hafiza dolu yardim! :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
hafiza dolu yardim! :(
arkadaslar bu aralar surekli hafiza dolu hatasi aliyorum arka planda hicbir sey acik degil ancak opera mobili kullanamaz hale geldim 1 yildir sorunsuz kullandigim programi bu hata yuzunden kullanamaz hale geldim.
Arka planda calisan whatsapp gibi programlari da sildim ancak sorun hala devam ediyor.ramblow kurdum ram 70 civarinda oluyor genellikle.
Cozum onerilerinizi bekliyorum.

hakan_710

hakan_710

Üye
mobilden telefon modelini göremiyorum. Ama şunu diyebilirim madem opera da oluyo opera nın önbellegini temizleyip kontrol et. Bakalım Sorun devam edecek mi

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
tel c7 hepsini yaptim kendi tarayicisinin operanin bellegini temizledim islem kaydini gereksiz mesajlari ayrica ev ekranlarini sildim tek ev ekrani kullaniyorum gereksiz bircok programi sildim ayrica soft format atali daha 2 hafta oldu tel tertemiz bulamadim bi care

hakan_710

hakan_710

Üye
yazılım sürümünü de yazar mısın sana zahmet soft format attım diyosun eskiden bi kalıntı kalıp böyle bi soruna neden oluyo olabilir.

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
anna 25.007 yazilim surumu

hakan_710

hakan_710

Üye
Son versiyon yüklü sana iki tavsiyem olacak hangisini istersen onu yap. 1. si yakında belle çıkacak ve mecburen yazılım atacaksın o güne kadar bi şekilde idare et. 2. si yok ben idare edemem önemli işlerim var diyosan da önce hard format at (yedeklerini almak kaydıyla) daha sonra anna yi tekrar yükle (çünkü hard formattan sonra qt falan siliniyo bazen problemler oluyo) tercih senin hangisini istiyosan onu yap

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
bende senin ilk soyledigin gibi dusunuyordum zaten daha mantikli geldi ancak belki daha basit bi cozum bulabilirim diye burda konu actim. Ilgilendigin icin tesekkur ederim arkadasim

hakan_710

hakan_710

Üye
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu. Aslında kendin deneyerek bu hatanın nedenini bulabilirsin ama uğraşmaya değmez en sağlıklısı yazılımı yeniden atmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...