zorbey27
Üye
Telefonun uygulamayı desteklemiyor veya indirme hatalı
Sony xperia L uygulama hatali sanirim
Telefonun uygulamayı desteklemiyor veya indirme hatalı
Kardeşim o telefondan kaynaklanıyor olabilir yazıları dogru dürüs göstermiyordur benim eski telefonda oluyordurSelam kardeşim ben bu programı kullandım 50 tane rahat wıfı kırdım fakat psk bolumunde sıfreyı cok sacma sapan verıyor baska telde denıyoruz onda sıfreyı duzgun gosterırken bende gostermıyor. neden olabılır foto atabılırım
Güncellemeyi yapımca premium link eklicem birazdanBu uygulamaya güncelleme geliyormu?
Birazdan premium link eklicem birde onu denersinizPaket ayrıştırma hatasi veriyor :-S
Kırdıgı şifreleri direk ekranda gösterir ve programın içerisinde bulunan kayıtlı şifrelere bölümündede görebilirsinizKirdigin sifreleri gosteriyormu program ?
Her wifi kıramıyor bunu programın türkçe versiyonunda belirtmiştim zatenBenim tabletim rootlu ancak bi türlü kıramadım modemimi. kendi modemimde wps açık test yapıyorum custom wps den pini bile yazıyorum onu bile yapamıyor. N9'la kırmıştım benzer şekilde ama android üzerinde yapamadım henüz.
THT BAŞKA BİR SİTEDEN ALINTI YAPTI !!THT'den alıntı yaptığını söylersen daha yararlı olur.
HAYIR ilk olarak THT'de çıkmıştır Yapan daha çok çeviren kişi NEO adlı THT üyesidirTHT BAŞKA BİR SİTEDEN ALINTI YAPTI !!
Root ile wifi şifrelerini gösteren programlar var onları indirip bakabilirsinBende kiriyor ama sifreyi sacma sapan uzun veriyor
Program onun istediğin kadar ekleme yap alıntı yaptığını belirtmek zorundasın.Zaten ordan aldıgım link eskidi yeni linkler ekledim resimler bana ait sadece yazılar var onların üstündede bazı degişikliler yaptım
Dedigim gibi alıntı yazılacak kadar ordata birşey yok çogu yazıları degiştirdim daha açık hale getirdim zaten resimleri kendim çektim yeni linkler ekledim
Bunun çözümünü hiç aramadım telefonu direk degiştirdimAli fuat dogru diyorsun telden olabilir tel note 3 bunun cozumu yokmu ?
Tamam işte program onun deil ben onu anlatmaya çalışıyorumProgram onun istediğin kadar ekleme yap alıntı yaptığını belirtmek zorundasın.
Tamam kardeşim onu değil bunun orjinalide wps/wpn wifi fakat NEO Android wifi hacker türkçe yamasını yapan kişi uygulamanın İspanyolcasını koyarsan dediğin gibi alıntı belirtmek zorunda değilsin [emoji58]Bunun çözümünü hiç aramadım telefonu direk degiştirdim
Tamam işte program onun deil ben onu anlatmaya çalışıyorum
TAMAM İŞTE BENDE YENİ LİNKLERE ONU EKLEDİM ZATEN ESKİ LİNKİ KALDIRDIMTamam kardeşim onu değil bunun orjinalide wps/wpn wifi fakat NEO Android wifi hacker türkçe yamasını yapan kişi uygulamanın İspanyolcasını koyarsan dediğin gibi alıntı belirtmek zorunda değilsin

Bilemem telefon ile kaynaklı olabilir yeni sürüm ekledim birde onları indir deneRootlu sifre gosteren programlarda ise yaramadi neoda verilen sifre o programlardada aynisini gosteriyor
Uygulama sorunsuz çalışıyor telefon ile uyumsuzlugu olabilir birde başka telefona ile çalıştırSony xperia L uygulama hatali sanirim
Yeni linkler spoiler olarak eklendi 3 fakrlı sürüm ileBU PROGRAMIN YENI SURUMU VARMI VARSA LINK VERIRMISINIZ LINKI BULAMADIM TELEFON UYMUYOR HERALDE AMA BASKA NOTE 3 DE DENEDIM ONDA GOSTERDI S3 TE GOSTERDI BENDE GOSTERMIYOR