hadi bakalım hız sırlarını azcık aşalım

Sponsorlu Bağlantılar

angelscafe

angelscafe

Üye
:oke: ayrıca arabayı modifiye eden firmanın adıda difender cars bence adamlar işin piri ben düz vede sağlam bir yol bulup adam gibi zorlayamadım bile yakında nitro okside system de hazır beyler uçacak araba uçacak arabadan fazla anlamıyorum ama yinede marka tutkum vardır bu yüzden focusla en son ne yapabilirsem yapacağım yeni kasa focusu denemek müthiş olacak modifiye müthiş bişey yaaaaa ;;) ayrıca sorusu olan varsa onuda cevaplarım....
 


slayer

Üye
dışıda modifiyelimi? bide resim koysana buraya
 

RockFord Fosgate

Üye
ewet resım ıstıyoruz:))bıde dınamometre olcturdun heralde arabayı kı 380 hp dıyon arabanın motorunda neler war?soyle bı,dınamometre kagıdını buraya koy yaptırdıysan!!yoksa nasıl bılecen 380 hp turuncu astra turbo war ıst da hatta adasım turbo BARAN arabam 300 kusur beygır dedı dergıde bı olcturduler 240 beygır cıktı ayrıca gene ıstda bı subaru ımprezza war 22 dolar harcadı motoruna o bıle 380hp degıl (drag sampıyonu)butun dergılere cıktı zaten 12 mılyarla 380hp hayal sırf turbo bıle 7-8 bın dolar kardes atma!!!
 

RockFord Fosgate

Üye
ben arabama 1500 ytl harcadım 15 beygır arttı kaldıkı turbosuz o soyledıgın gucler ımkansız sırf turbo bıle 8 bın dolar gene soyluyorum zaten araban 380 hp olsa butun dergılere + dunya dergılerıne cıkar cunku dunyada o gucte focus yok!!!!ımprezza bıle390 hp dıye amerıkada dergıye cıktı bırak kardes bunları bız saf degılız!!
 

ahmet6600

Üye
bende böyle bir aracın varlığına hele bide türkiyede :D kesinlikle inanmıyorum.bizim avensis te özel yapım motor,full modifiye, 200hp. ankara yolunda 270 yaptık desem kimse inanırmı :lol2: tabiki imkansız.neyse konumuza gelelim bizde 2.0 motorla doğal olarak ençok 220 yaptık.size bide civic kadranı gösteriyimde gözünüz gönlünüz açılsın 8)
 

RockFord Fosgate

Üye
kocum helal olsun dogru konus canımı ye helal walla:)) ayrıca senınkı heralde 1.6 VTI hatcback ayrıca sen 220 degıl 235-240 yapmısım 5 osterge hatası desek 235 fılan yapmısın helal yanı bende 248ın fotorafını haftaya koyacam ınsallah cekerken kaza yapmayalımda::))))
 

keano

Üye
Originally posted by hizli focusu olan adam
motor ozel yapım ayrıca rs değil araba her türlü kapışmayada hazırım arabaya 12 milyar masraf yaptım ee bırakında yapsın demiiiii şasi komple göbekli 20" jant oz marka vede absolut modeli... motor ozel yapım vede 380 beygir arkadaşlar 2.2 yok focuslarda....

oo guzel guzel.. sey firsatin olursa kaportanin altininda bi resmini cek gozumuz gonlumuz acilsin... snein motora tahmnen piston yuvalarini buyuttuler soona ozel piston taktirdin sk$trma orani artti galiba (yani pistonun yukari asagi hareketinde kat ettigi yol artti)..bide cam shaftlari degistirmisindir..ozel hava sistemi...ah ulen para olsa... evet resimleri koy bide motoru anlat ne yaptilar ne ettiler forum $enlensin :D iyi hiz sinir uzerinde araba surmeler :artı:
 

RockFord Fosgate

Üye
ya keano abıcım tras ya ınanma 12 mılyara araba en fazla 250hp fılan olur kolaymı zannedıyon oku sen benım yazdıklarımı bı!!!
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Pailo 1.6 Motor 103 HP >>> 205'i gördüm...
 

RockFord Fosgate

Üye
hayatını tehlıkeye atmana gerek yok gokhan ben lagunayla 245 yapıyorum sen palıoyla 205 palıo sakat araba takla atarsın+kullandıgın lastık yuksek suratlere uygun degıl 180 ıgecmeyın o tur arabalarla!!
 
Quattro

Quattro

Üye
Fiat mı allah korusun. Gaz tenekesi hepsi... :eksi:

Yanlış anlamayın bu benim şahsi görüşüm..
 

RockFord Fosgate

Üye
dogru zaten fıat genellıkle sehor ıcı arabası uretır anlayın:))
 
angelscafe

angelscafe

Üye
:artı: yalan borcum yok isteyen izmir ksk de arabayı görebilir ibreyi değiştirdim arabada
320 ibre oldu arabaya nitro da taktırdım arabayı deneyeceğim insallah olmezde sağ kalırsak ibreyi 290 295 gibi olunca fotosunu cekip gostereceğim araba manyak güzel oldu focus baska araba tanımam. kapışmayada hazırım arabama güveniyorum ben arabayı 32 milyara aldım arkadaslar 37 milyar masraf yaptım o kadarda olsun bari demi sadece nitroya 8600 $ verdim boş yol bulursam adam gibi deneme surusune cıkacagım pazar gunu.... :artı: :eksi: ;;)
 

RockFord Fosgate

Üye
daha demedınmı 12 mılyar masraf yaptım dıye ınanıyorum bende ksk da oyuruyorum ama hıc denk gelmedı gormek ama gostergeyı nasıl degıstırıyon?? 160 yerıne arkadakı yazıları degıstırerek 200 denk getırırsen gercekte 200le gıderken 240 220ıle gıderkende 260 la gıdıyor gıbı gozukursun:)) heraslda senınde boyle!!!
 

RockFord Fosgate

Üye
ayrıca nıtro o kdr para degılkı yaa en babaları 4-5bın dolar cıvarı normallerı 1-1250 dolar
 

Wild_Duck

Üye
Beyler olaya muhalefet olmak istemem ama arabaların fabrika çıkış değerlerindeki son hızı arttıramazsınız (eğer modifiye yoksa). O kadrandaki değerlere inanmayın çünkü bi yerden sonra tekerlekler yere yeterince tutunamadığı için pati çekmeye başlıyo ve arabanın beyni de o pati değerlerini veriyo. Bunu ben değil yarışçı insanlar söylüyor.

Bende 1.6 Primera var ve Aydın otobanında düzlükte 5000 devirde 215 gördüm ama aslında o 190-195 arası bir değer.

Yukarda bahsettiğim modifiye de pro yarış lastiğiyle gerçekleşir (jantla değil). Ortalama lastiklerle ne kadar beygir yaparsan yap o kadar patiye kalırsın.

Eğer Ferrari'nin 250.000 $'a sattığı teknolojiyi sen 50 milyara yaptığını iddaa edebiliyosan bi terslik vardır derim. Hatta Ferrari sahipleriyle dalga da geçmek gerekir o zaman ;)

Boşverin son hızı, drift yapın, şöförlüğünüz gelişsin.
 

RockFord Fosgate

Üye
o da dogru ama arabanın gostergesını degostırmıs arkadas yanı aslında 160la gıderken o 200-220 goruyo sonra 260 yaptım dıyo:))
 
angelscafe

angelscafe

Üye
RockFord Fosgate Çok komiksin orjinal gostergede araba kaç km/s yapıyor ???? :P bu gostergeyle modifiye edilmiş bir arabanın tam olarak değerlerini alamazsın!!! :artı: OK bu arada ksk de beni tanımayan yoktur...
Tabi Sen Hariç Focus Hastası ben vede megan hastası kuzenim var belki meganı gormuşsundur????????? :eksi:
 
angelscafe

angelscafe

Üye
RockFord Fosgate bu arada cok sacmaladın benim bile beynim corba oldu....
 

doukan1989

Üye
Arkadasim senin 380 hp focus 37 milyara olmus diyorsun. Bir hesap yapalim. 20 inc jant oz hemde en az 2-3 bin eurodur. Lastiklerde 1 milyar koy. Etti sana yaklasik 6bin ytl. Geriye kaldi 31bin ytl. Arabanin o guce ulasmasi icin turbo+camshaft+forged piston+ecu(beyin)+sanzimanda gelistirme+cekis sisteminde gelistirme ve daha bunun gibi cook modifiye yapman lazim. Ki bu geriye kalan 31bin ytl ile bunu yapman imkansizdan ote bir sey. bu sistem yaklasik 30-35 bin dolara mal olur ki o da amerika da
 


Üst Alt