Öneri (Güncellendi) Stant ile Windows Phone Tanıtmak İster Misiniz ?

dakamon

Üye
Şuraya bir oy basın arkadaşlar

bu arada nokia tr nin patronu çiçek hanım gidiyor yerine bi adam geliyor haberi yapıldımı bilmem ama dip not olarak belirtmek istedim

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada nokia tr nin patronu çiçek hanım gidiyor yerine bi adam geliyor haberi yapıldımı bilmem ama dip not olarak belirtmek istedim
Adam mı Sertaç Şener geldi bile Nokia Türkiye Genel Müdürlüğüne. Ama Sertaç Hanım olarak tanıyın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: erhanercan ve ON9

ON9

Üye
Uf Sınıf Oğretmenliği dışında

Sınıf Öğretmenliği dışında tüm söylediklerine katılıyorum bir sınıf öğretmeni olarak

Adam mı Sertaç Şener geldi bile Nokia Türkiye Genel Müdürlüğüne. Ama Sertaç Hanım olarak tanıyın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sertaç deyince erkek sandım ölece okuyup geçmiştim abi yaw sen yapma bari

omerk88

Üye
arkadaşım Nokia Türkiye teknoloji marketlerde full time maaşlı personelleri var extradan bu tarz bir girişimde bulunacaklarını sanmam.
ama fikrin yine de güzel

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Uf Sınıf Oğretmenliği dışında

Sınıf Öğretmenliği dışında tüm söylediklerine katılıyorum bir sınıf öğretmeni olarak
İlk okuldaki Hocamdan örnek vermek istedim. Fakat olmadı sanırım Üzgünüm

Tepkiler: ON9

meg1ddo

Üye
sertaç hanım nokia x in de tanıtımını yapmıştı bir teknoloji sitesine, demek ordan genel müdürlüğe gelmiş

phasan

Üye
Aslında ilk başta telefoncular kotuluyor wp yı

papakudioflu

Emekli Yönetici
sertaç hanım nokia x in de tanıtımını yapmıştı bir teknoloji sitesine, demek ordan genel müdürlüğe gelmiş
Sertaç hanım 2011 yılından beri Lumia serisinin lansmanından sorumlu. Ondan önce de 2000 yılından beri Nokia'da çalışıyor ve Nokia Doğu Avrupa sorumlusu.

Tepkiler: meg1ddo

ON9

Üye
buna uygun rütbe var mı bir haftalığına alayım
Eskiden Metin ucanın haberlerinde vardı hani aklıma o geldi sen deyince.
1.Günün Gafı
2. Günün Safı vardı.
aylıık olarak en iyi yorumlara bi rütbe verilbilir bence.
İlk okuldaki Hocamdan örnek vermek istedim. Fakat olmadı sanırım Üzgünüm
Rica ederim. İstisnalar kaideyi bozmaz diyerek noktayı koyalım.
not: Aynı şeyleri anlatmak durumundayız. Çünkü; müfredat, kazanım ve derslerin amaçları her yıl aynıdır.

Tepkiler: sekajmer
gunun gafı benden safı da senden olsun gardaş

alyuz41

Üye
Nokia Lumia 925 ile Windows 8.1'i tanıtabilirim İzmit içinde. Beni de yaz listeye

bloodrap

Üye
Arkadaşlar süpersiniz.Bence Nokia Türkiye bu konuya duyarsız kalmayacaktır.

Sertaç hanım 2011 yılından beri Lumia serisinin lansmanından sorumlu. Ondan önce de 2000 yılından beri Nokia'da çalışıyor ve Nokia Doğu Avrupa sorumlusu.

Hocam sen nereden tanıyorsun