!!!GÜNCELLENDİ!!Wpa Wps tester premium Android Wifi Hacker (ROOT Gereklidir)!!!

Sponsorlu Bağlantılar

yakamoz1319

Üye
Uygulama ile bugüne kadar mahallede işyerinde vs. 20 den fazla şifreye ulaştım.
Çalışmıyor diyen arkadaşlar konuyu iyi okusun. WPA harici çoğu şifreyi buluyor..

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Çalışmıyor diyen arkadaşlar konuyu iyi okusun. WPA harici çoğu şifreyi buluyor..
Mesajın için teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: yakamoz1319
Seglopsi

Seglopsi

Üye

Wpa harici derken? Wep şifre kalmadı zaten artık. Ya wpa yada wpa2 vardır modemlerde onları da kıramıyor malesef.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Stock modemlerde işe yarar fakat kullanıcı wps pin i değiştirmişse boşa kürek çekmekten farkı yoktur,bu çalışan bi işlem fakat modemin arayüzüne el sürmemiş olunması lazım fabrika çıkışlı pin kullanarak wps üzerinden bağlanmaya çalışıyor.Eğer fabrika çıkışlı wps değişmişse istediğin kadar uğraş bu yöntem işe yaramaz.Fakat TTNET in beleşe verdiği bi çok modemde denedim çalışıyor,o yüzden modeminizin WPS sini kapatın yoksa bu programı kullanan birinin wifisine takılırsanız affetmez kırar.:ehe

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
Bunlar tamamen yalan şifre k8racak bir uygulama yok

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar tamamen yalan şifre k8racak bir uygulama yok
Çok emin konuşuyorsun o kadar kanıt ekledik daha ne yapalım ben anlamadımki çalıştıgına dair şahitlerde var birde şifre kıracak bir uygulama diye birşeyde yok yorumun için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: veliahht
Seglopsi

Seglopsi

Üye
Şöyle birşey var. her modeme farklı bir wps pin deniyor. neye dayanarak bunu yapıyor.

veliahht

veliahht

Üye
Arkadaşlar tarafımdan denendi çalışıyor ama her wi-fi olmuyor...

• Beğen
Tepkiler: Ali ihsan Furat

djkorel

Üye

Artık İnternet Sıkıntısı Çekmeyeceğinizi Söylesem Ne Dersiniz ?
Ne zamandır Arşivimde Olan bir Android wifi Kırıcı Vardı Telefonumu Rootlamaya zaman bulamadığım için deneyemiyordum Telefonumu ROOTladım Aklıma Bu Programı Denemek Geldi. Programı Yükleyip Denemeleri Yaptım ve Programın Gerçekten Başarılı Olduğunu Gördüm.

WPS/WPA ile korunan wifileri kırabiliyor.
Arkadaşlar Etrafımdaki bazı wifilerde test ettim sorunsuz çalıştı resimdede gördügünüz gibi Programın Hiçbir Sorunu Yoktur

Wps Wpa Tester Premium (ROOT) 2.50 tl olan Programın fu ll ve Tarafımca Türkçeye Uyarlanmış Sürümünü Aşağıdaki Spoılerden İndirebilirsiniz.

Ek Olarak BusyBox Kurulumu Yapmanız Gereklidir.

Gereken Android Sürümü : 4.0 ve üzeri

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Devamı Gelecektir !!!

Artık İnternet Sıkıntısı Çekmeyeceğinizi Söylesem Ne Dersiniz ?
Ne zamandır Arşivimde Olan bir Android wifi Kırıcı Vardı Telefonumu Rootlamaya zaman bulamadığım için deneyemiyordum Telefonumu ROOTladım Aklıma Bu Programı Denemek Geldi. Programı Yükleyip Denemeleri Yaptım ve Programın Gerçekten Başarılı Olduğunu Gördüm.

WPS/WPA ile korunan wifileri kırabiliyor.
Arkadaşlar Etrafımdaki bazı wifilerde test ettim sorunsuz çalıştı resimdede gördügünüz gibi Programın Hiçbir Sorunu Yoktur

Wps Wpa Tester Premium (ROOT) 2.50 tl olan Programın fu ll ve Tarafımca Türkçeye Uyarlanmış Sürümünü Aşağıdaki Spoılerden İndirebilirsiniz.

Ek Olarak BusyBox Kurulumu Yapmanız Gereklidir.

Gereken Android Sürümü : 4.0 ve üzeri

Devamı Gelecektir !!!

• Beğen
Tepkiler: Ali ihsan Furat
SHS

SHS

Üye
tekrar yükleyip 10 wifide denedim olmadı, wpsden kırdığı için çalışıyorsa bile samsungta falan çalışıyordur

SOUYDASH

Üye
Selam kardeşim ben bu programı kullandım 50 tane rahat wıfı kırdım fakat psk bolumunde sıfreyı cok sacma sapan verıyor baska telde denıyoruz onda sıfreyı duzgun gosterırken bende gostermıyor. neden olabılır foto atabılırım

veliahht

veliahht

Üye
Bu uygulamaya güncelleme geliyormu?

SOUYDASH

Üye
Hayir sen kullaniyomusun

veliahht

veliahht

Üye
Evet

SOUYDASH

Üye
Kirdigin sifreleri gosteriyormu program ?

veliahht

veliahht

Üye
Gösteriyor ama zaten pek kırılacak şifre denkgelmiyor 2 defa kırdığına şahit oldum ondada şifreler gözüküyordu...

zorbey27

zorbey27

Üye
Paket ayrıştırma hatasi veriyor :-S

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Telefonun uygulamayı desteklemiyor veya indirme hatalı

Üst Alt