!!!GÜNCELLENDİ!!Wpa Wps tester premium Android Wifi Hacker (ROOT Gereklidir)!!!

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben bi wpa buluyum calistiricam da :D

• Beğen
Tepkiler: jotem173
NextWorld

NextWorld

Üye
Adını degistirmeseydiniz keşke,
Turkcelestirme icin teşekkürler.
Daha once paylasilmisti. (belki premium degildir.)
Suana kadar denediklerim arasında bulamadım.
Ama işe yaradıklarıda var tabi.

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Adını degistirmeseydiniz keşke,
Turkcelestirme icin teşekkürler.
Daha once paylasilmisti. (belki premium degildir.)
Suana kadar denediklerim arasında bulamadım.
Ama işe yaradıklarıda var tabi.
Ben daha önce paylaşıldıgını bilmiyorum hiç rastlamadım şuan bu premium deildir fiyatı var premium olanın ama çalıştıgına dair resimleri attım kendi telefonumdan dün çektim koydum ama her wifi kırmıyor yapacak birşey yok yakın zamandan yeni 1 tane daha paylaşacagım onu dener birde arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: NextWorld ve jotem173
jotem173

jotem173

Üye
Ben daha önce paylaşıldıgını bilmiyorum hiç rastlamadım şuan bu premium deildir fiyatı var premium olanın ama çalıştıgına dair resimleri attım kendi telefonumdan dün çektim koydum ama her wifi kırmıyor yapacak birşey yok yakın zamandan yeni 1 tane daha paylaşacagım onu dener birde arkadaşlar
Deneriz bende 2 de 0 oldu wpa bide wps destekli gözüküyor du

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Deneriz bende 2 de 0 oldu wpa bide wps destekli gözüküyor du
Android rootlu telefonlar için yeni bedava internet uygulaması paylaştım konu şuan denetimde wifi şifre kırmayı daha sonra paylaşacagım

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Program içinden wpa/wps gözüküyor diye aldanmayın normal ayarlarda ki wifi den girip ayrıntılara baktığınızda modemin wpa2 ile sifrelendigini göreceksin

• Beğen
Tepkiler: jotem173 ve Ali ihsan Furat
Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar elimde turkcell ömür boyu bedava internete girebilme konusu var konuyu yakın zamanda paylaşacagım ama genede isteyenler bana özelden ulaşsın konuyu açarken kanıt resimlerinide paylaşacagım

byAndroid

byAndroid

Üye
Sen paylaş sonra konu linkini at buraya

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Arkadas milleti cok heyecanlandiracak konulardan bahsediyor ama bu konuda oldugu gibi bi işe yarayacagini sanmiyorum :D

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Arkadas milleti cok heyecanlandiracak konulardan bahsediyor ama bu konuda oldugu gibi bi işe yarayacagini sanmiyorum :D
Öncelikle şunu söyliyeyim sonradan paylaşacağım konuda herhangi bir problem yok konuyu açarken bazı programlardan destek alacağım ve buda kesin çalışacağına işaret ediyor ben kendim kullanıyorum ve telefonu aldığından beri bedava internete giriyorum gelelim bu konuya bu programda hiç birşey yoktur sorunsuz çalışıyor her wifi kıramıyor o kadar kanıt olarak zaten resim attım yalandan konu açmaya vaktim yok istersen sonradan paylaşacagım internet konusunun ister videosunu istersen 1 tane resim atıyım sana istersen konuyu bekle ve de yorumun için teşekkür ederim
Arkadaşlar bu arada başka bir konu açtım isterseniz onada bir göz atın ama o bahsettiğim konu değil bu başka bir program ile yapılan internet keyfi konuyu android sistem ve araçlar bölümünde bulabilirsiniz Teşekkürler
Rootsuz Yöntem Olmazmı Yaa :yagmur:
Rootsuz yöntemlerden 2 konudan 1 tanesini açtım sistem ve araçlar bölümünde bulabilirsiniz ama onunda Wifi kırmak gibi birşey yok sadece bedava internet var diğer açacağım konuda bu şekilde olacak ama sonraki açacağım konudan daha çok memnun olacağınızı garanti ederim
Arkadaşlar paylaşacağım konu yasak olduğundan sebep paylaşamıyorum adaminlere danıştım ve paylaşımın yasak olsugunu söyleşiler mecburen konuyu açmiyacagım

• Beğen
Pringles

Pringles

Üye
Ya ben mediafire'a giremiyorum nedense? :)

Lumia1520

Lumia1520

Üye
Kullanmıyacağım ama kullanıcaklar deneyimlerini yazsın arkadaşımada öneriyim.

• Beğen
Tepkiler: sat s3 al

ramazan5454

Üye
daha hiç bişey kıramadım

SHS

SHS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Ali ihsan Furat
konyalimehmet

konyalimehmet

Üye
Arkadaşlar başkasının wifisini kırmak kul hakki birde o kişinin sinirliysa sinirsizsada gidin isteyin ben kimden istediysem verdi.Sizde bir kere sormayı deneyin kul hakkına girmeyin

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
daha hiç bişey kıramadım
Arkadaşlar Wi-Fi türlerini program ara sıra dogru göstermiyor telefonun wifisinden kıracagınız wifinin türünü bakın sonra programı açın birde öyle deneyin hangi Wi-Fi türlerini kıracagını belirttim teşekkürler

byAndroid

byAndroid

Üye
Şans çevrede iki tane wpali buldum bu seferde wps yoktu :D aramaya devam yapıcam bunu

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Şans çevrede iki tane wpali buldum bu seferde wps yoktu :D aramaya devam yapıcam bunu
Yeni açtıgım konuya istersen bir göz at Wi-Fi şifre kırma felan değil birebir internet veren programlar ile oluşuyor android sistem ve araç bölümünde bulabilirsin

Üst Alt