!!!GÜNCELLENDİ!!Wpa Wps tester premium Android Wifi Hacker (ROOT Gereklidir)!!!

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben hep tapatalk takiliyom konu linkini buraya atar mısın

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi

santana21

Üye
Slm hocam busybox bir türlü kurulmuyor custom path verdim yine kurulmadı. Ayrıca turkcell bedava interneti mesaj ile paylaşırsanız sevinirim

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Slm hocam busybox bir türlü kurulmuyor custom path verdim yine kurulmadı. Ayrıca turkcell bedava interneti mesaj ile paylaşırsanız sevinirim
Öncelikle kardeş Busybox programından ben pek yardımcı olamam fazla anlamıyorum o programdan başka arkadaşlara danışabilirsiniz turkcell bedava internet konusuna gelirsek o konuyu açmak yasaklandı ama Wi-Fi şifre programlarının devamını getiricem birde onları denersin Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: veliahht
byAndroid

byAndroid

Üye
Ben hep tapatalk takılırım burda pc den hiç girmem

byAndroid

byAndroid

Üye
Bilemiyorum bende öyle hata falan yok

seyits

Üye
Yeni açtıgım konuya istersen bir göz at Wi-Fi şifre kırma felan değil birebir internet veren programlar ile oluşuyor android sistem ve araç bölümünde bulabilirsin
birebir int konunun maxicep deki linkini verirmisin. Sistem Araçları bölümünde MaxiCep de göremedim
Bedava internet veren uygulamanın ismi ne. OpenVp mi

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: seyits

seyits

Üye
Burda Yasakmiymis :) ok. Peki tşk ederim. Peki bu çalışmanın baska bir yerde olabildigini sanırım. Site veya uygulama ismi vs bilgi verebilir iseniz Sayet sevinirim. Facebook blog formlarinda vs. var mı bu konunuz

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Burda Yasakmiymis :) ok. Peki tşk ederim. Peki bu çalışmanın baska bir yerde olabildigini sanırım. Site veya uygulama ismi vs bilgi verebilir iseniz Sayet sevinirim. Facebook blog formlarinda vs. var mı bu konunuz
Tam anlayamadım başka forumlarda paylaştıgımımı soruyosun ?

junya

Üye
arkadaşlar bustybox pro yükleyin daha iyi çalışacaktır uygulama google play storede orjinalini bulabilirsiniz wpa wps tester yazdınızda cıkacaktır

• Beğen
Tepkiler: Ali ihsan Furat
Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bustybox pro yükleyin daha iyi çalışacaktır uygulama google play storede orjinalini bulabilirsiniz wpa wps tester yazdınızda cıkacaktır
Konuda zaten belirtilmişti bazı arkadaşların gözünden kaçmış olabilir tekrar hatırlatman güzel oldu teşekkürler

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Evet. maxicepte kaldırılan bu(birebir internet veren programlar) konun başka sitede varmı
Hayır yok bu açığı kendim buldum başka sitelerde benzerine raslamadım ama başka programlar ile değişik internet seçenekleri var 2 gün önce paylaşmıştım ama yasak olduğundan kaldırıldı

Son düzenleme:
byAndroid

byAndroid

Üye
Busybox pro daha mi iyi simdi onu yüklüyorum o zaman

• Beğen
Tepkiler: Ali ihsan Furat
KimHyuna

KimHyuna

Üye
Root da var programları kuracam da bir sorum olacak niye busybox uda kurmak zorundayız ne işe yarıyor kurmazsak niye çalışmıyor ?

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt