Hakkımı Ögrenmek İstiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Hakkımı Ögrenmek İstiyorum
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce 5800 ım arıza yapmıştı açılmıyordu servise verdim 1 hafta sonra yolladılar.Fakat 1 hafta sonra yine aynı sorun oldu durduk yere kapandı yine açılmadı bugün servise vericem. Yine yapıp 1 hafta sonra yollucaklar.Sonrada büyük ihitmal 1-2 hafta içinde tekrar arıza vericek(Sorun batarya tırnaklarında çünkü)

Telefonumun garantisi devam etmekde.

Şimdi size soracağım şu sanırsam telefon aynı sorundan 3. kez servise giderse sanrım bana bazı haklar doğuyor.

Bu haklar nedir ? Bunları nereden öğrenebilirim ? Bu haklara sahip olmak için ne yapmam gerekiyor herhangi bir mahkeme olayına başvurmak gerekir mi ?

Şimdiden :tşk:

amcalu1

amcalu1

Üye
Mahkeme sanmıyorum parayı teslim ediyorlar diye biliyorum

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
matt.yamato

matt.yamato

Üye
bunu almak istiyordum ben de ama cok fazla arıza yaptıgını duydum .her parcası bi sure sonra sorun yapıyormus .bence paranı geri al ,mahkemeyi felan kurcalama :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Mahkeme sanmıyorum parayı teslim ediyorlar diye biliyorum

500 tl ye almıştım ben .Direk 500 veriyolr mı ? Kesinti falan yok mu ? Parayı almak dan başka bir şansıımız var mı ?

- - - Eklendi - - -

bunu almak istiyordum ben de ama cok fazla arıza yaptıgını duydum .her parcası bi sure sonra sorun yapıyormus .bence paranı geri al ,mahkemeyi felan kurcalama :D

benımkısı durduk yere arıza yapmadı kullanıcı hatası aslında :) Bne cihazımdan memmunun aslında halen :)

Atacan-

Atacan-

Üye
Hak 3 den sonra doğuyor :D
Elindeki servis forumlarıyla Tüketici Hakem heyetine gidiyorsun sana en yakın olanına, dilekçeni doldurup şikayette bulunuyorsun.
Para iadeni isteyebilirsin ..Yahutta Bir üst Telefon belirleyebilirsin kendine istek olarak.
Bu dediklerimi hakkın olarak %100 Kazanıyorsun.Ama zaman uzun olabiliyor Hakem Heyetindeki sıradaki dosyalara bağlı ama 1 ay ama 2 ay bekliyebilirsin.

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş Nokia Destek Numarası Belki Lazım olur
4443665

Kingmortall

Kingmortall

Üye
para vermiyolar yeni telefon ile değiştiriyolar bende en azından öyle oldu 6700 slide almıştım 3 kere aynı sorundan servise gitti teknosadan aldım adam onun yerine başka telefon seç dedi para vermiyoruz dedi

abandonware

abandonware

Üye
:hmmm

- - - Eklendi - - -

hak hukuk hiç haberim yok :ah

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Hak 3 den sonra doğuyor :D
Elindeki servis forumlarıyla Tüketici Hakem heyetine gidiyorsun sana en yakın olanına, dilekçeni doldurup şikayette bulunuyorsun.
Para iadeni isteyebilirsin ..Yahutta Bir üst Telefon belirleyebilirsin kendine istek olarak.
Bu dediklerimi hakkın olarak %100 Kazanıyorsun.Ama zaman uzun olabiliyor Hakem Heyetindeki sıradaki dosyalara bağlı ama 1 ay ama 2 ay bekliyebilirsin.

