Güvenlik Kodu Kırıcı Bomba!!!

Sponsorlu Bağlantılar

g-f-b-1-9-0-7

Üye
Kardeşim ALLAH RAZI OLSUN EYVALLAH ÇOK SAOL.. 2 gündür abuk sabuk sitelerde ugrasıyorum sonunda sayende oldu.. daha sonra dosyayı recong klasörüyle sildim kartı taktım 12345 di şifre şifremi değiştirdim :) oldu yaw sonunda birdaha kurcalamıycam :)

EMEĞİNİZE SAĞLIIKKKKKKKKKKK

dhmn-e

dhmn-e

Üye
eski telefonum 6500 slide içindeki bilgilere ulaşmam gerekiyor ama güvenlik kodunu hatırlayamıyorum bu programı destekler mi acaba? şimdiden teşekkür ediyorum.

faruk110110

Üye
arkadaşlar ben bunu direk olarak telefona atamıyorum usb kablolu bi telefon değil nokia 6630 ancak hafıza kartı yoluyla atabiliyorum oda bi işe yaramadı dosyayı indirdim buraya çkart dedm aldm o içnden çkan 2 dosyayı hafıza kartına attm snrada hafıza kartını telefona taktm güvenlk kodu hala aynı bununla ilgili bi bilginiz varmı acaba?

yiğit222

Üye
abi sen
Bu arada "Tel zaten kilitli diyenler İşte bir bomba daha;
İkinci dosyayı Hafıza kartında System/Recogs klasörüne atın (Recogs klasörü yoksa oluşturun)
Tel açık ama kilitliyken kartı tele takın ve İşte tamam
Ama işiniz bittiğinde dosyayı silin
Aksi halde tel şifre tutmaz
demişsinde abi ben bunu yaptım yha olmuyor

AZADE27

AZADE27

Üye
teşekkürler ellerine sağlık

irfan0534

Üye
eyvallah saol

ilhan1979

ilhan1979

Üye
saol

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Arkadaşlar Bende 6300 Var ve yurt dışından geldi.Bu Telefon Sınırlama Kodu İstiyor.Bunu Nasıl Yapacağım Lütfen yardım Ediniz. NOT:Bende Phoenix ve Nemesis Programları var.Selam Ve Dua İle

blackpearll_34

Üye
abi bende kod yanlış demıyo kod hatası diyo nafdsıl hallede bilirim

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Evet Arkadaşlar Sabırla Bekliyoruz..Elinde Programı Olan Arkadaşlar Varsa Lütfen Paylaşsın.ALLAH Razı Olsun
--------------- Ekleme ---------------

abi bende kod yanlış demıyo kod hatası diyo nafdsıl hallede bilirim

Ha Yanlış Ya da Hata Fark etmiyor kardeş açsında nasıl açarsa açsın ....Bekliyoruz....Sabırla....

efor32

Üye
süpesin süpersin ya :D:D

okkankaya

okkankaya

Üye
teşekkürler

hasan1881

Üye
bn nasl ypcamı hala anlamadım bi yrdımcı olur musnz?

imparator34

Üye
teşekkürler kardeş...

SilentOne

SilentOne

Üye
ellerine sağlık muhteşem bir pro.

maleston

Üye
la nereden iniyorrrrrrr yA

xxbe

Üye
ya benm kilit kodununu denedim ama olmuo herşeyi denedim :(

bluepink

Üye
saol.xd

serdocan34

serdocan34

Üye
arkadaşlar ben 6600 denedim fakat bi sonuç alamadım neden cevap yazarsanız sevinirim:allalla:

blackpennn

Üye
uzun bır suredır kullanmadıgım 6630 telefonumun guvenlık kodunu unutmustum arkadasımızın vermıs oldugu sekılde system dosyasında recogs ıcıne kopyala yapıstır yaptım telefon acıkken hafıza kartını tekrar 6630 telefona taktım ve guvenlık kodunu tekrar 12345 yaptı hemde ıcındekı hıc bır mesaj ve telefon numaram sılınmedı...
orhan arkadasıma cok cok tesekkur ederım ayrıca telefoncular format atarsak butun bılgılerımı sılerek ancak guvenlık kodunu acabılceklerını soylemıslerdi :):):)

Üst Alt