Yeni Hatlar için Turkcell 10 GB bedava internet kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Yeni Hatlar için Turkcell 10 GB bedava internet kampanyası
Turkcell yeni aboneler için hazırladığı kampanyası ile birlikte karşımıza çıktı. Turkcell yeni hatlar için geçerli 10 GB bedava internet kampanyası ile ilgili detaylar makalemizde yer alıyor.

Turkcell bedava internet konusunda oldukça bonkör olduğunu söylememiz yanlış olmaz sanırım. Turkcell hat alanlar için düzenlediği bu kampanya ile 6 ay kullanabileceği 10 GB internet hediye. Size tanımlanacak 10 GB internet paketini alabilmek için aldığınız kart kutusundan çıkan şifreyi Turkcell’e göndermeniz gerekir.

Turkcell 10 GB Bedava internet nasıl yapılır ?
Faturalı ve Faturasız Turkcell Hediye sim kart aldığınızda içinden şifre çıkacaktır. Hediye SIM kartınızda yer alan şifreyi 31 Aralık 2017 tarihine kadar kullanmanız gerekmektedir. Bu şifreyi yeni hattınızda kullanarak 6 ay kullabileceğiniz 10 GB internet paketi kazanırsınız.

  • Sim karttan çıkan şifre ile alacağınız Turkcell bedava internet paketinnde tanımlı olan 10 GB interneti tanımlandıktan sonra 6 ay içinde bitirmediğiniz taktirde silinecektir.
  • Bedava internet paketi yurt içi kullanımlarında geçerlidir.
  • Başvuru için sms atmanız gerekmektedir.
Gelelim Bedava internet paketi 2017 nasıl yapılır konusuna. ENHIZLI yazıp promosyon kodunu yazdıktan sonra 2222 göndermeniz yeterli olacaktır. Turkcell bedava internet 2222 kodu göndermeniz gerektiği unutmayınız. Hediye sim karttan çıkan şifreyi 2222 gönderdikten sonra aktivasyon sms gelmesi ile hediye 10 GB internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Turkcell 10 GB beleş interneti ne kadar süre kullanabilirim ?
Turkcell beleş internet 6 ay içinde bitirmeniz gerekmektedir. Bu kampanyadan bir defa yararlanabileceğinizi belirtmek isteriz. Kampanya ile ilgili abone sınırı olmamakla birlikte promosyon kodu olmayanlar bu paketten yararlanamazlar. Bu konu kullanırken başka bedava internet kampanyalarından da faydalanabilirsiniz.

Sizler için oluşturduğumuz bu makalemiz sadece Turkcell’den yeni hat alan Turkcell Faturalı hat ve Turkcell Faturasız hat sahipleri için geçerlidir. Turkcell bedava internet kategorimizden Turkcell hattı sahipleri gerekli bilgileri alarak diğer kampanyalara katılım gerçekleştirebilirler. Turkcell paketleri ve tarifeleri hakkında da detaylı bilgileri Turkcell kategorimizden öğrenebilirsiniz. Bir sonraki paketimizde görüşmek üzere…
 

Benzer Konular



Üst Alt