Güncellendi!!! ve hatalar giderildi!!!(10-07-2011) smbian^3 v4.2 by oguzhan mobile

Sponsorlu Bağlantılar

ThePrinche

Üye
Dostum Meraba İlk Defa Fwni İndireceğim Yanlız En Takıldığım Konu İsmi Doğru Yazılmamış Yerler Oluyor Bende Güncellemede Kilit Yazısını " Açmak İçin Sürükleyin " Şeklinde Yazarsan Ve Videolar Fotoğraflar Birde Müzik Klasörünün İsimleride Düzgün Olursa Çok Teşekkür Ederim Sana :)

anılbaran

anılbaran

Üye
bunda java sorunu varmı

lotamosfoit

Üye
Ellerinize sağlık. Yüklemeden önce iki şey sormak istedim:

• İçindeki Ovi Maps versiyon 3.07 Beta mı? Yoksa 3.06 Final mi?
  • Bağlantı / Veri Aktarma altındaki Senkron bölümü çalışıyor mu? Kimi arkadaşlar çıkardıkları için soruyorum. Benim için olmazsa olmaz bir bölüm, zira telefonu SyncML aracılığıyla Gmail ile senkronluyorum.

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
c5 kilidi koydum artık surukleme olayı yok artık isimler düzgün java son sürüm deil yüklemgerekiyo eğer fwe gömersen yeni bir sürüm çıktığında dahili bişeşen hatası verir aynı ovide olduğu gibi
ovi map nokianın yayınladığı son sürüm bağşantı simgeside var

anılbaran

anılbaran

Üye
peki javanın linkini verirmisin yükleyim

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
Benim 007 ydi versiyon. Flashladım bunu ben. Sonra biraz eksiklikler görüp kendimce düzenledim tekrar flashladım. Sürekli başlangıç ekranını açıp duruyor daha telefon açılmadan. Tekrar 007 olanı yüklemeye çalıştım. Flashladım. Oluyor ama telefon açılmıyor. Orjinali atmaya kalktım yine olmadı. Seninkini düzenleyip atıyorum yine olmuyor. Bir tek bu yükleniyor. Nerede yanlış yapıyorum ki ben? :S
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
modlar uyusmuyodur

anılbaran

anılbaran

Üye
ovi magaza sorunu düzeltildin mi

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
yok bi o kaldı

anılbaran

anılbaran

Üye
ne zaman düzeltirsin acaba birde ben şimdi bu yazılımı tele kurdugumda java uygulamaları rahatlıkla açabilcek mi sorun cıkartırmı cevap verirsen sevinirim oguzsan kardeş

myth_1905

myth_1905

Üye
kardeş eline sağlık çok iyiye benziyorda cahillik işte ilk defa yükleyeceyim bunu nası yükleyecez yani hiç bilmiyorum nasıl yükleyeceğimi bi yardımcı olursan sevinirim :bigstar:

underfire

Üye
ovi mağaza sorunu derken kastedilen nedir? ne gibi bir sorun var acaba??

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
dahili bileşen hatası

----------Eklendi @ 14:16:20 ---------- Yazıldı @ 14:10:29 ----------

ne zaman düzeltirsin acaba birde ben şimdi bu yazılımı tele kurdugumda java uygulamaları rahatlıkla açabilcek mi sorun cıkartırmı cevap verirsen sevinirim oguzsan kardeş
<br />
<br />
bunu yukledikten sonra java 2.1.18 yukle googlede bulursun

anılbaran

anılbaran

Üye
tm kardeş sagol

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
onemli deil

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
şu fontu bir türlü bulamadım paylaşabilirmisin :hmmm

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
n8 fondu heryerde var. Ama ben akşama atarım sana

memomemo54

memomemo54

Üye
Senin o tema efeklerine ölürüm ! :D :P::P: Süpersin hız çok iyi dokunmatik hassasiyetin mükemmel efekleri biliyosun benm için en önemlileri bu bide tek sorun :( :ah Fotoğraflara 3d browser i ekler misin :evet::evet: :10numara:

Ali Emre Çirik

Üye
( kilidi aç.için srklyn) yazısını düzeltsen güzel olur. türkçemiz için.ama güzel fw olmuş ellerine sağlık

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
mediabar tuşu çalışmıyor formatta attım olmadı nasıl çözebiliriz ...

ErsinBoz

Üye
v52.0.101 olanı yükledim hiçbişeye bakamadım daha ama ilk gözüme çarpan hata filan değil sadece ikinci ev ekranında neden saat olur ki
incelemek istiyorum çünkü gayet güzel görünüyor ki c6v40da ilk 2x6 n8 menüsünü bunda gördüm ben ama hiçde hava yapmıyo ilk ben yaptım filan diye
eline emeğine sağlık dostum.

Üst Alt