!!!GÜNCELLENDİ!!Wpa Wps tester premium Android Wifi Hacker (ROOT Gereklidir)!!!

Sponsorlu Bağlantılar

firostr

firostr

Üye
Teşekkür ler
Teşekkür ler

• Beğen
Tepkiler: Ali ihsan Furat
Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Selam kardeşim ben bu programı kullandım 50 tane rahat wıfı kırdım fakat psk bolumunde sıfreyı cok sacma sapan verıyor baska telde denıyoruz onda sıfreyı duzgun gosterırken bende gostermıyor. neden olabılır foto atabılırım
Kardeşim o telefondan kaynaklanıyor olabilir yazıları dogru dürüs göstermiyordur benim eski telefonda oluyordur
Bu uygulamaya güncelleme geliyormu?
Güncellemeyi yapımca premium link eklicem birazdan
Paket ayrıştırma hatasi veriyor :-S
Birazdan premium link eklicem birde onu denersiniz
Kirdigin sifreleri gosteriyormu program ?
Kırdıgı şifreleri direk ekranda gösterir ve programın içerisinde bulunan kayıtlı şifrelere bölümündede görebilirsiniz
2 YENİ LİNK EKLENMİŞTİR BİLGİLENDİRMELERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HERHANGİ BİR SORUN İLE KARŞILAŞIRSANIZ ELİMDEN GELDİGİ KADAR YARDIMCI OLABİLİRİM
NOT:Yeni Linkler türkçe degildir bilginize zaten programda anlaşılmacak kadar karmaşık deil

• Beğen
Tepkiler: veliahht
veliahht

veliahht

Üye
Teşekkürler Emeğine sağlık...

• Beğen
Tepkiler: Ali ihsan Furat
Seglopsi

Seglopsi

Üye
Benim tabletim rootlu ancak bi türlü kıramadım modemimi. kendi modemimde wps açık test yapıyorum custom wps den pini bile yazıyorum onu bile yapamıyor. N9'la kırmıştım benzer şekilde ama android üzerinde yapamadım henüz.

hakanxxx

Üye
Calisti gercekten inanmiyordum uyduruk wifi kirici denemistim bir cok tane bu kiriyor sifreleri sagol dostum

• Beğen
Tepkiler: Ali ihsan Furat ve veliahht
Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Benim tabletim rootlu ancak bi türlü kıramadım modemimi. kendi modemimde wps açık test yapıyorum custom wps den pini bile yazıyorum onu bile yapamıyor. N9'la kırmıştım benzer şekilde ama android üzerinde yapamadım henüz.
Her wifi kıramıyor bunu programın türkçe versiyonunda belirtmiştim zaten
Arkadaşlar 3 link'in versiyonları farklıdır isterseniz 3 nüde ayrı ayrı deniye bilirsiniz versiyonlar 1.0--2.0--2.2

SOUYDASH

Üye
Bende kiriyor ama sifreyi sacma sapan uzun veriyor
Ali fuat dogru diyorsun telden olabilir tel note 3 bunun cozumu yokmu ?

• Beğen
Tepkiler: nagamra35
uluhankk

uluhankk

Üye
THT'den alıntı yaptığını söylersen daha yararlı olur.

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Zaten ordan aldıgım link eskidi yeni linkler ekledim resimler bana ait sadece yazılar var onların üstündede bazı degişikliler yaptım
Dedigim gibi alıntı yazılacak kadar ordata birşey yok çogu yazıları degiştirdim daha açık hale getirdim zaten resimleri kendim çektim yeni linkler ekledim
Bende kiriyor ama sifreyi sacma sapan uzun veriyor
Root ile wifi şifrelerini gösteren programlar var onları indirip bakabilirsin

uluhankk

uluhankk

Üye
Zaten ordan aldıgım link eskidi yeni linkler ekledim resimler bana ait sadece yazılar var onların üstündede bazı degişikliler yaptım
Dedigim gibi alıntı yazılacak kadar ordata birşey yok çogu yazıları degiştirdim daha açık hale getirdim zaten resimleri kendim çektim yeni linkler ekledim
Program onun istediğin kadar ekleme yap alıntı yaptığını belirtmek zorundasın.

uluhankk

uluhankk

Üye
Bunun çözümünü hiç aramadım telefonu direk degiştirdim

Tamam işte program onun deil ben onu anlatmaya çalışıyorum
Tamam kardeşim onu değil bunun orjinalide wps/wpn wifi fakat NEO Android wifi hacker türkçe yamasını yapan kişi uygulamanın İspanyolcasını koyarsan dediğin gibi alıntı belirtmek zorunda değilsin [emoji58]

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeşim onu değil bunun orjinalide wps/wpn wifi fakat NEO Android wifi hacker türkçe yamasını yapan kişi uygulamanın İspanyolcasını koyarsan dediğin gibi alıntı belirtmek zorunda değilsin
TAMAM İŞTE BENDE YENİ LİNKLERE ONU EKLEDİM ZATEN ESKİ LİNKİ KALDIRDIM :ok2::spr

• Beğen
Tepkiler: deneysim

SOUYDASH

Üye
Rootlu sifre gosteren programlarda ise yaramadi neoda verilen sifre o programlardada aynisini gosteriyor

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi

SOUYDASH

Üye
BU PROGRAMIN YENI SURUMU VARMI VARSA LINK VERIRMISINIZ LINKI BULAMADIM TELEFON UYMUYOR HERALDE AMA BASKA NOTE 3 DE DENEDIM ONDA GOSTERDI S3 TE GOSTERDI BENDE GOSTERMIYOR

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
BU PROGRAMIN YENI SURUMU VARMI VARSA LINK VERIRMISINIZ LINKI BULAMADIM TELEFON UYMUYOR HERALDE AMA BASKA NOTE 3 DE DENEDIM ONDA GOSTERDI S3 TE GOSTERDI BENDE GOSTERMIYOR
Yeni linkler spoiler olarak eklendi 3 fakrlı sürüm ile

Üst Alt