Öneri Hafıza kartı marka önerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

erdiozgor

erdiozgor

Üye
    Konu Sahibi
Anladım ara
Hepsiburada sitesinde öyle şey olmaz. Gittigidiyorda binlerce şahıs şatış yapıyor ama hepsiburada farklı şahıslar yok şirket var
ım sordum zaten ğrünler 2 yıl garantılı dedi ordan alıcam

freestyleminds

freestyleminds

Üye
iphone 4 kullanıyorum , kardeşimde htc desire 816 var onla takas etcem teli. malum htc de 8 gb hafıza var ve 4 gb sistem yiyo hafıza kartı şart. hangi marka almalıyım ve önereceğiniz bişey var mı hafıza kartı konusunda?

Samsung Evo serisi sd kart gayet iyidir. Dijital depolama konusunda Samsung çok iyidir.

cagajosef

Üye
SanDisk al İstanbul bilişim uygundur.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
sandisk :yuru ve eğer oyun oynayacağım diyorsan 816 yı al ama sade internet istiyorsan boşa uğraşma ve iphone ile devam et

rey3112

Üye
Sandiskin çok sahtesi var..ben belçikada oturuyorum geçen hafta bilerek 64gb tı 15€ aldım.Tavsiye etmem..class 10 yazıyor ama ne olduğu meçhul.Telrfonumu çok kasıyor ve kullanmıyorum.Dış görüşünden ve ambalajından sahte olduğunu anlayamazsın-çinliler herşeyi aynı yapmış

freestyleminds

freestyleminds

Üye
Her ne alırsan al güvenilir bilindik site ve mağazalardan al. Alacağın sd nin okuma ve yazma hızlarını fiyatları ile mukayese et.

Bülent872

Bülent872

Üye
Kingston-Sandisk derim .

king662002

king662002

Üye
16 GB Sandisk A101 E 17 TL ye geliyor

Byfendy05

Byfendy05

Üye
sandisk veya kingston.Bunlardan şaşma

king662002

king662002

Üye
Ewt haklısın
Sandisk candır.

Byfendy05

Byfendy05

Üye
çünkü benim s3 te 16 gb sandisk var arada 16gb kingstonda takıyorum sıfır kasma oluyor.Ama seçim senin kardesim
gerisi yalandır:ehe

Hasand.

Hasand.

Üye
sandisk ,kinston veya toshiba almanı oneririm

Üst Alt