Güncellendi!!! ve hatalar giderildi!!!(10-07-2011) smbian^3 v4.2 by oguzhan mobile

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
media bar çalışıyo sözlük ü ben çıkarmamıştım ama gözümden kaçmış

mcetin55

mcetin55

Üye
Formatlasam Düzelirmi acaba ?

psychopaht

psychopaht

Üye
temayi ariyorum bilen soylesin :D

fatihveyusuf

Üye
5230a kurulur mu

anılbaran

anılbaran

Üye
n8 kilidi varmı

ozgunb

ozgunb

Üye
Telefon internette N8 olarak görünüyor. Şunu 5800 olarak değiştirebilir misin?

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
benceböyle daha iii

anılbaran

anılbaran

Üye
bugün yükleyip gördügüm hataları size aktarıcam

anılbaran

anılbaran

Üye
ovi maps ın eski sürümü yüklü oldugu için magazaya girdim aramaya ovi maps yazdım indirıyor yükleniyor diyo ardından yükleme başarısız diyor bunu nası cözücez

ozgunb

ozgunb

Üye
ovi maps ın eski sürümü yüklü oldugu için magazaya girdim aramaya ovi maps yazdım indirıyor yükleniyor diyo ardından yükleme başarısız diyor bunu nası cözücez

Bunun nedeni telefon N8 olarak görünüyor. Bu yüzden s^3 için olanını indiriyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
bide biri bana 5800 için ovi maps 3.6 linkini verebilir mi

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Bu cfw yı kurmak ıstıyorum ama begenmezsem gerıye orjınal cfw ye donme gıbı bı durum soz konusu olabılır mı :dry: ???

ozgunb

ozgunb

Üye
Bu cfw yı kurmak ıstıyorum ama begenmezsem gerıye orjınal cfw ye donme gıbı bı durum soz konusu olabılır mı :dry: ???

Sanırım daha önce fw atmadın 52.0.007 olanı kurarsan dönersin. Navifirm ile orijinal dosyaları indirip flashlarsan ofw ye dönebilirsin.

anılbaran

anılbaran

Üye
yaa telefon n8 olarak gözüküyo onu nasıl degiştiriyoz

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Sanırım daha önce fw atmadın 52.0.007 olanı kurarsan dönersin. Navifirm ile orijinal dosyaları indirip flashlarsan ofw ye dönebilirsin.

yok attım ama bunun ustunde baya degısıklık yapımıs ya hatalar falan gıderılmıs dedım belkı donulmez falan supheye olustu ıcımdse ama cok sagol bılgılendırdıgın ıcın

Üst Alt