Gunz Online İçin Tıklayın Bu Oyun Çok Farklı.***ReSiMlLi AnLaTıM***+***ViDeO***

Sponsorlu Bağlantılar

noman

noman

Üye
    Konu Sahibi
Gunz Online İçin Tıklayın Bu Oyun Çok Farklı.***ReSiMlLi AnLaTıM***+***ViDeO***
arkadaşlar aslında bu oyunu pc oyunları bölümüne koymuştum ama online oyun olduğu için buraya koymaya karar verdim oyun hem çok güzel yükleme sıkıntısı yoktur çabucak bilgisayarınıza kurabilirsiniz fazla bişey anlatmayayım. bir video koyuyorum onu seyredince zaten anlıcaksınız nasıl bir oyun olduğunu

arkadaşlar bilmiyorum daha önce duydunuzmu veya oynadınız mı ama gerçekten çok güzel bir oyun internet üzerinden online olarak oynanıyor ve ayrıca da oyun boyutu çok küçük önce gunzonline.com sitesine girip international(english) kısmına tıklıyorsunuz kendimize bir account alıyoruz

account aldıktan sonra sitedeki download kısmından oyunu download ediyoruz bize 522 kb lik bir setup vercek bunu yükledikten sonra tıklayarak asıl olarak oyun sistemimize yüklenecektir. oyun yüklendikten sonra ismimizi ve şifremizi girip oyuna başlaya biliriz.oyun açıldıktan sonra kendimize bir karakter yapmalıyız

silahlarımızı da seçtikten sonra artık kurulu bir oyuna veya kendi kurduğunuz oyuna girebilirsiniz oyunda amacınız daha çok kişiyi vurarak lwl kasmanızdır lwl kastıkça puanınız artar ve daha iyi elbiseler ve silahlara sahip olursunuz ayrıca ilk başladığınızda 1-8 lwl lik oyuncularla karşılaşırsınız lwl atladıkça daha kaliteli oyuncularla oynayabilirsiniz duvarlarda yürüyebilirsiniz bıçağınızla kılıcınızla duvarlara tırmanabilirsiniz çok eğlenceli bir oyun herkese tavsiye ederim.

bir de videom var bu videoda oyunun nekadar eğlenceli olduğunu göreceksiniz

videolar eklendi

[yt]http://www.youtube.com/v/UpsfT7J8vs4&rel=1[/yt]

[yt]http://www.youtube.com/v/ndtwyJK4TDM&rel=1[/yt]

Tamamen kendi anlatımımdır... İyi oyunlar...

askbesk

askbesk

Üye
video yu koyunca haber ver ok

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
sagolasın kardes eywallah...:oke:

noman

noman

Üye
    Konu Sahibi
yaa arkadaşlar kusura bakmayın video eklemiştim ama biliyosunuz youtube a erişim mahkeme kararıyla engellenmiş bu yüzden video işi yattı

noman

noman

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yeni videolar yüklenmiştir. saygılarımla...:oke:

ertas06

Üye
cokcokcok güzel be ama

Kaptan

Kaptan

Üye
bu oyunda proyum desem yeridir uzun zaman önce coq oynuyodum bu oyunu fakat bu araLar oynamıyorum... isteyen arkadasLarLa sadece 1 lvl oLup vs yapabiLiris isteyenLer msj atabiLir ;) bf 'm coq kuvvetLidir yanLıs sonradan pisman oLmayın :)

--------------- Ekleme ---------------

ve arkadasım biseyi eksik yazmısın o 522 mbLıq dosyayı cektikten sonra uzun bi süre patch cekiyor :oke:

noman

noman

Üye
    Konu Sahibi
bu oyunda proyum desem yeridir uzun zaman önce coq oynuyodum bu oyunu fakat bu araLar oynamıyorum... isteyen arkadasLarLa sadece 1 lvl oLup vs yapabiLiris isteyenLer msj atabiLir ;) bf 'm coq kuvvetLidir yanLıs sonradan pisman oLmayın :)

ve arkadasım biseyi eksik yazmısın o 522 mbLıq dosyayı cektikten sonra uzun bi süre patch cekiyor :oke:

evet patch cekiyo ama çok uzun sürmüyor mesela 25 dk gibi bir süre. ayrıca yüklenme esnasında oluşabilecek bağlantı kopukluklarında tekrar bir yükleme gerektirmiyor nerede kalmışsa oradan devam ediyor. yinede bilgilendirdiğin için teşekkürler...

muratan_183

Üye
link yokk dalgamı geçiyon

waspor

Üye
link yokk dalgamı geçiyon

biraz daha dikkatli okursan konuyu görürsün ...

arkadaşlar aslında bu oyunu pc oyunları bölümüne koymuştum ama online oyun olduğu için buraya koymaya karar verdim oyun hem çok güzel yükleme sıkıntısı yoktur çabucak bilgisayarınıza kurabilirsiniz fazla bişey anlatmayayım. bir video koyuyorum onu seyredince zaten anlıcaksınız nasıl bir oyun olduğunu

arkadaşlar bilmiyorum daha önce duydunuzmu veya oynadınız mı ama gerçekten çok güzel bir oyun internet üzerinden online olarak oynanıyor ve ayrıca da oyun boyutu çok küçük önce gunzonline.com sitesine girip international(english) kısmına tıklıyorsunuz kendimize bir account alıyoruz

account aldıktan sonra sitedeki download kısmından oyunu download ediyoruz bize 522 kb lik bir setup vercek bunu yükledikten sonra tıklayarak asıl olarak oyun sistemimize yüklenecektir. oyun yüklendikten sonra ismimizi ve şifremizi girip oyuna başlaya biliriz.oyun açıldıktan sonra kendimize bir karakter yapmalıyız

silahlarımızı da seçtikten sonra artık kurulu bir oyuna veya kendi kurduğunuz oyuna girebilirsiniz oyunda amacınız daha çok kişiyi vurarak lwl kasmanızdır lwl kastıkça puanınız artar ve daha iyi elbiseler ve silahlara sahip olursunuz ayrıca ilk başladığınızda 1-8 lwl lik oyuncularla karşılaşırsınız lwl atladıkça daha kaliteli oyuncularla oynayabilirsiniz duvarlarda yürüyebilirsiniz bıçağınızla kılıcınızla duvarlara tırmanabilirsiniz çok eğlenceli bir oyun herkese tavsiye ederim.

bir de videom var bu videoda oyunun nekadar eğlenceli olduğunu göreceksiniz

videolar eklendi

[yt]http://www.youtube.com/v/UpsfT7J8vs4&rel=1[/yt]

[yt]http://www.youtube.com/v/ndtwyJK4TDM&rel=1[/yt]

Tamamen kendi anlatımımdır... İyi oyunlar...

kırmızı ile yazlan yer sitenin adresi ...

waspor

Üye
ya ben oyunu oynarken bi 20-25 dkka sora xtarp hata verio ama sonra hemen pc ye reset çekio bunun nedeni nedir yeva nasıl düzelte bilirm ??

utkuacar93

Üye
gunz online yazın google ye cıkar oyuna ilk baslayınca kotu ama zaman la cok guzel oluyo ben 19 lvlim

noman

noman

Üye
    Konu Sahibi
evet site adresini vermemişim ama google den gunz online yazınca çıkıyor

hockerkral97

hockerkral97

Üye
thank saol

noman

noman

Üye
    Konu Sahibi
bişey değil

emre4212

Üye
emegıne saglık kardes

KakiCash

KakiCash

Üye
ömrümü verdim bu oyuna:eheama şu private serverında oynuyorum öğrenmek isteyen konu açtım baksın

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
yhaw bunde deişik bi sistemle oyuna giriliodu reactormu ne bir türlü girememiştim S:

KakiCash

KakiCash

Üye
eeet emre oyunun tek kötü tarafı bu firması değişti oyunun içine eeti ijji reactor lazım girmen için :oke:

ozhan35

ozhan35

Üye
eline sağlık. video izlemede ve yüklemede sevenload.com tavsiye ederim çok iyi bi site

Üst Alt