Güncelleştirme Yapamıyorum Yardımcı Olurmusunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleştirme Yapamıyorum Yardımcı Olurmusunuz?
microsoft sitesinden güncelleştirmeleri alamıyorum siteye girip update dediğim zaman daha sonra karşıma orjinal ürün kullanmadığınız için güncelleştirmeleri yapamazsınız diye yazı çıkıyor ne olduysa format atıp xp yi tekrar kurduktan sonra oldu ve şu an sp1 bile yüklü değil o yüzden ses sürücüsünü tanıtamıyorum acaba servis paketlerini sorunsuz bir biçimde başka nerden indirebilirim yada sistemimi orjinalmiş gibi nasıl gösterebilirim böyle bi yol varmı internet olmasına rağmen servis paketlerini indiremiyorum çünkü bulamıyorum(işletim sistemim windows xp professionel) ne oluur bu konuyu kaç defa açtım hiç kimse yardım etmek istemiyor herhalde

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bilgisayarını orijinal bir CD bulup tekrar yükleyeceksin. Windows tüm hizmetlerinde artık orijinal işletim sistemi arıyor, yakında çökerler..

has

Üye
orijinal cd kurulumuymuş gibi microsoftu aldatma yolları var ama mirosoft bir süre sonra onada bir engel çıkartıyor.
iyisimi hiç güncellemezseniz şikayetiniz olmaz. güncellersenizde pek menfaatiniz olmaz

delimakina

Üye
windows xp profesyonel servis packsız ve hiç güncelelme olmamış süper hiç kasmıyor haftada ir kasperskyi kuruyorum tarama ve siliyorum kasperskyi bilgisayar hiç kasmıyor böylece güncelleme gereksiz boşver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt