hack sonrası format

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tanjantx

tanjantx

Üye
    Konu Sahibi
hack sonrası format
arkadaşlar burada daha evvel telefonumun hackledim fakat telefona format atınca tekrar sertifika sorunu vermeye başladı u sorun nasıl çözülür acaba .

tanjantx

tanjantx

Üye
    Konu Sahibi
telefonu fabrika ayarlarına döndürünce hack gider mi ?

mstf_l

mstf_l

Üye
tekrar hacklemen lazımAyrıca fabrika ayarlarına dondurunce hack gitmez

tanjantx

tanjantx

Üye
    Konu Sahibi
tekrar hacklemen lazımAyrıca fabrika ayarlarına dondurunce hack gitmez

hocam budediğin çelişki olmadımı şimdi?
Telefonumu hackli olarak 3 ay kullandım istediğim pro. yukledim. telefona ve hafıza kartına format atınca sertifika hatası vermeye başladı. Kedi buysa ciğer nerede ciğer buysa kedi nerde?

tanjantx

tanjantx

Üye
    Konu Sahibi
şimdi iki gündür şunu düşünüyorum bu işte nerede bir yanılgı var ? Elbette bu soruyu bu işin ustadları bilir biz ancak derdi soyler kenara çekiliriz.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Hacklemek; telefonun sistem klasörlerine ulaşıp, unsigned(imzasız) dosyaları sertifikalandırmadan yüklememizi sağlayan bir tür yazılımsal değişikliktir.

Telefonu hacklemek için farklı yöntemlerle telefon hafızasına (installserver) gibi dosyalar yüklenir.

Diyelim ki siz telefonu şu an hacklediniz. Telefon hafızasında belirli dosyalarla telefon hacklendi.

Ardından format attınız, ne oldu? Telefonun hacklenmesini sağlayan dosya da silindi değil mi?

Bu yüzden her format sonrası hack yapmak mecburidir. (Bir yöntem dışında)

Burada ki yöntem ile telenonuza kökten hack yapabilirsiniz;

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...ri/n95-v-35-hack-en-kisa-en-basit-332076.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt