başka telefeonda aynı hatayı verıyor...Kart bozuk demesinin nedeni telefon değildir. Kendi n73 ünüz den ya da başka bir telefondan biçimlendirmeyi deneyin.

ya bu N73 karın ağrısı acaba 4 GB kartı çalıştırmıyormu.
Allah cc rızası için bilgisi olan cevap yazsınnbaşka telefeonda aynı hatayı verıyor...ya bu N73 karın ağrısı acaba 4 GB kartı çalıştırmıyormu.
Allah cc rızası için bilgisi olan cevap yazsınn
ewet bende bu yüzden pc den sonra tel de biçimlendir dedim.PC'de fat 32 olarak biçimlendir
PC'de fat 32 olarak biçimlendir
Aldığım hafıza kartı da kaliteli..
Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsınn...Hocam o nerden oluyor,Biraz daha acıklasan..menüden ekstra sonra hafıza seçeneğine tıkla ve ordan biçimlendirdin mi olur..
Acil lütfen....Değiştirdiğin hafıza kartı 4 gb mıydı..hafıza kartı bozuk yazıyorsa kesin bozuktur kendin düzeltemezsin
bendeçok uğraştım aynı hata yüzünden ama çözülmedi
kartı değiştirdim

fat biçimlendir pc de ben n95 4gb çalıştırıyom n73 dede 4gb çalışıyor AMA SAKIN FAT 32 OLARAK BİÇİMLENDİRMEPC'de fat 32 olarak biçimlendir

Banada 8gb kazıklamaya çalışıyordu nokia bayiiaynen kartını değiştir kardeşim. Card readerle pc n de görmüyorsa birşey yapamazsın.. bi de merakımdan soruyorum.. N73 ler 4Gb kaldırır mı ki.. Bana 2gb bile çok kasar diye tavsiye etmemişlerdi..
ama 4 için update etmişlerdiama FAT 32 olarak bıçımle dedilerfat biçimlendir pc de ben n95 4gb çalıştırıyom n73 dede 4gb çalışıyor AMA SAKIN FAT 32 OLARAK BİÇİMLENDİRME
--------------- Ekleme ---------------
Banada 8gb kazıklamaya çalışıyordu nokia bayiiama 4 için update etmişlerdi
Hay biçimlendirmez olsaydım bu aldıgım 3 ncü hafıza kartıydı gitti gümbürtüğe 
şimdi bu N73 4 gb kaldırıyormu yoksa kaldırmıyormu..