Sertifikaladığım halde hata veriyor lütfen yardımmm!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
Sertifikaladığım halde hata veriyor lütfen yardımmm!!!
Arkadaşlar telefonum N80. Geçenlerde çoğu programdan sertifika hatası alıyordum, free signer programını yükledim ve çoğu program düzeldi. Ama bazı programlar hala hata veriyor. Free signer programıyla imzalıyorum bu sefer de "güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez" diye bir hata veriyor. Hem de bu hatayı veren programlar core player ve quick office. lütfen bi yardım edin arkadaşlar.:hmmm

dj eşref

Üye
kardes sen telefona secman yukle bu programı yuklersen hıc sertıfıka hatası almazsın bende bu konuda cok dert yanmıştım banada bır arkadas tavsıye ettı tele yukledım kurtuldum sana o programın lınkını verırdım ama sımdı telden yazıyorum

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
kardeş kurdum o programı ama hiç bir ise yaramadı. Açıyorum turn on... a basıyorum install root... a da basıyorum ama hiç bir şey olmadı. Ben mi yanlış kullanıyorum anlamadım.

dj eşref

Üye
ilk öncelikle sana verdiğim X-plorer
programını telefona yukle ve
içindeki 2 dosya var
CProfDriver_SİSX.idd ve
installserver_exe
bu 2 dosyayı telefonun c/sys/bin/
klasörüne atacaksın sana 1 uyarı
gelecek üstüne yazılsınmı diye sende evet
diyeceksin ve telefonu kapatıp açacaksın
bu kadar

secman programını açıyorsun sırayla takip et
1.programı aç
2.seçeneklere bas
3.İnstall root certificate ye basıyorsun
4.ekrana uyarı mesajı çıkacak
5.bu şekilde yazar ///A root certificates file is already installled. Try to edit?
6.Edit tuşuna bas
7.tekrar seçeneklerden Turn Plat. Security OFF bas
8.eger ON olduysa işlem tamamdır

tekrar yuklemek istediğin programı yukle bu sefer olması lazım...............

işte yükleyeceğin programlar burda indir.........>>>>>>

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
kardeş verdiğin linkten programı indirdim ama c de sys klasörunun içinde bin diye bir klasör yok. Kendim de oluşturamıyorum izin verilmiyor. Secman için de dediklerini yaptım ama yine olmadı :(

dj eşref

Üye
bak o dedıgım yere soyle ulasacaksın x-plorerı ac 0(sıfır tusuna bas)orda seceneklerın ıcınde program dılını turkce yap gızlı dosyaları gosterı ve sıstem dosyalarını/klasorlerını goster yazar bu 2 dedıgım yerı ısaretle sonra gerı tusuna bas C olan yerı ac orda SYS yı ac onun ıcınde BIN yazar oraya kopyala nasılmı kopyalayacan onuda anlatayım sys/bın klasorun ıcıne atacakların var yaa ıste onların ustune gelıp secenekler/ışaretle/duzenle/tası yada kopyala/C nın içıne at/sonra tekrar SYS nın ıcıne at/ordanda BIN ın icıne at/uzerıne yazılsınmı der sende evet de /seceneklerden araclar cıhazı yenıden başlat dıyeceksın

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş oldu zaten gizli ve sistem klasörleri açıktı sys klasörunu görüyordum ama içi boştu kopyalamayı da biliyordum. Nasıl olduysa içinde bir sürü klasör oluştu. Yaptım dediğini oldu çok teşekkürler kardeş emeğine ellerine sağlık.

dj eşref

Üye
onemlı degıl kardes problemın cozulduyse bır sorun yok bız burda bırbırımıze yardım etmezsek kım bıze yardım edecek bız burda bır AILE yız.......

Cold_ShaDoW

Cold_ShaDoW

Üye
kardeş opda yap diicem sen karar ver çünkü internete imei numaranı veriosun ne kadar güvenilir bilmiyorum..

ChatiN70

Üye
Nasil yaptınız bilmiyorum ama C SYS içine erişim engelleniyor hiç bir şekilde değişiklik yapılmıyor.

dj eşref

Üye
kardes C/SYS/BIN klasorune erısebılmek ıcın telefonuna secman adlı programı yuklemen lazım nasıl yapılacagını yukarda detaylı acıklama yapılmıstır ayrıca lınk te var o lınke tıkla ındır

Metin137

Metin137

Üye
onemlı degıl kardes problemın cozulduyse bır sorun yok bız burda bırbırımıze yardım etmezsek kım bıze yardım edecek bız burda bır AILE yız.......

kardeş bu yöntem 6220 de olurmu

----------Eklendi @ 14:31:20 ---------- Yazıldı @ 14:31:01 ----------

kardeş bu yöntem 6220c de olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt