hadi bakalım hız sırlarını azcık aşalım

Sponsorlu Bağlantılar

RockFord Fosgate

Üye
o zaman eskı kasa honda cıvıc vtec alacan 99model surunsun yerde:)

doukan1989

Üye
Bence 98vti bulursan yasarsin. 1.6 160hp. Seni yolda kimse yakalayamaz biraz modifiyeden sonra

eeANTi

eeANTi

Üye
yav şimdi altım bir tane yolların kralı olan 911 olacak ozaman elalem görecek :P

iOS Developer

iOS Developer

Üye
ben 2.0 155 hp lik marea ile 230 u buldum.daha fazlada çıkmadı.laguna ile arkadaş çıkmış helal olsun...tebrikler..

angelscafe

angelscafe

Üye
kardeşim kendine güvenen varsa laf değil icraat yapsın ok boş laflarla iş yürümez...

RockFord Fosgate

Üye
nasıl bı ıcraat? bıde xmen bızde mareayla 230 yaptık o araba ıyı hızlanıyo hem 8 kusur sanıye 8.9 sanırım:)

doukan1989

Üye
bizim honda 1.6 ama 8.7de hizlaniyor cunku 840kg :D

RockFord Fosgate

Üye
bızm arabada 9.3 de hızlanıyo cunku 1310kg +bızım kılolar:))

ibrahimcay1

Üye
RockFord bak angelscafe konustu focusuyla icraat yapcak arkadas....

doukan1989

Üye
hehe biz bunu rezil edecektik. edemedik :D

Quattro

Quattro

Üye
Arkadaşlar bide Honda Prelude var onun içinde bayağı iyi diyolar. ;;)
2.4 sanırım tam bilmiyorum yinede. :huhu:

ahmet6600

Üye
abi prelude dedinmi yer yerinden oynar yanlız ;;) araç 2.2 motor+195 hp+156 ft-lb @ 5,250 rpm yani iyi kaçar+iyi makas atılır onla tem de :D

hasancaliskan

Üye
beyler bu saçma muhabbeti kapatın artık....
birinizin başına bişey gelcek o zaman hızı görücez....
hız bi tutkudur bende biliyorum ama........
bence bu kadar abartmayın.....
bende hız tutkunuyum...
ve arabam var ama burada konuşmuyorum...
çünkü övünülcek bişey olarak görmüyorum....
arabam:BMW Z4........
3.0......

Quattro

Quattro

Üye
Originally posted by hasancaliskan@Jun 3 2005, 04:11 PM
beyler bu saçma muhabbeti kapatın artık....
birinizin başına bişey gelcek o zaman hızı görücez....
hız bi tutkudur bende biliyorum ama........
bence bu kadar abartmayın.....
bende hız tutkunuyum...
ve arabam var ama burada konuşmuyorum...
çünkü övünülcek bişey olarak görmüyorum....
arabam:BMW Z4........
3.0......
[post=72089]Quoted post[/post]​

Arkadaşım konunun nesi saçma saçmaysa eğer zorlana sana girde oku demiyoruz :nono:
Ayrıca zorlana kimseyide yarış yapmaya zorlamıyoruz yarışa davet etmiyoruz....
Saçmaysa sana göre ozaman topiğe girmezsin olur biter. :eksi:

hasancaliskan

Üye
benim dediğimle senin anladığın şey arsında dağlar kadar fark var....
ama şunu biliyorum ki problem bende değil.....
yok ben şu kadar bastım yok ben şu ibreyi gördüm diyerek millete kötü örnek oluyosunuz...
aynı şeyi başka birisi denerse ve başına bişey gelse o vicdan azabıyla yaşayabilcekmisin?...

Quattro

Quattro

Üye
Originally posted by hasancaliskan@Jun 3 2005, 04:39 PM
benim dediğimle senin anladığın şey arsında dağlar kadar fark var....
ama şunu biliyorum ki problem bende değil.....
yok ben şu kadar bastım yok ben şu ibreyi gördüm diyerek millete kötü örnek oluyosunuz...
aynı şeyi başka birisi denerse ve başına bişey gelse o vicdan azabıyla yaşayabilcekmisin?...
[post=72108]Quoted post[/post]​

Arkadaşım senin mantığına göre hareket edersek ozaman bütün modifiye,yarış...vs. sitelerinin kapanması gerek sonuçta onlarda senin mantığına göre kötü örnek oluyor. ;)

RockFord Fosgate

Üye
ya ıkı dakka akıllı konusun ya ayıpsınız ne war ya 245 basıosam basıyom soylerım duymak ogrenmek ıstemeyen okumasın sen nıye arabanın markasını soyluyon ozmn bıze ne?? aynı hesap bu arada araban hakkaten oysa ıyıyymıs!!

doukan1989

Üye
Beyler tartismaylim. Zaten bu forumda herkes ozgur.. Biri sizi bu formu okumak icin zorlamiyor. kimseyi 250gormesi icin de zorlamiyor. Yani onun icin oyle acayip mesajlar yazmayin (hasancaliskan dostum)

ahmet6600

Üye
abi hem arabam var övünmem diyosun hemde alta not geçip arabam z4 diyosun bide kapatın bu saçma konuyu diyosun!diğer arkadaşların dediği gibi burda kimse bişey yapmaya zorlanmıyor+gördüğü herşeyi uygulamaya çalışan insanın karakterinin oturmadığını rahatça söyleyebilirim.neyse arkadaşlar biz devam edelim size underground dan tanıdığımız infiniti nin güzel bi resmini koyıyım

keano

Üye
valla..bendede penguen var..adi hamit...nitrus taktim ucmayi ogrendi... ne diyom ben yaa.. Haa Z4 lu elemanin sitemine laf atmaya calisiyodum..neyse.. :P sacmalamam bi yana... erkutgules biraderim bu bi forum..insanlarin dusuncelerini tartistigi bi yer...konustugumuz seylerdede ozguruz... kimseye hizli git diye zorluyomuyuz... tutkumuz olan bazi seyleri tartisip yorumluyoruz bilgi paylasmaya calisiyoruz vs vs vs...

Üst Alt