Güvenilmeyen Sağlayıcıdan Olan Uygulama Yüklenemez

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

can28282828

Üye
    Konu Sahibi
Güvenilmeyen Sağlayıcıdan Olan Uygulama Yüklenemez
Arkadaşlar opda'dan sertifika aldım Unsigned programları sertifikalayıp kurucakdım ama bi çok program Signed olduktan sonra kurarken bu seferde bu hatayı alıyorum ''' Güvenilmeyen Sağlayıcıdan Olan Uygulama Yüklenemez ''' ne yapmam lazım ? Buarada telefonu hellox ile hackliyecekdim oda aynı hatayı verdi yardım edermisiniz bu hatanın çözümü yokmu ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadasım o hatanın çözümü hack forumda var çok kolay beşdakkanı almaz mobil oldugum için link veremiyorum

cardanadam

cardanadam

Üye
bunu denermisin olursa sitede sing işine girecem hacksiz telefonla denenmesi lazm

----------Eklendi @ 00:06:16 ---------- Yazıldı @ 00:04:39 ----------

can28282828

Üye
    Konu Sahibi
kardes bu program calısıyoreyv. Helloox u ımzalayıp kurdu sımdı hacklıcem telı

cardanadam

cardanadam

Üye
teşekkür ederim şimdi yüklemek isteyipde yükleyemediğiniz uygulamaları singleyebilirim artık

adanalı1

adanalı1

Üye
HelloOx a gerek bıle yok artık :D hack bıle kendını aşdı .. yukseklerde :D

kalbimdesiin

Üye
Norton hack ile sertifika almadan hack yapabilirsin Sistem modifikasyon bölümüne git s^3

uruno

uruno

Üye
Hacklemek demek bir program yardımı ile programların sertifika sormasını engelemek demek hack programını kaldırınca hack falan kalmaz silinir yani sandığınız gibi çok büyük bir olay değil telefonun yazılımına hiç bir etkisi yok siz hack demeyin de sertifika sorusunu kaldırma programı diyin ozaman korkutucu olmaz sanırım hani hack işlerine falan girmedim sevmem falan diyorlarya öylebişey değil bu sadece sertifika hatasını kaldırıyor yani tele sıradan bir widget yüklemekle aynı şey .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt