Hacklemeden sonra "dosya bozuk" hatasi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galaxy7

galaxy7

Üye
    Konu Sahibi
Hacklemeden sonra "dosya bozuk" hatasi !!!
Merhaba Arkadaşlar;
Aşağıdaki linkte verilen yöntemle başarılı bir şekilde telefonumu hackledim. Telefonum Nokia E66; fakat hacklemeden sonra bir yüklediğim hiçbir uygulamayı kaldıramıyorum; sertifika engeli olmadan her türlü uygulama yüklenebiliyor ama hiçbirisi kaldırılamıyor!

Lütfen Daha Önce Böyle Bir Sorunlar Karşılaşan Arkadaşlar varsa Yorum Atsınlar

LİNK: http://www.maxicep.com/symbian-s60v...kadar-kolay-ve-pratik-olur-buyrun-554048.html

tayrebaz

Üye
kardeş etkinleştirdiğin yamaları devre dışı bırak sorun devam ederse tekrar yaz

kerimkursat

kerimkursat

Üye
yanlıs installserver.exe yi yanlı yuklemıssın cıhazına uyumlu olanını yuklemelısın

tayrebaz

Üye
ben aynı yöntem ve aynı dosyalarla e52,e75,n73,5250,5800,n95 8gb hack ledim ve yanlış hatırlamıyorsam aralarında e72 de vardı hiçbirinde hiçbir sorun çıkmadı

Aligzl94

Aligzl94

Üye
benim telefonum c5-06. Telefonu hackledim uygulama yüklemeye çalıştığımda "uygulama bozuk" uyarısı geliyordu. Yüklediyim installserver.exe dosyasını çıkardım. Artık ne sertifika hatası ne de uygulama hatası veriyor. Denemeni öneriri

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

oguzzz52

oguzzz52

Üye
instalserver.exe dosyası telefonuna uyumlu değil.

- - - Eklendi - - -

galaxy7

galaxy7

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinizin ilgisine teşekkürler; evet hata installserver.exe'de onu farkettim; örneğin başka telefonlar için uygun installserver.exe dosyalarını attığımda yükleyici hiç başlamıyor.

Burdan sonrası daha ilginç geldi; telefona hard format attım; üstüne yazılımı yeniden yükledim, installserver dosyasını hiç telefona atmadım; rompatcher'I yükledikten sonra hiç çalıştırmadan rompatcher yamasını kaldırdım yine aynı oldu

- - - Eklendi - - -

Uygun installserver dosyasını nereden bulabilirim; e66 için

Pckopat*

Pckopat*

Üye
install server yerine umuhack ya da norton hack şeklindeki konulara baksan daha rahat edersin kardesim daha kolay ve pratik ayrica istedigin an yamalari aktive edersin

6489426

Üye
installserver dosyasını silersen sorun çözülüyor bende öyle oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt