[Güncellendi!] WP7 Metro Teması Beta [Kendi Yapımım, Sade Sevenlerin Hoşuna Gidecektir]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

prodog

Üye
    Konu Sahibi
[Güncellendi!] WP7 Metro Teması Beta [Kendi Yapımım, Sade Sevenlerin Hoşuna Gidecektir]

Metro Teması Beta
Başlıkta belirttiğim gibi tema kendi yapımımdır. Yani isteğe göre düzenleyebilirim.

• [*=center]Metro stili toolbar simgeleri

[*=center]Menü ve bazı uygulama simgeleri

[*=center]Sade, şık ve aynı zamanda kasma yapmaz

[*=center]Temada olsa güzel olurdu dediğiniz yer veya simgesinin olmasını istediğiniz uygulama varsa lütfen başlık altında görüşlerinizi dile getiriniz... Deneyip yorum yapanlara şimdiden teşekkürler :)

v1.1

v.1.0

Thumbnail Folders WP7

Bu da Thumbnail Folders uygulamasındaki simgelerde yaptığım değişikliklerle modlanmış hali... İster böyle kullanın ister yakında tamamlayacağım klasör simgeleri arşivini kullanın (bunun için biraz bekleyeceksiniz :) )

Deneyenlerin yorumunu bekliyorum

Tepkiler: yutkun, yesilyol22, ametlim ve 12 diğerleri

Samsunspor

Emekli Yönetici
Link eklemeyi unutmuşsunuz, kısa bir zamanda ekleyeceğinizi umarak konuyu onayladım .

sLeepLe

Üye
acaba klasör simgeleri mevcut mu?

prodog

Üye
    Konu Sahibi
Linki koyacağım ama düzeltme yapıyorum bugün akşam yayınlayacam klasör simgelri mevcut

sLeepLe

Üye
Klasör simgeleri varsa güzel bekliyoruz temayı

Siyah Çok İyi Olmuş. Klasör simgelerini güze birşey yaparsan daha güzel olucağını düşünyorum

prodog

Üye
    Konu Sahibi
Linkler eklendi

sLeepLe

Üye
Tema ve ikonlar güzel olmuş eline sağlık ama bazı uygulamalarda eksiklikler var mesela filebrowser ve güç tuşları uygulamasının ikonları eksik belirtin demişsin söyledim

sLeepLe

Üye
Bazı klasör simgeleride eksik ama mesela haritalar internet ve ofis klasör simgesi eksik zamanla açığı kapatıcağını düşünüyorum ikonları çok beğendim siyah temayla güzel duruyor çünkü

iyavuzoz

Üye
Eline sağlık ikonlar falan mükemmel olmuş keşke arka plan da şeffaf olsaydı

Değişmeyen uygulamaları söyleyeyim: Tweetian,Fmobi,Gravity,fChat,MuisKloud,Televizyon,FastTube,Molome,ucbrowser,Action Camera,Panorama,ShutterPro,CameraPro,SophieCam,Photorim,Communicator,QuickSnaps,nWeather,Toplu Taşıma,Nokia Öneriler,ThumbnailFolders,FolderIcon,Drop,IconChanger

Gerçekten tema çok güzel ama menüde renkli ikonları görünce biraz kötü oluyor

Tekrar eline sağlık

AHMED...

Üye
emeğine sağlık kardeş klavyesi de güzel ikon sayısını fazlastirip bir çok tema yapabilirsin

prodog

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlardan anladığım kadarıyla tema beğenilmiş heralde güncelleme yakında geliyor o zaman

inanın güzel yorumlar bu işin velinimeti, teşekkürler deneyipte yorum yapan herkese

Tepkiler: iyavuzoz

sLeepLe

Üye
gelsin güncelleme ikonlar gerçekten çok güzel çünkü

yeauw

Üye
çok güzel teşekkürler ama iconların bazıları eksik onlarda tamamlanırsa süper olur bide beyaz yerine mavi gibi bi renk olablir ı

ensklc

Üye
bu uygulama yüklenemiyor diye bi hata aldım nedeni nedir

prodog

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika hatası mı veriyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...