Sağolasın Atacan :)

- - - Eklendi - - -

Kardeş Nokia Destek Numarası Belki Lazım olur
4443665

onları ararsam kötü şeyler söyleyebilirm en iyisi Atacanın dedigi gibi :D

- - - Eklendi - - -

para vermiyolar yeni telefon ile değiştiriyolar bende en azından öyle oldu 6700 slide almıştım 3 kere aynı sorundan servise gitti teknosadan aldım adam onun yerine başka telefon seç dedi para vermiyoruz dedi

biz de Babamla baktık yönetmelik gibi bişi var kitap yani ona göre bakarsak ister para iadesi yada başka bir cihaz isteyebiliyormuşuz aynı arızadan 2 den fazla servise verirsen tabi .Ben hepsiburada.com dan aldım :)

- - - Eklendi - - -

:hmmm

- - - Eklendi - - -

hak hukuk hiç haberim yok :ah

önceden biliyodum sonra unuttum bu işleri :)

Atacan-

Atacan-

Üye
Teknasoyla işini çözmeye kalkarsan tabi öyle derler ..
Tüketici hakem heyetine başvuracaksınız..

- - - Eklendi - - -

Önemli değil Kardeşim.

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye

Teknasoyla işini çözmeye kalkarsan tabi öyle derler ..
Tüketici hakem heyetine başvuracaksınız..

- - - Eklendi - - -

Önemli değil Kardeşim.

Normalde aynı telefonlar değişim sağlıyorlar. Fakat 5800 üretilmediği için başka bir telefonla değişim yapabilirler veya para iade.
eğer telefon değişimi istersen bence c6-01 kafayı koy :D
aralarındada pek bir fark yok.
5800 -- 500
c6-01 -- 565

:oke:

ByKatre

ByKatre

Üye
Bende Telefonu Aldığımda Tuş Takımı Sola Doğru Çöküktü 1 Kere Gönderdim Sonra Aldım Telefonu Flaş Atarken USB Soketi Koptu 1 Kere Daha Göndersem Değiştirebilir miyim

- - - Eklendi - - -

Bende Telefonu Aldığımda Tuş Takımı Sola Doğru Çöküktü 1 Kere Gönderdim Sonra Aldım Telefonu Flaş Atarken USB Soketi Koptu 1 Kere Daha Göndersem Değiştirebilir miyim Çünkü Tuşlar Yine Biraz Çökük

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

Normalde aynı telefonlar değişim sağlıyorlar. Fakat 5800 üretilmediği için başka bir telefonla değişim yapabilirler veya para iade.
eğer telefon değişimi istersen bence c6-01 kafayı koy :D
aralarındada pek bir fark yok.
5800 -- 500
c6-01 -- 565

:oke:

bilmiyorum kardeşim duruma göre bakıcam 500 tl mi verirlerse biraz daha üstüne ekleyip nokia 700 alabilirm.

Tabi henüz bunları konuşmak çok erken :)

ByKatre

ByKatre

Üye
Bana Cevap Yok Mü

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
onun yeri bura degil onun için konu açman lazım.

ByKatre

ByKatre

Üye
Tamam Anıl

Süleyman

Süleyman

Üye

bilmiyorum kardeşim duruma göre bakıcam 500 tl mi verirlerse biraz daha üstüne ekleyip nokia 700 alabilirm.

Tabi henüz bunları konuşmak çok erken :)
sen 500 e almışsın ama tam fiyat vermiyorlar. sen internetten ucuz almışsın.
onlar verdikleri bayilerde kaça satılıyor ona bakıp bir miktarda kullanım payı alıp sana ödeme yapıyorlar.
Mesela bayilerde de 500 civarı satılıyordu.
100 tl filan kullanım miktarı keserler. sana verirlerse 400 civarı bir şey verirler. öyle tam 500 vermezler :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

sen 500 e almışsın ama tam fiyat vermiyorlar. sen internetten ucuz almışsın.
onlar verdikleri bayilerde kaça satılıyor ona bakıp bir miktarda kullanım payı alıp sana ödeme yapıyorlar.
Mesela bayilerde de 500 civarı satılıyordu.
100 tl filan kullanım miktarı keserler. sana verirlerse 400 civarı bir şey verirler. öyle tam 500 vermezler :)

tabi bir de o var 400 versinler yeter bişi istemiyorum başka :)

15097

15097

Üye
En az 3 kere arızalanması gerekiyor telefonun yenisiyle değiştirmek için :ok2: En azından ben öyle biliyorum :allalla:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt