hadi bakalım hız sırlarını azcık aşalım

Sponsorlu Bağlantılar

doukan1989

Üye
+1 o gostergeler avansisin. e 240 gosteren de 2.0 modeli

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
Bir gün ben de böyle hız sınırlarını aşabilir miyim acaba ???

doukan1989

Üye
asarsin tabi de surekli asmamaya dikkat et yoksa kendini asip diger dunyaya gidersin.... :nono:

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
Originally posted by doukan1989@Jun 16 2005, 01:48 PM
asarsin tabi de surekli asmamaya dikkat et yoksa kendini asip diger dunyaya gidersin.... :nono:
[post=86624]Quoted post[/post]​

Evet Allah Korusun...

abbas 15

Üye
Originally posted by ChavRash+May 24 2005, 02:19 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(ChavRash &#064; May 24 2005, 02:19 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-RockFord Fosgate@May 23 2005, 09:33 PM
walla buyuk araba alacan ama aynı zamanda spor olacak yanı laguna ama yenısı degıl yenısı b..kk gıbı bızım kasa en ıyısı&#33;&#33;&#33; fotosunu en kısa zmnda koyacammm(nasıl koyacagımı bılmıyom ayrı konu bırı soylesın):))
[post=62555]Quoted post[/post]​

http://www.maxicep.com/forums/index.php?showtopic=7433

Site rehberinde negative açık bir şekilde anlatmış ;;)
[post=62564]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

aTTra

Üye
Megane Sedan II 2.0 1.6V = 235 KM/H ;;)

angelscafe

angelscafe

Üye
RockFord Fosgate kardeş sen benim focus u görmek istiyordun değilmi şimdi kurcalarken aklıma geldi. EGS nin önündeyim akşamları park edilmiş görürsüm... Al sana plakası 35 KBC 38 gel bekliyorum kardeşim merakını giderirsin... hem düşüncelerinide yazarsın forumda...

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
abi iyi cesaret war sizde yaaa 200 küsür dionuz.ben şu ana kadar max 138 yaptım.ehliyette yok )) daha yeniyim korkuyom 17 yaşında öbür dünyaya gitmeyek.en azından 1 sene daha sabredimde ehliyet alim ))

gerçi peder fazla vermio arabaı ama verdimide ikimiz olursak basıyom

yeni laguna vardı bizde 2.0 amma arabaydı haaaa hastaydım ona.malesef maddi sorunlar nedenile satıp clio aldık ))) onada şükür.ama mart nisan gibi sorento alacaz büyük ihtimal hade hayırlsı

angelscafe

angelscafe

Üye
Hız bi tutkudur onu yaşaman için ona bağımlı olman lazım yoksa korkuların seni yener bencede deneme allah göstermesin... ama ben hızı seviyorum diyorsan önce 18 i bekle sonra ver tapagaz

RockFord Fosgate

Üye
ben bılıyom zaten o senın araba grı focus mu?????

CannYFoX

Üye
biz hyundai accent 1.5 ile ankara istanbul otobanında 180 e dayadık aynı olay lpg cıkmadan önce şahinle oldu ama başka cesaret edemedi abim:))

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Afferim arkadaslar devam edin bu şekilde..&#33;&#33;

Yazık değilmi ya 180&#39;le 200 Km ile giderken kaza yapsanız ne olcak ?

CannYFoX

Üye
ölür gideriz nolcakki..)))

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Lan sen gitte başkalarına yazık

CannYFoX

Üye
lan sen sus hele bi belki onlardaa ölmek istio:))

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ben de bu Kurban Bayramında Kütahya&#39;nın Hisarcık ilçesi işte oralıyım zaten herkes kurban ile uğraşırken biz dee alık Golf&#39;u ( 1.8 20 V 125 HP ) ve çevre yoluna çıktım ve 140&#39;ı gördüm en fazla

Tabi ben de inanamadım ama arabaya gitmek isteyince sen de gitmek istiyosun

RockFord Fosgate

Üye
gokhan 140 la gıtmek artık gulunc kaldı yaw ızmırde bıle sehır ıcınde (altınyolda)130-140 la gıdılıyo malesef mıllet abarttı&#33;&#33;kı buna babamda dahıl&#33;

turgay89

turgay89

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Feb 13 2006, 05&#58;21 PM) [post=278213]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

rockford gordun mu arabayı?? var mı harbi harbi?? anlat bize deeeee

angelscafe

angelscafe

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Feb 13 2006, 05&#58;21 PM) [post=278213]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
evet kardeşim ama bu yenisi

angelscafe

angelscafe

Üye
kasa değişti araç 250nin üzerinde iken titreme yapıyordu...

Üst Alt