güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez YARDIM!!

Sponsorlu Bağlantılar

4tough

Üye
    Konu Sahibi
güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez YARDIM!!
güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez bu hatayı veriyor sertifakyı da forumdaki gibi yaptım sımdıde güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez dıyor xD lutfen bır cozum uretın ustadlar..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez bu hatayı veriyor sertifakyı da forumdaki gibi yaptım sımdıde güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez dıyor xD lutfen bır cozum uretın ustadlar..

Kardeş profiline bakacak olursak cihazın 6600 ama s60v2 cihazlarda sertifika sorunu yaşamaman lazım.senin dediğine bakılırsa sen hala sertifika sorunu yaşıyorsun.demekki cihazın yeni cihazlardan.ya telefonu hack yapacaksın yada sertifika olayını halledeceksin.s603rd sertifika alma buda hack olayı.
[Yeni ve En Basit ] System Hack,Sertifika Sorununa Son - HelloCarbide.kolay gelsin

USAForever

USAForever

Üye
hmm...

djtanem

djtanem

Üye
Ya ßiri Yardım Etsin Lütfen !! Kesin ßi Çözüm Yokmu

k.erpir

Üye
telefonun nokia x6 adobe reader LE 2.5.496 yükleyecem birçok kopyasını buldum ancak sertifika hatası, güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez hatalarından kurtulamıyorum. ne yapmak gerek?

DOKTOR 7

DOKTOR 7

Üye
s60v2 lerde bu gibi uyarıları bazen tarihi 1 veya 2 yıl geriye alındığında düzeliyo

Üst Alt