BellE PYTHON PROGRAMI

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
BellE PYTHON PROGRAMI
c 7 belle için python uygulamalarını cepte çalıştırmaya yarayan program var mi arkadaşlar...var sa link atabilir misiniz? Python programı yükleyeceğim python uygulaması olmadan çalışmıyor malum..

Hack (sertifika ) sorununu halledemeyen buradan kolayca sertifika sıkıntısından kurtulabilirsiniz..
www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/bir-hack-yontemi-ancak-bu-kadar-kolay-ve-pratik-olur-buyrun-554048.html

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
yok mu

uğur e

uğur e

Üye
python var da heck yapan derken?

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
python var da heck yapan derken?

varsa buraya yada özelime link atar misin kardeşim..python uygulaması yükleyeceğimde python programı olmadan olmuyor..hack olayı sertifika kırma olayıdır onu hallettim basit bir yöntemle..sen bana güzel bir python uygulaması önerirsen sevinirim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Python tam olarak ne işe yarıyor

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
python : yazılım gibidir python programlarını çalıştırmaya yarar. Python programı yuklediginizde python destekli programları telefonunuzda çalıştırabilirsiniz

uğur e

uğur e

Üye
şu an iştym kardş eve geçince atarm.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
İşe yarar python uygulaması varmıki

uğur e

uğur e

Üye
cepteam.net/konu-powerpython4all-v-3-1-0-runall-ve-4-0-0-surumu.html forumda da vardı ama bulamadm.burda son sürümü de var seç beğen.kayıtlıysan buraya hemen indreblrsn

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
s3 sms uygulamalari bolumunde smsfløoder konusunda war arkadasim. Mobil oldugumdan link veremedm

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
cepteam.net/konu-powerpython4all-v-3-1-0-runall-ve-4-0-0-surumu.html forumda da vardı ama bulamadm.burda son sürümü de var seç beğen.kayıtlıysan buraya hemen indreblrsn

hmm tsk evet kayıtlıyım oraya bir bakayım

---------- Eklendi @ 09:35:43 ---------- Yazıldı @ 09:30:40 ----------

arkadaşım bunda s60v3 ve s60v5 yazıyor symbian 3e de oluyor mu ki?

---------- Eklendi @ 09:38:22 ---------- Yazıldı @ 09:35:43 ----------

İşe yarar python uygulaması varmıki

olmaz olur mu :) ben keyfime aramıyorum ya:)

---------- Eklendi @ 09:55:06 ---------- Yazıldı @ 09:38:22 ----------

s3 sms uygulamalari bolumunde smsfløoder konusunda war arkadasim. Mobil oldugumdan link veremedm

yine de sağol kardeşim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
place3461
olmaz olur mu :) ben keyfime aramıyorum ya:)

buldunmu bari :)

uğur e

uğur e

Üye
arkadasm o linkt s3 olanıda var:D

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye

buyur burdan indir sorunsuz kullan

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
:D ne olmuş burda:D ben uğurun verdiği linkten son sürümü indirdim zaten yine de sağolun linkler için smsfloader deki python versiyonu düşüktü baktım ona:D

---------- Eklendi @ 23:37:09 ---------- Yazıldı @ 23:34:17 ----------

arkadasm o linkt s3 olanıda var:D

ordaki son versiyonu indirdim arkadaşın telefonuna kuracağım henüz görüşemedik kendisiyle:D

uğur e

uğur e

Üye
ne adamsn ya arkadaşn yapamyo galıba böle şeylerıp neyse umarm yardmcı olmuşumdur.:D

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
ne adamsn ya arkadaşn yapamyo galıba böle şeylerıp neyse umarm yardmcı olmuşumdur.:D

uğur kardeşim yapamıyor ne yapsın çakmıyor bu işlerden:D eh kankam olur kendisi ona yardımcı olmayayım da kime olayım dhmi:D

uğur e

uğur e

Üye
aynen be kardsm bır insanın bırısne kankam dmesı güzl şey kanka ck anlamlı bır kelimeydı ama malesf günümùzn cağı herşeyı dğersz kıldı.

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
aynen be kardsm bır insanın bırısne kankam dmesı güzl şey kanka ck anlamlı bır kelimeydı ama malesf günümùzn cağı herşeyı dğersz kıldı.

doğru diyorsun kardeşim ama her ne kadar insanlar yozlaşsalarda güzel insanlarda yok değil

uğur e

uğur e

Üye
eh az buçuk var hala kankam dıe bağrımıza basacğmz insanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt