[Güncellendi!!]Lucky Nokia v1 / Rm-356 v60 custom firmware! [[x-scarface]]

Sponsorlu Bağlantılar

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
  • Aras abi buyur bütün kamera ile ilgili hataları düzelttim bunu rofsa atarsanız sorun kalkıyor :)
  • Kamera netleştirme çalışıyor kamera dokunmatik tuşlar çalışıyor kamera yakınlaştırma çalışıyor kamera iyileştirildi azıcık tamamdır :)

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve x-scarface

santrafor_38

Üye
Yaa hocam her donanımın bi ayar dosyası olurya.
Atıyorum kameraya şöyle bir komut veriyorsunuz "save=c:/images"
kodu kafadan salladım. Böyle bir ayar yokmu diyorum C deki kamera ile ilgili ayar dosyasının içerisinde, bir komut vs. ??

- - - Eklendi - - -

Yaa sizin gönderdiğiniz dosyaları indirdim. Şimdi içerisinde mesela private klasöründe camera.reg isimli bir dosya var. Bunu belli bir yere atsam sorun düzelmez mi diyorum. Hani sen diyeceksin bekle cfw hazırlansın ordan yükle. Ama telefonun bir sürü ayarını vesairesini yaptım. Şimdi tekrar fw çakınca her ayar birbirine girecek.. Anlatabildim mi?

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar
ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
Yaa hocam her donanımın bi ayar dosyası olurya.
Atıyorum kameraya şöyle bir komut veriyorsunuz "save=c:/images"
kodu kafadan salladım. Böyle bir ayar yokmu diyorum C deki kamera ile ilgili ayar dosyasının içerisinde, bir komut vs. ??

- - - Eklendi - - -

Yaa sizin gönderdiğiniz dosyaları indirdim. Şimdi içerisinde mesela private klasöründe camera.reg isimli bir dosya var. Bunu belli bir yere atsam sorun düzelmez mi diyorum. Hani sen diyeceksin bekle cfw hazırlansın ordan yükle. Ama telefonun bir sürü ayarını vesairesini yaptım. Şimdi tekrar fw çakınca her ayar birbirine girecek.. Anlatabildim mi?

malesef yazılımı flashlaman gerekecek gene :\

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim denettireyim ona olumlu sonuç gelince uploada başlarım emeğine sağlık ismailim :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve ersdfqweasdzx
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır ismail kardeşim tekrar emeğine sağlık :op:

Konu ve linkler güncellendi arkadaşlar..

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve Süleyman
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Navibar varmi abi guncellemede :hmmm

• Beğen
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Usta sende tema sis olarak var mi pm den atsana cekıym ama bir turlu olmadi yuklenemiyor hatası aldım pm den atar mısın paylaşmam soz :)

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye
güncellemede sadece kamerayı mı düzelttin yoksa ışık modunu falan kaldırdın mı? :)

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Navibar varmi abi guncellemede :hmmm

Navibarlı olan upload oluyor kardeşim yeni kou açacağım ona.

- - - Eklendi - - -

güncellemede sadece kamerayı mı düzelttin yoksa ışık modunu falan kaldırdın mı? :)

Abi ilk mesaja yazdım güncelleme bilgilerini :)

- - - Eklendi - - -

Usta sende tema sis olarak var mi pm den atsana cekıym ama bir turlu olmadi yuklenemiyor hatası aldım pm den atar mısın paylaşmam soz :)

:no:

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve Süleyman
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
gulucu evt olarak kabul ediyorum:)

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Malesef hocam size yaparsam isteyen çok olur özel istek almıyorum siz rofstan çekip kullanabilirsiniz paylaşmamak şartıyla iyi forumlar.

• Beğen
lazye

lazye

Üye
Yalnız bi sorun dha var müzk çalar arka plandayken müzğn sesini açmysn veya kısamıyosun...

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız bi sorun dha var müzk çalar arka plandayken müzğn sesini açmysn veya kısamıyosun...

Kardeşim sen öyle deyince arkadaş gözümün önünde yaptı herhangi bir sorun görünmüyor.

• Beğen
lazye

lazye

Üye
yalnız bu dediğim nadiren oluyor mesela ben operadaym müzk dnlrkn ses açp ksamym yda arka planda mzk çlarkn ana ekranda sesi artrmym yda azltmym.

- - - Eklendi - - -

yalnız şunu belrtmekte fayda var 3.parti yazlmdan kaynaklı olablr 1-2 güne söylerim...

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
3. parti yazılım derken?

• Beğen
lazye

lazye

Üye
@Atacan haklı 3.partı uygulama demek istemiştim. burada sorunun kaynağını buldum ramblow engelliyomuş çözdüm... yanlış anlaşıldığım özür dilerim...

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek güzel kardeşim sorunun yazılımdan kaynaklanmadığına sevindim iyi kullanımlar :)

• Beğen
nefrt

nefrt

Üye
temayı verebilir misin

• Beğen

Üst Alt