KimHyuna
Üye
yardımınız için teşekkürler telefonum sarj olsun kullanıcamBağlantı yönetimi için
yardımınız için teşekkürler telefonum sarj olsun kullanıcamBağlantı yönetimi için
Rica ederimyardımınız için teşekkürler telefonum sarj olsun kullanıcam
Mesajın için teşekkür ederimUygulama ile bugüne kadar mahallede işyerinde vs. 20 den fazla şifreye ulaştım.
Çalışmıyor diyen arkadaşlar konuyu iyi okusun. WPA harici çoğu şifreyi buluyor..
Uygulama ile bugüne kadar mahallede işyerinde vs. 20 den fazla şifreye ulaştım.
Çalışmıyor diyen arkadaşlar konuyu iyi okusun. WPA harici çoğu şifreyi buluyor..

Çok emin konuşuyorsun o kadar kanıt ekledik daha ne yapalım ben anlamadımki çalıştıgına dair şahitlerde var birde şifre kıracak bir uygulama diye birşeyde yok yorumun için teşekkürlerBunlar tamamen yalan şifre k8racak bir uygulama yok
Artık İnternet Sıkıntısı Çekmeyeceğinizi Söylesem Ne Dersiniz ?
Ne zamandır Arşivimde Olan bir Android wifi Kırıcı Vardı Telefonumu Rootlamaya zaman bulamadığım için deneyemiyordum Telefonumu ROOTladım Aklıma Bu Programı Denemek Geldi. Programı Yükleyip Denemeleri Yaptım ve Programın Gerçekten Başarılı Olduğunu Gördüm.
WPS/WPA ile korunan wifileri kırabiliyor.
Arkadaşlar Etrafımdaki bazı wifilerde test ettim sorunsuz çalıştı resimdede gördügünüz gibi Programın Hiçbir Sorunu Yoktur
Wps Wpa Tester Premium (ROOT) 2.50 tl olan Programın fu ll ve Tarafımca Türkçeye Uyarlanmış Sürümünü Aşağıdaki Spoılerden İndirebilirsiniz.
Ek Olarak BusyBox Kurulumu Yapmanız Gereklidir.
Gereken Android Sürümü : 4.0 ve üzeri
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Devamı Gelecektir !!!
Artık İnternet Sıkıntısı Çekmeyeceğinizi Söylesem Ne Dersiniz ?
Ne zamandır Arşivimde Olan bir Android wifi Kırıcı Vardı Telefonumu Rootlamaya zaman bulamadığım için deneyemiyordum Telefonumu ROOTladım Aklıma Bu Programı Denemek Geldi. Programı Yükleyip Denemeleri Yaptım ve Programın Gerçekten Başarılı Olduğunu Gördüm.
WPS/WPA ile korunan wifileri kırabiliyor.
Arkadaşlar Etrafımdaki bazı wifilerde test ettim sorunsuz çalıştı resimdede gördügünüz gibi Programın Hiçbir Sorunu Yoktur
Wps Wpa Tester Premium (ROOT) 2.50 tl olan Programın fu ll ve Tarafımca Türkçeye Uyarlanmış Sürümünü Aşağıdaki Spoılerden İndirebilirsiniz.
Ek Olarak BusyBox Kurulumu Yapmanız Gereklidir.
Gereken Android Sürümü : 4.0 ve üzeri
Devamı Gelecektir !!!