Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haftada İki Gün Bedava (son katılım 31 Mart 2011)
Sponsorlu Bağlantılar
Laz0vic
Üye
Eskiden vardı babamın telefonunda.Forumu karıştırırken gözüme çarptı demek devam ediyor bu akşam yapayım gene.Teşekkürler
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Kampanya katılım süresi bitmiştir. Katılım süresi uzatılırsa şikyet et butonunu kullanarak konuyu tekrar açtırabilirsiniz.
ChavRash
Emekli Yönetici
Kampanya 30 Haziran'a kadar uzatıldığı için konu tekrar yoruma açılmıştır.
iskenlii
Üye
faturulı hatlar içinmiş banada yaramadı :S
serbest888
Üye
Süperrr beleşe devam.......
oween
Üye
23:55 de başladım 00:02 ye kadar P1i ile 16 mesaj attım 00:00 da yakaladım perşembe-cumartesi , yukarıda anlattıkları gibi sürekli gönderin bakma işlemini en sona bırakın.. bol şanslar
muhammed219
Üye
Peki kontür gidiyo mu
su_95
Üye
ya tşk kapanya için ama neden kontr hatlar içinde geçerli olmuyo
berkaytunali95
Üye
Sadece Faturalılar İçin
abdül21800
Üye
iyiymiş
cemil.tr
Üye
ben 3 gündür 23:55 00:05 arası hiç durmadan 50-60 tane atıyorum ama yakalayamadım ya eskiden hemen yakalardık acaba güncelleme saatlerimi değişti birisi yardımcı olursa sevinirim
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Güncelleme saatleri değişmedi , değişmezde. Ama gün geçtikçe başvranların sayısı artıyor, mesela önceden 1 milyon kişi ile yarışıyorsan bugün bu sayı 2 milyon olmuştur. Ben bile yakalamakta zorluk çekiyorum. Önümüzde 7-8 gün kaldı bakalım olacakmı
crazy_gokhan
Üye
..Pardon yanlış yere yazdım
osnakli
Üye
kampanya 3 ay daha uzatılıp son katılım 30 eylül olmuştur bilginize.