Güvenlik Kodu Kırıcı Bomba!!!

Sponsorlu Bağlantılar

bakybeky

Üye
n73 de ikinci yöntemi uyguladım ama yapamdım hafıza kartımda system diye bir dosya yok

mikoş

Üye
birader n73 e uygunu varmı bu programın varsa paylaşın bide telefon kapalı açılırken kod istiyo dolayısıyla tel açılmıyo onun içinde oluyomu

manisa451981

Üye
slm 6630 pro nasıl oluyor ben acemiyimde biraz telin güvenlik kodu kilitli acil açmam lazım lütfen yardımcı olun

ilker2255

Üye
nasıl çalıştırıcam

kadir0721

Üye
sağol dostum

desperx

Üye
birader 6600 denedim hafıza kartını açmıyo üstelik menüde açılmıyo sadece gelen aramalara cevap veriyorum hafıza kartını bilgisayar okuyo ama telde çalışmıyo.ne yapmak lazım

--------------- Ekleme ---------------

virüsü h.kartından sildim.silemeyen arkadaşlar varsa ilk önce 'recogs' dosyasında THE-NOKIA-UNLOCK.MDL yi silin.ardından 'install' e girip yüklediğiniz Kilit Kırıcı Made By Mh Orhan.sis silin telde kartınız açılacaktır.tabi hepsini bilgisayarda yapcaksınız

okan006

Üye
emeğine sağlık kardaş

SABANAKGUN

Üye
tesekkurlerrrrrrrrrrrrrrrr

razor35

Üye
n78 de olmuoda bu programn n78 e uymlu olanı vrmı ?

djmusti-66

Üye
slm kardes ben bunu nasil yabcam ya bellek kartina yükledim ama telefonda sifre var acamiyorum onu nasil yabacahim bir yardim et lütfen kardes telefonum anycool d6000 lütfen cvb bekliyom msn nenm [email protected] tel: 0536 8895210

qucarq

Üye
saolun

LilBrando

Üye
Teşekkürler.

SaGoLiK

SaGoLiK

Üye
abey be e50 için yöntemn yokmu:(:(:(

helmettolga

Üye
gercekten allah senden razıı olsunn helal sana

DarKCervanteS

Üye
E50 Desteklemiyor.......

poll998@hotmail

Üye
kardeşiöm çok tskler emeğine sağlık

ilter23

Üye
6288 de olmuyor :(((

mikrhop

Üye
dosya uzantılarrıyla ilgili genel açıklama yaparmısınız nsl kullanabiliriz bu indirdiklerimizi lg ke 770 kullanıyorum güvenlik kodu kırılmıyor lütfen yardım

jayjay16

jayjay16

Üye
dostum ben 5800 XM ğe yüklenmiyor "kilit kırıcı made by mh orhan.sis yüklenmesi desteklenemiyor" diyor lütfen yardım edin :(

bleak_34

Üye
s.a dostum bende 6120 var fakat kendi hafıza kartı yok.başka bi telefonun hafıza kartını takarak dosyalama işlemlerini yaptım olmadı.master kod olayını yaptım o kodu da kabul etmiyo.data kablomda yok format atımde versıyon atım.daha ne yapmalıyım?

Üst Alt