Güncellendi!!! ve hatalar giderildi!!!(10-07-2011) smbian^3 v4.2 by oguzhan mobile

Sponsorlu Bağlantılar

texsasmurat

texsasmurat

Üye
ya bende n8 kilidi cıkmıyo ne yapıcam

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
4.1 de c5 tud kilidi var

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
yaptığın fw ile bunu karıştırırmısın arkadaşım daha daha daha iyi olacak ...

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
hangi özellikleri idtiyordun

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
mesela müzik çalarda yan ekran olunca ileri geri ve oynat tuşları daha dar bir biçimde yapılmış bu göze daha hoş görünüyor bunu yapabilirsen çok iyi olurdu...

ErsinBoz

Üye
mesajlardaki smileylerden birini seçince mesaj ekranında çok ufak görünüyor
hard format attım çözmeye çalışdım ama olmadı eğer genelde olan bi sorunsa ev çözülürse sevinirim :oke:

samoçam

Üye
bu fw 52.0.007 için demi

CANER1907

Üye
Vendetta v20 kullanıyorum şuan hemen hemen bu yazılım ile aynı. Fakat bu daha hoş, özellikle mesajlardaki simge ekleme, OK işareti aşağıda olması, c5 tuş kilidi olması çok güzel. Bu akşam yükleyeceğim ovi sorunuda olmasaydı iyiydi ama pek ovi kullanıcısı olmadığım için çıkınca bi daha atarız cfwyi :) Teşekkürler ellerine sağlık.

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
RT-GR oyununu yüklerken dahili bileşen hatası veriyor

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
RT-GR oyununu yüklerken dahili bileşen hatası veriyor
teşekkürler söylediğin için. Bu ara pc ye giemiyorum süz lo lo sana da tesekkürler konu ile işgilenmen benim için iyi oldu

Eleo

Üye
ilk once 52.0.101i yazdim, ama ingilizcesi yoktu diye 52.0.007yi yazmaya calistim, flash atiyordum, ama ben flash atarken telefon birden kapandi, simdi de acilmiyor. Programda "searching for phone. not found" yaziyordu (flash butonuna bastiktan sonraki searching for phone diyalogunda found yazdi, ve flash'a basladi, ama isin yarisinda telefon kapandi, birseyler oldu)
Neden olabilirki? Sarji da tamamdi. Yardimci olur musunuz?

P.S telefonum kapandi, ve kullanim disi. Eger yarin sabaha kadar halledemezsem turkcell'e gidip garanti nedeniyle halletmelerini istiycem, umarim para istemezler...

SilentOne

SilentOne

Üye
umarım istemezler ee nediyecen neden çöktü derlerse peki ?

baya1994

baya1994

Üye
neden çöktü derlerse yalanı sevmem ama v52 yüklüyordum oviden de sarj azdı bilmiyordum ilk defa yaptım de sonra tel acılmadı de belki garanti dışı kalmaz inandırıcı olmalısın ama :D

memomemo54

memomemo54

Üye
Xpres tuşunu çalıştırmak isteyenler bir kaç kere restart atıp rom patchleri aktifleştirsinler :)

----------Eklendi @ 10:11:11 ---------- Yazıldı @ 10:08:15 ----------

ilk once 52.0.101i yazdim, ama ingilizcesi yoktu diye 52.0.007yi yazmaya calistim, flash atiyordum, ama ben flash atarken telefon birden kapandi, simdi de acilmiyor. Programda "searching for phone. not found" yaziyordu (flash butonuna bastiktan sonraki searching for phone diyalogunda found yazdi, ve flash'a basladi, ama isin yarisinda telefon kapandi, birseyler oldu)
Neden olabilirki? Sarji da tamamdi. Yardimci olur musunuz?

P.S telefonum kapandi, ve kullanim disi. Eger yarin sabaha kadar halledemezsem turkcell'e gidip garanti nedeniyle halletmelerini istiycem, umarim para istemezler...

Dostum jafla orjinal yazılımı baştan flaşla yaniorjinal yazılıma çevirme gibi onu yap tamam.:)

Eleo

Üye
Dostum jafla orjinal yazılımı baştan flaşla yaniorjinal yazılıma çevirme gibi onu yap tamam.:)[/QUOTE]

ama flash atmaya calistigimda yine sona dogru phone is not responding diyor, ve aborting diyip cikiyor (bunu orjinal yazilimda degil, burdakinda yapmistim. acaba orjinalini nerde bulabilirim, ve orjinali yazarsam respond eder mi?)

----------Eklendi @ 11:03:19 ---------- Yazıldı @ 10:56:28 ----------

Aslinda ilk flashta gayet de iyi calisti, ama dillerde ingilizce olmadigi icin oburunu yazmaya calistim ki, belki orda olur... Simdi teli halletsem bile, bu yazilimlarin hicbirinde ingilizce yok mu?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeş bu cfw deki fontu bana gönderirmisin :allalla:

Eleo

Üye
Dostum jafla orjinal yazılımı baştan flaşla yaniorjinal yazılıma çevirme gibi onu yap tamam.:)[/QUOTE' Alıntı:
eger kendim halledebilirsem biraz detayli bilgi verir misin, cunku garantiden versem bile, en az 2-3 hafta sonra getireceklerdir.

Üst Alt