kıyaslayan insan görmedim eğer başka bi marka bu özelliklerde telefon yapsaydı en az 1500tl den satardı ve herkes bayıla bayıla alırdı nokianın tek suçu o telefonu hakkının %60'ına satması ve apple hastalarınında tek sorunu nokia'nın teknoloji-fiyat dengesini çekememesi ve N8'i üstün kılan şey kendi fiyatının 2 katı olan telefonlarla büyük çekişmeye girmesi ve çoğu alanda öne çıkmasıdır ve N8 özellikle daha çok işe yarayan özelliklerde öne çıkıyor (kamera,müzik vs.) insanlar işletim sistemine falan bakmaz o ancak işletim sistemi hastalarını tatmin etmeye yarar insanlar telefonun medyatik ve daha çok kişiselleştirilebilirliğine bakar menü'ye 0.2 saniye daha geç girmişliğiyle ilgilenmez ;)

blosbomb

blosbomb

Üye
İnsanların kafasındaki düşünce hep aynı:
'Symbian mı? Vurun kahpeye'

borasezer

borasezer

Üye
aynı paraya iphone 4 mü yoksa iki tane n8 mi ben şüphesiz n8 i tercih ederim iphone 4 2000 tl yi hiç hakketmiyor
ama n8 1000 tl yi hakediyor bence

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Yahu benim anlamadığım bu çocukça çekişmelerin amacı nedir? N8 üstün olsa ne olur olmasa ne olur yahut iphone üstün olsa ne yazar olmasa ne yazar? Benim telefonum senin telefonunu döver(benim babam senin babanı dövere atıf) gibi birşey olmuş resmen. Boş tartışmalar bunlar boş...

Emre-45

Emre-45

Üye
Yahu benim anlamadığım bu çocukça çekişmelerin amacı nedir? N8 üstün olsa ne olur olmasa ne olur yahut iphone üstün olsa ne yazar olmasa ne yazar? Benim telefonum senin telefonunu döver(benim babam senin babanı dövere atıf) gibi birşey olmuş resmen. Boş tartışmalar bunlar boş...
Katılıyorum kardesim..

iPhone kullanmadan boyle yorumlar yapmayın arkadaslar yok n8 miş yok neymiş. İkisinide kullandım. N8 i 1050 TL ye iPhoneyı ıse hedıye olarak aldım .

N8 ilk hosuma gidiyordu. ta ki iphone gelene kadar. attım bi köşeye şimdi duruyor oylece. kullanmayı da dusunmuyorum. çok dandık gelıyor artık bana .. profesyonel olarak iphone kullanıyorum .

simdi diyecekler kullanmayı bılmıyorsun..emın olun sızden daha ıyı bılıyorum. en az 50 tlefon kullandım hepsı en ust sevıyedekı telefonlar..

n8 in hiç + sı yok mu ? tabiki var. 12 mp kamerası ve usb ozellıgı cok guzel. ama hangımız 12 mp kameraya ıhtıyac duyuyor ? hangımız 5mp kamerayla yetınemıyor ? sahsen ben 12 ile 5 arasında bir fark gormedım gunluk hayatta.. ( gunluk hayatta dıyorum elestırılerınızı ona gore yapın )

kısacası lafı fazla uzatmaya gerek yok .

bu tartısmalar son bulsun artık..

Revengeful

Emekli Yönetici
Kim ne alırsa alsın yahu. Durumu yeten iPhone alır. Durumu olupta n8 isteyen n8 alır. Bu kadar basit..

Burak

Üye
isteyen istediğini alsın. :) ama nokia'dan şaşmamak lazım :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici

Katılıyorum kardesim..

iPhone kullanmadan boyle yorumlar yapmayın arkadaslar yok n8 miş yok neymiş. İkisinide kullandım. N8 i 1050 TL ye iPhoneyı ıse hedıye olarak aldım .

N8 ilk hosuma gidiyordu. ta ki iphone gelene kadar. attım bi köşeye şimdi duruyor oylece. kullanmayı da dusunmuyorum. çok dandık gelıyor artık bana .. profesyonel olarak iphone kullanıyorum .

simdi diyecekler kullanmayı bılmıyorsun..emın olun sızden daha ıyı bılıyorum. en az 50 tlefon kullandım hepsı en ust sevıyedekı telefonlar..

n8 in hiç + sı yok mu ? tabiki var. 12 mp kamerası ve usb ozellıgı cok guzel. ama hangımız 12 mp kameraya ıhtıyac duyuyor ? hangımız 5mp kamerayla yetınemıyor ? sahsen ben 12 ile 5 arasında bir fark gormedım gunluk hayatta.. ( gunluk hayatta dıyorum elestırılerınızı ona gore yapın )

kısacası lafı fazla uzatmaya gerek yok .

bu tartısmalar son bulsun artık..
yine dayanamadım işte bende sana katılıyorum..iphone almadan önce telefon manyağı gibi birşeydim,her ay bir telefon alırdım hiç biri beni tatmin etmiyordu ta ki iphone ile tanışana kadar, en uzun kullandığım ve hiçte değiştirmeyi düşünmediğim bir telefon..kim ne derse desin, hangi telefonla karşılaştırırsa karşılaştırsınlar umrumda değil.isteyen sevdiği telefonu kullanır..hem elimize ne geçiyor nokia da iphone da yabancıların kazanan onlar oluyor sonuçta..bizde burda birbirimizi yiyoruz..

batuone

Üye

yine dayanamadım işte bende sana katılıyorum..iphone almadan önce telefon manyağı gibi birşeydim,her ay bir telefon alırdım hiç biri beni tatmin etmiyordu ta ki iphone ile tanışana kadar, en uzun kullandığım ve hiçte değiştirmeyi düşünmediğim bir telefon..kim ne derse desin, hangi telefonla karşılaştırırsa karşılaştırsınlar umrumda değil.isteyen sevdiği telefonu kullanır..hem elimize ne geçiyor nokia da iphone da yabancıların kazanan onlar oluyor sonuçta..bizde burda birbirimizi yiyoruz..

:yuru çok doğru bir yaklaşım Nadir abi tebrik ederim
elin gavuru parayı kazanıo biz burda birbirimizi yiyelim :hmmmm

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Abilerim tamam güzel ama benim demek istediğim niye kimse N8'i kendi fiyatındaki telefonlarla karşılaştırmaya cesaret edemiyor.

Emre-45

Emre-45

Üye
Abilerim tamam güzel ama benim demek istediğim niye kimse N8'i kendi fiyatındaki telefonlarla karşılaştırmaya cesaret edemiyor.
Herkes diğer firmaların üst modelleriyle karsılastırıyor..Nokia nın en üst modeli ise n8.

--------------- Ekleme ---------------

kesınlıkle haklısın abicim..

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
muco240

muco240

Üye
iphone u değil N8,hiçbir telefonla kıyaslayamazsınız.Belki teknik özellik olarak iphone dan üstün telefonlar var ama(Samsung Galaxy S,HTC Desire Gibi)Bu N8 değil.Fakat hiçbirinin kullanımı İphone kadar kolay değil.İkincisi biz N8 i şuan nokia nın en iyisi olarak iphone ile karşılaştırıyoruz.Madem öyleydi nokia da yapsaymış 2.000 liralık bir telefon onu kıyaslardık.:nono:

--------------- Ekleme ---------------

Herkes diğer firmaların üst modelleriyle karsılastırıyor..Nokia nın en üst modeli ise n8.

nokianin en üst modeli N8 değil N900 ve 3-4 ay sonra gelecek olan N9

Merak etme 3-4 ay sonra da İphone 5 çıkacak.

nublies

nublies

Üye
iphone 3 ü sattım 4 aldım tahammülsüz bir şekilde şarj problemi yaşadım kapalı kod kullanmam açık kaynak en iyisi n8 aldım badalı wave sattım n8 süper hiçde değişmem nokia yı apple a bnim kişisel fikrim n8 :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
N8 fiyat/performans olarak en iyi telefondur.

rapman

rapman

Üye
iphone'un da bir gün sonu gelecek merak etmeyin.ve sonra tıpış tıpış nokia'ya döneceksiniz, yada başka bir markaya.bu söylediğimi asla unutmayın.iphone 2-3-4-5-6... nereye kadar bana söyler misiniz ? artık insanlar, bir süre sonra sıkılacak hep aynı iphone'u kullanmaktan...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
tasarımı bile aynı ya bıkkınlık geldi ayfondan. Apple firmasına ısınamadım gitti.

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
ne kadar köfte o kadar ekmek. appstoreye gir sonra tartış n8 üstün bir cihaz diye.ovi kim appstore kim aradaki fark dağlar kadar.önce bunu öğren sonra n8 üstün de.ayrıca kimin parası varsa istediğini alır.her telefonun kendine göre +sı vardır şuana kadar kusursuz bir telefon yok!

5800 cı

5800 cı

Üye
valla her telefonun artısı ve eksisi var öyleki bnm 5800 ın bile ıphone 4 ten iyi yanları var n8 inde kötü yanları var ıphone 4 ünde 5800 ında hiçbirisi kusursuz değil bundan emin olun ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt