Hack Geri Döndürme ? Makine aYarları ACİLLLLLLL :((((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gariipp

gariipp

Üye
    Konu Sahibi
Hack Geri Döndürme ? Makine aYarları ACİLLLLLLL :((((
ben telefonu hacklemeye çalıştım olmadı galiba bide bürsürü bişey yükledim telefonu makine ayarlarına nerden döndürebiliriz ..orjinal telefon ayarları var oraya giriyorum geri yükle var ona bassam nolur acaba ????

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
evet olur :evet:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
ben telefonu hacklemeye çalıştım olmadı galiba bide bürsürü bişey yükledim telefonu makine ayarlarına nerden döndürebiliriz ..orjinal telefon ayarları var oraya giriyorum geri yükle var ona bassam nolur acaba ????

Diğer konunuza da yazsaydınız olurdu *#7370# yaparsanız telefon sıfırlanır mutlaka yedek alın.Diğer bir yöntem ise ovisuit ile tekrardan yazılmı yüklemek.

gariipp

gariipp

Üye
    Konu Sahibi
Diğer konunuza da yazsaydınız olurdu *#7370# yaparsanız telefon sıfırlanır mutlaka yedek alın.Diğer bir yöntem ise ovisuit ile tekrardan yazılmı yüklemek.

ozman hack olsa bile gidermi ??

- - - Eklendi - - -

angry birds felanda gidermi ??

- - - Eklendi - - -

telefonun kendi ilk geldiğindeki programlar felan

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
ozman hack olsa bile gidermi ??

- - - Eklendi - - -

angry birds felanda gidermi ??

- - - Eklendi - - -

telefonun kendi ilk geldiğindeki programlar felan

Ovisuit ile yazılımı tekrar yükleyince telefon ilk günkü gibi olur.Hack gider

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
peki ovisuit ile yazılımı nasıl yüklüycez ?

Önce pcye ovisuite yazılımını kuruyorsunuz.Sonra usb kablosunu pc ye bağlayın.Aşağıda resimdede gördüğünüz gibi yazılım güncellemeleri bölümünden tekrar yükleyi seçin zaten telefon pcye yedeklenecektir.Mutlaka yedek alın.

gariipp

gariipp

Üye
    Konu Sahibi
Önce pcye ovisuite yazılımını kuruyorsunuz.Sonra usb kablosunu pc ye bağlayın.Aşağıda resimdede gördüğünüz gibi yazılım güncellemeleri bölümünden tekrar yükleyi seçin zaten telefon pcye yedeklenecektir.Mutlaka yedek alın.

teşekkür ederimm :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rica ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt