Günlük 3TL'YE 15mb internet bedava(değil)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
Günlük 3TL'YE 15mb internet bedava(değil)
arkadaşlar bugun hattımda 24tl kontorum vardı.aşağıdaki linkte verilen bilgiye göre

internet kullanmak istedim.birde baktım hattım neti kesip hattımda eksi 5tl var.
müşteri hizmetlerini aradım yarın gün içerisinde arayın dedi.güya santralden bilgiler ulaşmamaış.şimdi ben bu alınan 29tlyi geri alabilirmiyim...

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Günlük 3tl 15mb interneti 3000 kişi katılabiliyor. 3000 kişinin içine girmediğiniz için tl niz düşmüş geri alamazsınız.

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
Günlük 3tl 15mb interneti 3000 kişi katılabiliyor. 3000 kişinin içine girmediğiniz için tl niz düşmüş geri alamazsınız.
hocam nerde yazıyor katılım sınırı 3000 diye ben bi yerde göremedim

Da®kness

Da®kness

Üye
3000 kişi sınırı gerçekten varsa bu müşteriyi aldatmaya girer. Tuzaksız birşey yapmayacaklar mı bunlar sinir oluyorum böyle şeylere . Ben kullanmıyorum ama insanları aldatmaya da hakları yok. Arkadaşlar bir .kampanya. , tarife yada her ne olursa olsun tüm detaylarını .öğrenmeden. kullanmaya kalkmayın. Bu sadece gsm operatörleri için geçerli değil. Kullanmak, satın almak istediğiniz mal veya hizmet ne olursa olsun herşey için geçerli.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Çünkü benimde başıma geldi zaten 3tl den sonra bedava diye girdim... Internet kesildi bir baktım telefonda ne varsa hepsini süpürmüş mh aradım günlük 3000kişi sınırı var. Günlük 3 bin kişi kampanyasına giremediğiniz için tl niz düşmüş kampanyaya dahil olduğunuzda bugün 23 59a kadar bedava mesajı alırsınız. Dediler yani aldatmaca var sitede belirtmiyor ve internete doğru dürüst girmeyenler için düzenlenmiş bir kampanya...

Da®kness

Da®kness

Üye
Uygun kardeş kısacası bu tarifeye-kampanyaya girenler bir manada kumar oynamış oluyor yani...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Benimde başıma geldi aradım müşteri hizmetlerini turkelim wap kullanarak gireceksin yoksa olmaz dediler wap.turkcell-im.com.tr/internet bu adres üzerinden ve telefonun kendi tarayıcıyla yoksa kontör gidermiş:off:

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Benimde başıma geldi aradım müşteri hizmetlerini turkelim wap kullanarak gireceksin yoksa olmaz dediler wap.turkcell-im.com.tr/internet bu adres üzerinden ve telefonun kendi tarayıcıyla yoksa kontör gidermiş:off:

Hocam hiççç alakası yok o anda size cevap bulamadığı için başından savıyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
işim olmaz o işlerle..

ilo53

ilo53

Üye
ben onceden kullandım hıc alakası yok sınır fılan yok tekrar ara bence ben olsam arardım yıne oyle bıse derseler taleb olustur. soz sızdeden yaz

'Davut

'Davut

Üye
Eğer günün ilk dakikalarında girmezsen zaten 3000 kişiden biri olamazsın...:)35 milyonu geçkin kullanıcın var 3000 kişi olmak imkansız gibi...Böyle birşeyi kesinlikle ceplerini biraz doldurmaya yaptılar...

ilo53

ilo53

Üye
yok oyle bırsey aradım daha demın onuda sordum dedıler oyle bırsey yok yanlıs bılgı vermısler

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Aslında iyi bir laf yapan birisi ile ya da kendiniz güzel bir dille anlatırsanız iyi bir sonuç almanız kaçınılmaz olur :oke:
Sorunlarınızı Söz Sizde den bildirin diğerleri kar etmiyor.

DSGNRY

DSGNRY

Üye
Şimdi cep telefonundan internete giren Hazır Kart'lılar sadece 3 TL'den sonra tüm gün ücretsiz cepten internetin keyfini çıkarıyor!
Kampanya süresince gün içinde internet kullanımı 3 TL'ye ulaşan Hazır Kart'lılar, gün sonuna kadar kullanmak üzere 15 MB ücretsiz internet kullanım hakkı kazanıyorlar.
Cepten internette en sevilen sitelere ulaşmak için adresinden turkcell-im’e girebilir, popüler sitelere kolay ulaşım için ikonlarını cep telefonunuza indirebilirsiniz.
Cepten tıklayın, hayattan geri kalmayın!

Kampanya 5 Ocak – 1 Temmuz 2010 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyadan tüm Bireysel ve Kurumsal ön ödemeli aboneler yararlanabilir.
Kampanya wap ve internet erişim noktaları kullanılarak Standart Mobil İnternet Tarifesi üzerinden yapılan kullanımlarda geçerlidir.
Abonelerin gün içinde Standart Mobil İnternet Tarifesi (0,50 TL / 100 KB) üzerinden internet kullanımları 3 TL'ye ulaştığında, gün sonuna kadar (23:59'a kadar) ücretsiz internet kullanma hakkı kazanacaklardır.
Günlük ücretsiz internet kullanım hakkı 15 MB ile sınırlıdır.
Aynı gün içinde 15 MB'ı aşan kullanımlar yine Standart Mobil İnternet Tarifesi (0,50 TL / 100 KB) üzerinden ücretlendirilir.
Günlük 3 TL kampanyasından yararlanmakta olan bir abone, aynı gün içerisinde internet paketi aboneliğini başlattığında kampanyası sona erer ve internet kullanımları abone olduğu internet paketinden düşmeye başlar.
Kampanyadan faydalanmak için kayıt yaptırmak gerekmemektedir. Standart mobil internet tarifesi üzerinden kullanım yapıldığında kampanya otomatik olarak devreye girecektir.
Kampanya sadece yurtiçinde geçerlidir. Yurtdışında yapılan internet bağlantıları kampanyaya dahil değildir. Yurtdışında kullandığınız veri, GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
Kampanyaya Ekip Mobil kullanımları dahil değildir.

Kampanyadan faydalanmak için ne yapmam gerekiyor?

Kampanyadan faydalanmak için herhangi bir kayıt yaptırmanız gerekmemektedir. Standart mobil internet tarifesi üzerinden kullanım yaptığınızda kampanya otomatik olarak devreye girecektir.
Standart Mobil Internet Tarifesi nedir?

Internet Paketi olmadan yapılan internet bağlantıları Standart Mobil Internet Tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Hazır Kart'lar için Standart Mobil Internet Tarifesi 0,50 TL / 100 KB'tır.
Cepten internet kullanmaya nereden başlayabilirim?

Cepten internet kullanmaya başlamak için turkcell-im’i ziyaret edebilir, en popüler sitelere turkcell-im üzerinden tek tıkla ulaşabilirsiniz.
turkcell-im’e ulaşmak için telefonununuzun tarayıcısına adresini yazabilir, kısayol ikonunu telefonunuza ücretsiz indirmek için turkcell-im yazıp 2580’e gönderebilir ya da turkcell-im link’inin size ücretsiz gönderilmesi için turkcell-im yazıp 4040’a gönderebilirsiniz.
Kampanya sırasında internet paketi aboneliğimi başlattım. Kampanyadan faydalanmaya devam edecek miyim?

Internet paketi aboneliği başlattığınızda yaptığınız internet kullanımları paketinizden düşmeye başlar. Kampanya sadece paketsiz kullanımlar için geçerlidir. Paket aşım ücretleri kampanyaya dahil değildir.
Aynı gün içinde en fazla ne kadar ücretsiz internet kullanımı yapabilirim?

Kampanya dahilinde günlük ücretsiz internet kullanım hakkı 15 MB ile sınırlıdır. 15 MB'ı aşan kullanımlar 0,50 TL / 100 KB olarak ücretlendirilir
Gün içinde ne kadarlık internet kullanımı yaptığımı nasıl takip edebilirim?

Kampanya süresince, internet bağlantınızı her sonlandırdığınızda cep telefonunuzun ekranında belirecek olan bilgilendirme ekranından ne kadar kullanım yaptığınızı ve ne kadarlık ücretsiz kullanım hakkınız kaldığını takip edebilirsiniz.

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar aradım müşteri hizmetlerini ve sınır felan yokmuş.aldım tlmi geri ama sadce 20 tl alabildim.4 liramın üstüne yattılar:)

'Davut

'Davut

Üye
İyi fazla birşey kaptırmamışsın...:ehe

aagkn

aagkn

Üye
hep palavra

selam orhan

selam orhan

Üye
osnakli bana da aynısı oldu yalancılar yeminle yalan palavra hepsi yaha bende istedim telefıonu yüzüme kapadı insanlığı yok

--------------- Ekleme ---------------

harbi güzel site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt