[Güncellendi!] WP7 Metro Teması Beta [Kendi Yapımım, Sade Sevenlerin Hoşuna Gidecektir]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guncellemede bazi icon degismeleri ve kucuk gorsel degismeler var gercekten guzel tema ama icon sayisi cogalsaydi iyi olurdu bir de biliyorum wp7 ama wp8 uyarli iconlar olsa kotu de olmazdi hani tesekkurler kardesim

MaxipmaN

Üye
1.1 i deniyorum

- - - Eklendi - - -

orjinal ugulamalardaki icon eksikliklerini gidermen gerek kardeş tema çok hızlı kasma yok

prodog

Üye
    Konu Sahibi
guncellemede bazi icon degismeleri ve kucuk gorsel degismeler var gercekten guzel tema ama icon sayisi cogalsaydi iyi olurdu bir de biliyorum wp7 ama wp8 uyarli iconlar olsa kotu de olmazdi hani tesekkurler kardesim

senin için aceleyle şöyle birşey yaptım

- - - Eklendi - - -

1.1 i deniyorum

- - - Eklendi - - -

orjinal ugulamalardaki icon eksikliklerini gidermen gerek kardeş tema çok hızlı kasma yok

chat apps ve sosyal ağlar gibi uygulamalar java olduğu için değişmiyor maalesef
200 e yakın icon ekledim yardımCı olursanız uygulamalar için dahada geliştirebilirim

- - - Eklendi - - -

birde küçük not çoğu iconlarda wpnin orjinal iconlarını yapmaya çalıştım

sLeepLe

Üye
Klasör simgelerinde eksiklikler var. Bende klasör modu uygulu ve bazı klasörde mesela uygulamalar araçlar vs simgeleri eksik

cok sagol kardesim onu da gordum demin devamini bekliyorum kac aydan beri bu temayi kullaniyorum vallaha

prodog

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...