hala çizgi film izleyenler??

bende animeye başladım narutoyu izliyorum süper ua bazı bölümleri komedi tarzında ya ama çok güzel ya

Yas 23 ama bu ara gumball izliyorum ne garipss

Happy tree friends var o da güzel bi kısa çizgifilm (+18) . Youtube'a yazın izleyin.

Evet :rolleyes: . Aslında keyifli bi çizgi film .

Konu Sahibi
tavsiye ederim gerçekten çok güzel bir anime bazen çok komik bölümleri var bazende hüzün ve şiddetin bol olduğu bölümlerde var
bakıcam merak ettim iyice
Tekrarlari izlicez artik
inşallah yeni bölümleri çıkar the finale nin sonunda yeniden başlamakla ilgili bişey söylemişti gumball
Happy tree friends var o da güzel bi kısa çizgifilm (+18) . Youtube'a yazın izleyin.
favorim flippy ile köstebek (kör) olan

ismail

Üye
Sünger bob, Samuria Jack, Pokemon ve Pheanes and Frib'ü izliyorum. Denk gelirsem eğer bugs bunnydir tom ve jarrydir kaçırmam izlerim

Tepkiler: Fx.sasser
bakıcam merak ettim iyice

inşallah yeni bölümleri çıkar the finale nin sonunda yeniden başlamakla ilgili bişey söylemişti gumball

favorim flippy ile köstebek (kör) olan
bence nartoyu şimdiden izlemeye başla ilk naruto 220 bölümden oluşuyor ve sonra naruto shippuden var oda şu an 366.bölümde ve hala devam ediyor uzun bir anime yani naruto

Konu Sahibi
bence nartoyu şimdiden izlemeye başla ilk naruto 220 bölümden oluşuyor ve sonra naruto shippuden var oda şu an 366.bölümde ve hala devam ediyor uzun bir anime yani naruto
aboo biteceğe benzemiyo hiç ama arşiv yapar izlerim ben onu zaten konusunu kavrasam bile yeterli benim için

Benim hala transformers fan boyluğum 8 yaşımdan beri devam ediyor tüm film çizgi film kitapçizgi romanlarını okuyup izledim ve oyunlarını bitirdim hala izlerim şuan transformers prime ve beats hunters ı izliyorum

r6565

Üye
Sunger bob izlerdim eski seslendirme. Ekibiyle fakat artik seyretmiyorum cunku ses ekibi les

fmartin

Üye
izlemek istiyorum da eski havamda değilim yav