SHS
Üye
Ya ben mediafire'a giremiyorum nedense?![]()
Opera Miniden dene
Ya ben mediafire'a giremiyorum nedense?![]()
Tapatalk ben kullanamıyorum ? tıkladıgım zaman bu forum tapatalk kullanmıyor hatası alıyorum ?Ben hep tapatalk takiliyom konu linkini buraya atar mısın
Öncelikle kardeş Busybox programından ben pek yardımcı olamam fazla anlamıyorum o programdan başka arkadaşlara danışabilirsiniz turkcell bedava internet konusuna gelirsek o konuyu açmak yasaklandı ama Wi-Fi şifre programlarının devamını getiricem birde onları denersin TeşekkürlerSlm hocam busybox bir türlü kurulmuyor custom path verdim yine kurulmadı. Ayrıca turkcell bedava interneti mesaj ile paylaşırsanız sevinirim
Ben tapatalk indirdiğinde bu forum tapatalk kullanmıyor hatası alıyorum ??Ben hep tapatalk takılırım burda pc den hiç girmem
Biraz derinlere dalsam iyi olur bi araştırayımBilemiyorum bende öyle hata falan yok

birebir int konunun maxicep deki linkini verirmisin. Sistem Araçları bölümünde MaxiCep de göremedimYeni açtıgım konuya istersen bir göz at Wi-Fi şifre kırma felan değil birebir internet veren programlar ile oluşuyor android sistem ve araç bölümünde bulabilirsin
Açtıgım konu yasak oldugu için kaldırıldı kusura bakmayınbirebir int konunun maxicep deki linkini verirmisin. Sistem Araçları bölümünde MaxiCep de göremedim
Tam anlayamadım başka forumlarda paylaştıgımımı soruyosun ?Burda Yasakmiymisok. Peki tşk ederim. Peki bu çalışmanın baska bir yerde olabildigini sanırım. Site veya uygulama ismi vs bilgi verebilir iseniz Sayet sevinirim. Facebook blog formlarinda vs. var mı bu konunuz
Konuda zaten belirtilmişti bazı arkadaşların gözünden kaçmış olabilir tekrar hatırlatman güzel oldu teşekkürlerarkadaşlar bustybox pro yükleyin daha iyi çalışacaktır uygulama google play storede orjinalini bulabilirsiniz wpa wps tester yazdınızda cıkacaktır
Evet. maxicepte kaldırılan bu(birebir internet veren programlar) konun başka sitede varmıTam anlayamadım başka forumlarda paylaştıgımımı soruyosun ?
Hayır yok bu açığı kendim buldum başka sitelerde benzerine raslamadım ama başka programlar ile değişik internet seçenekleri var 2 gün önce paylaşmıştım ama yasak olduğundan kaldırıldıEvet. maxicepte kaldırılan bu(birebir internet veren programlar) konun başka sitede varmı
Bağlantı yönetimi içinRoot da var programları kuracam da bir sorum olacak niye busybox uda kurmak zorundayız ne işe yarıyor kurmazsak niye çalışmıyor ?