Hafıza Kartı Kodunu Kaldırma / Kırma Yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar

ybh901

ybh901

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartı Kodunu Kaldırma / Kırma Yöntemi
Arkadaşlar hafıza kartınıza koyduğunuz kodu unuttuysanız bunu kaldırmanın / kırmanın en basit yolu;

1- İlk önce telefonunuzu bilgisayara usb ile pc suite modunda bağlanmak.

2- Hafıza kartınızdaki bilgi / belge lerinizi bilgisayara kopyalamak.

3- Telefonunuzdan usb kablosunu çıkarıp pc suite programını kapatmak.

4- Tekrar bilgisayarınıza usb ile veri aktarma modunda bağlanmak.

5- Bilgisayar üzerinden hafıza katrınızı biçimlendirmek.

6- Ve son olarak 2. işlemde yaptığımız kopyalama işlemini geri almak yani hafıza kartınıza bilgi / belgelirinizi geri yüklemek .

Hepsi bu kadar Saygı ve Selamlarımla...:sn:

• Beğen
Tepkiler: recepp_01, salih1906baba, gezicier ve 6 diğerleri

Ozan

Ozan

Admin
Teşekkürler mantıklı ve basit bir yöntem . :oke:

vedodido

Üye
ii bi yöntem

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
TeşekkürLer koLay bir yöntem :oke:

garibardi1011

Üye
arkadaşım hafıza kartında şifre olsa zaten hafıza kartı gözükmüyor nasıl kopyalayacaksınki ?

mekanik

Üye
teşekkürler...

by_samci

by_samci

Üye
hafıza kartı şire çözücüistiyorum çünki içindekiler görünmüyo bile şifre istiyo nasıl kopyalıcam pc ye

Aksi

Aksi

Üye
cok tesekkurler (=

zx6r

zx6r

Üye
teşekkürler

crazy_sersery

crazy_sersery

Üye
kardeş teşekkür ediyonuzda neye ettiğinizi bilmiyonuz adam bi açıklama yapmş ona teşekkür ediyonuz şifre olunca pc nasıl görcek kartı

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :oke: güzel yöntem

gezicier

Üye
burdaki pek cok yorumu begenmedim arkadaşin emegine saygi gosterin paylaştigi konu denemeyen veya anlamayan lar icin tuhaf gelebilir ama hepsi dogru eger pc mizde pc suite yuklu ise ve telimizi pc suite modunda baglanip yedekleme yaparsaniz şifre olmasi onemli degil yedekler daha sonrada bicimlendirebilirsiniz harici karti ve şifre sifirlanir şimdi hepbana diyen emege saygisi olmayan arkadaşlar biraz konuyu okuyup anlasaydiniz bu hakaretvari yazilari yazmazdiniz bu arada mod arkadaşlarim umarim bu yazilanlari gorur EMEGE TEŞEKKUR

haltie

haltie

Üye
lütfen yorumlarımıza dikkat edelim.işe yarıyor deneyen arkadaşlar var.

fnldstntn

Üye
Teşekkürler...

dely1shey

Üye
aynen pc kartı gormuyor nerde aradıysam bulamadım formattan sonra hafıza kartı şifre ıstıyo bılgısı olan varsa lutfen paylassın

tapdk

tapdk

Üye
tesekkurler

gezicier

Üye
aynen pc kartı gormuyor nerde aradıysam bulamadım formattan sonra hafıza kartı şifre ıstıyo bılgısı olan varsa lutfen paylassın
arkadaşim yukaridaki cozum nokia icin nokiada pc ne pcsuiti kuruyorsun hafiza kartini kopyala yapip yedege alıyorsun daha sonra pc de hafiza kartini bicimlendiriyorsun şifre cozumleniyor senin telin sanirim samsung ve samsung da pc suit varmi bilmiyorum umarim yardimci olmusumdur iyi forumlar

keremdemir100

Üye
****** hafıza kartını açmıyo hafıza kartındaki bilgileri nasıl kopyalayayım

asder_fs

asder_fs

Üye
teşekkürler:oke:

AhmetFevzi

AhmetFevzi

Üye
arkadaşım ben şuan denedim ve hafıza kartını okuyabiliyorum şifre olduğu halde. pc suiteden dosya yöneticiye gireceksin ordan seçersin hafıza kartını. ama sonras için yani biçimlendirme işlemi için bişey diyemiyecegim onu daha denemedim şuan dosyaları aktarıyorum.

Üst Alt