Ali ihsan Furat
Üye
Olmuyorsa olmuyor yeni bir program paylaşıcam onu denersin bu arada busybox kurmuşmuydun4 te sıfır
Olmuyorsa olmuyor yeni bir program paylaşıcam onu denersin bu arada busybox kurmuşmuydun4 te sıfır
Ben daha önce paylaşıldıgını bilmiyorum hiç rastlamadım şuan bu premium deildir fiyatı var premium olanın ama çalıştıgına dair resimleri attım kendi telefonumdan dün çektim koydum ama her wifi kırmıyor yapacak birşey yok yakın zamandan yeni 1 tane daha paylaşacagım onu dener birde arkadaşlarAdını degistirmeseydiniz keşke,
Turkcelestirme icin teşekkürler.
Daha once paylasilmisti. (belki premium degildir.)
Suana kadar denediklerim arasında bulamadım.
Ama işe yaradıklarıda var tabi.
Deneriz bende 2 de 0 oldu wpa bide wps destekli gözüküyor duBen daha önce paylaşıldıgını bilmiyorum hiç rastlamadım şuan bu premium deildir fiyatı var premium olanın ama çalıştıgına dair resimleri attım kendi telefonumdan dün çektim koydum ama her wifi kırmıyor yapacak birşey yok yakın zamandan yeni 1 tane daha paylaşacagım onu dener birde arkadaşlar
Android rootlu telefonlar için yeni bedava internet uygulaması paylaştım konu şuan denetimde wifi şifre kırmayı daha sonra paylaşacagımDeneriz bende 2 de 0 oldu wpa bide wps destekli gözüküyor du
Öncelikle şunu söyliyeyim sonradan paylaşacağım konuda herhangi bir problem yok konuyu açarken bazı programlardan destek alacağım ve buda kesin çalışacağına işaret ediyor ben kendim kullanıyorum ve telefonu aldığından beri bedava internete giriyorum gelelim bu konuya bu programda hiç birşey yoktur sorunsuz çalışıyor her wifi kıramıyor o kadar kanıt olarak zaten resim attım yalandan konu açmaya vaktim yok istersen sonradan paylaşacagım internet konusunun ister videosunu istersen 1 tane resim atıyım sana istersen konuyu bekle ve de yorumun için teşekkür ederimArkadas milleti cok heyecanlandiracak konulardan bahsediyor ama bu konuda oldugu gibi bi işe yarayacagini sanmiyorum![]()
Rootsuz yöntemlerden 2 konudan 1 tanesini açtım sistem ve araçlar bölümünde bulabilirsiniz ama onunda Wifi kırmak gibi birşey yok sadece bedava internet var diğer açacağım konuda bu şekilde olacak ama sonraki açacağım konudan daha çok memnun olacağınızı garanti ederimRootsuz Yöntem Olmazmı Yaa![]()
Link sorunsuz ama sen DNS ayarlarını bi değiştirip girmeyi deneYa ben mediafire'a giremiyorum nedense?![]()
Olmuyorsa olmuyor yeni bir program paylaşıcam onu denersin bu arada busybox kurmuşmuydun
Arkadaşlar Wi-Fi türlerini program ara sıra dogru göstermiyor telefonun wifisinden kıracagınız wifinin türünü bakın sonra programı açın birde öyle deneyin hangi Wi-Fi türlerini kıracagını belirttim teşekkürlerdaha hiç bişey kıramadım
Yeni açtıgım konuya istersen bir göz at Wi-Fi şifre kırma felan değil birebir internet veren programlar ile oluşuyor android sistem ve araç bölümünde bulabilirsinŞans çevrede iki tane wpali buldum bu seferde wps yoktuaramaya devam yapıcam bunu