Hafıza kartı bozuk yazıyor

Sponsorlu Bağlantılar

emre_kalay

emre_kalay

Üye
bnm de var 512 oda öndeden çalısıyodu simdi pc görüyoda otomik kullan yapıyo bitinde sistem hatalı fln diyo bi el a tın:agla

--------------- Ekleme ---------------

arkaslar dosyalarımı görüyoda içine girince fln cok kötü kasıyor telde biçimlendirmeyi denicem

arkadaşlar yaptım şükürler olsun :) 2 yıldan bari çüzdanda duruyodu arkadslar sakın pc de biçimlendirmeyin telde biçimlendirin tel daha iyi yapıyo %100 yapıyo

Symbiont

Üye
ama FAT 32 olarak bıçımle dediler :@ :bilmem:Hay biçimlendirmez olsaydım bu aldıgım 3 ncü hafıza kartıydı gitti gümbürtüğe :vur:vur şimdi bu N73 4 gb kaldırıyormu yoksa kaldırmıyormu..:bilmem::bilmem::bilmem::bilmem:
N73 ME 4GB KALDIRIYOR,NORMALİ KASAR AMA AÇAR:vur

veliumut_

Üye
Kardeş bilgisayar formatı at daha sonra telefondan at formatı. Bendede oyle olmuştu.denedim oldu...

LOTUS79

LOTUS79

Üye
    Konu Sahibi
bnm de var 512 oda öndeden çalısıyodu simdi pc görüyoda otomik kullan yapıyo bitinde sistem hatalı fln diyo bi el a tın:agla

arkaslar dosyalarımı görüyoda içine girince fln cok kötü kasıyor telde biçimlendirmeyi denicem

arkadaşlar yaptım şükürler olsun :) 2 yıldan bari çüzdanda duruyodu arkadslar sakın pc de biçimlendirmeyin telde biçimlendirin tel daha iyi yapıyo %100 yapıyo
Nasılsın yaptın bır anlat bakalım bizde yapalım :sukur::sukur::megafon:

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
önce bilgisayardan sonra telefondan biçimlendirmek gerekir

alixkandemir

Üye
Arkadaşlar n73 me yi 4 gb kart aldım hafıza kartı bozuk yazıyor...hafıza kartı satan zati şahıs versıyon güncellededi onuda yaptım yıne olmadı..Bilgisi olan cevap beklıyorum... :bilmem:
Hafıza kartını fat32 olarak değil yalnızca fat olarak bilgisayarda biçimlendir eğer olmazsa at gitsin yenisine sağlık
birde kart readerini kasanın ön tarafındaki usb soketlerinde kullanma fazla voltaj geliyor arka usb soketlerini kullan derim

yasinsezer144

Üye
iyide n73 en fazla 2gb kaldıyor diye biliyorum.Benim telde n73 4 gb kartı takınca aynı hatayı veriyor 2 gb sorunsuz çalışıyor.

cemaracı

Üye
fake olabilir kart

mami24

mami24

Üye
n73 ler 2 gb deb fazla kaldırmaz ...

Üst Alt