Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güvenlik Kodu Kırıcı Bomba!!!
Sponsorlu Bağlantılar
armagan67
Üye
birader bn ne malm yaa geçen benim n73 ün şifresini unuttum ne yaptuysam olmadı verdim sevise 10 tl verdim 3 gün sonra aldım teli yaa zamanında neden bakmadıysam buraya
rangur
Üye
bu programlar virüüüslü dikkat edin zarear verebilir telefonunuza
byl82
Kapalı Hesap
valla kardeş çok sağol bütün programları denedim kaç gündür çözemedim ama hafıza kartına aatınca tamam teşekkürler
hotbord_34
Üye
Dun aksam yukledim ama şimdi telefonum menuye girmiyor hafiza kartımı cıkardım oyle kullanıyorum nasıl eski haline getirmek istiyorum
ahtek
Üye
Mardinboys
Üye
n73'ün Kilit Kodunu Da Kaldırıyor Mu ? Ve İndirdiğimiz Rar Dosyasını Direk Hafıza Kartına Mı Atıyoruz Yoksa Rardan Çıkardığımız Dosyayı Mı Atıyoruz ?.. Program İçin Çok Teşekkürler Elinize Sağlık..
OGUZHAN432
Üye
bu n70 için ve n72 için olması çok iyi ellerine sağlık abicim çok çok sağolasın 6600 da deneyeceğim ama n72 de deneme imkanım yok işallah çalışır çok teşekkür ediyorum nice paylaşımlara...
ferdimuzikevi
Üye
ya kardeş 6020 güvenlik kilit istitiyor yardım edermisin
hızır42
Üye
Çook Sağolasın Kardeş!..
__PraMiT___
Üye
eywallah üstad. güzel çalışma emeğine sağlık. makine açıldı ))
kalamar44
Üye
kardeş bu verdiğin boş
--------------- Ekleme ---------------
ben hiç bişe anlamadım
KeLimaT
Üye
usta helal olsun sana allah tututuğunu aldın etsin tabi her tututugunu değil
--------------- Ekleme ---------------
usta helal olsun sana allah tuttuğunu altın etsin tabi her tututugunu değil
unlock me diye programda var bide on bakın oda güvenlik şifrenizi buluyo kurunca bidaha silmeye gerek yok ayrıca ne eskiden şifrni ne koydunuda ögrenirsin sonra ben bunumu hatırlayamamışım dersin