Hafıza kartı bozuk yazıyor

Sponsorlu Bağlantılar

LOTUS79

LOTUS79

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartı bozuk yazıyor
Arkadaşlar n73 me yi 4 gb kart aldım hafıza kartı bozuk yazıyor...hafıza kartı satan zati şahıs versıyon güncellededi onuda yaptım yıne olmadı..Bilgisi olan cevap beklıyorum... :bilmem:

POWER

POWER

Üye
Kart bozuk demesinin nedeni telefon değildir. Kendi n73 ünüz den ya da başka bir telefondan biçimlendirmeyi deneyin.

LOTUS79

LOTUS79

Üye
    Konu Sahibi
Kart bozuk demesinin nedeni telefon değildir. Kendi n73 ünüz den ya da başka bir telefondan biçimlendirmeyi deneyin.
başka telefeonda aynı hatayı verıyor...:vur:vur ya bu N73 karın ağrısı acaba 4 GB kartı çalıştırmıyormu.:bilmem::bilmem: Allah cc rızası için bilgisi olan cevap yazsınn

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşım bide pc de biçimlendirdikten sonra telde biçimlendirmeyi dene.belki düzelir.

NO_NAME_1907

Üye
PC'de fat 32 olarak biçimlendir

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
başka telefeonda aynı hatayı verıyor...:vur:vur ya bu N73 karın ağrısı acaba 4 GB kartı çalıştırmıyormu.:bilmem::bilmem: Allah cc rızası için bilgisi olan cevap yazsınn

Arkadaşım direk götür ozaman geri

emreemre156

Üye
fat sadece olmazmı

LOTUS79

LOTUS79

Üye
    Konu Sahibi
Bystone

Bystone

Üye
Ya arkadaş bu N73 ler kartları yakıyor galia ya.2 tane 1 gb Kingston kartım gitti çalışmıyor kafayı yiyeceğim teki dolu gözüküyor teki Card Readerda bile çıkmıyor ya:S

Catty

Catty

Emekli Yönetici
menüden ekstra sonra hafıza seçeneğine tıkla ve ordan biçimlendirdin mi olur..

emre572

Üye
hafıza kartı bozuk yazıyorsa kesin bozuktur kendin düzeltemezsin
bendeçok uğraştım aynı hata yüzünden ama çözülmedi
kartı değiştirdim

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
aynen kartını değiştir kardeşim. Card readerle pc n de görmüyorsa birşey yapamazsın.. bi de merakımdan soruyorum.. N73 ler 4Gb kaldırır mı ki.. Bana 2gb bile çok kasar diye tavsiye etmemişlerdi..

LOTUS79

LOTUS79

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı bozuk yazıyorsa kesin bozuktur kendin düzeltemezsin
bendeçok uğraştım aynı hata yüzünden ama çözülmedi
kartı değiştirdim
Değiştirdiğin hafıza kartı 4 gb mıydı..:allalla::allalla:

Symbiont

Üye
PC'de fat 32 olarak biçimlendir
fat biçimlendir pc de ben n95 4gb çalıştırıyom n73 dede 4gb çalışıyor AMA SAKIN FAT 32 OLARAK BİÇİMLENDİRME :@

--------------- Ekleme ---------------

aynen kartını değiştir kardeşim. Card readerle pc n de görmüyorsa birşey yapamazsın.. bi de merakımdan soruyorum.. N73 ler 4Gb kaldırır mı ki.. Bana 2gb bile çok kasar diye tavsiye etmemişlerdi..
Banada 8gb kazıklamaya çalışıyordu nokia bayii :) ama 4 için update etmişlerdi

LOTUS79

LOTUS79

Üye
    Konu Sahibi
fat biçimlendir pc de ben n95 4gb çalıştırıyom n73 dede 4gb çalışıyor AMA SAKIN FAT 32 OLARAK BİÇİMLENDİRME :@
--------------- Ekleme ---------------

Banada 8gb kazıklamaya çalışıyordu nokia bayii :) ama 4 için update etmişlerdi
ama FAT 32 olarak bıçımle dediler :@ :bilmem:Hay biçimlendirmez olsaydım bu aldıgım 3 ncü hafıza kartıydı gitti gümbürtüğe :vur:vur şimdi bu N73 4 gb kaldırıyormu yoksa kaldırmıyormu..:bilmem::bilmem::bilmem::bilmem:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Kardeşim hala olmadı mı kart kbakma konuyu kaçırmışım mesaj yazamadım.:(

oook

Üye
bana kaç kere oldu baya sancılı bi olay biçimlendirmediim ortam kalmadı h.kartını sonunda oldu az gayret ve sabır gerek biçimlendirmeye devam ...

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
pc de değilde telde biimlendirdin mi

Üst Alt