Türe
Üye
kurcalamayı severim her türlü rahat durmamda 800-900 tl yada güzel androidler var aslında
Liste çok karışık telefonuma hangisi uyar bilmiyorum. İkinci verdiğin download linki Xperia Pro'ya uyar mı?
Büyük Ali aldığım puanlar arttı demişti ve bence daha performanslıdır.Galaxy S+ gibi RAM'i az cihazlarda ben de yüksek performans beklemiyorum zaten...O swap yaparak bir şeyler beceriyor.
tam destek tam performans için 1000 tl aşağısı olmaz diyorsun doğru aslında xperialar baya baya kaldırmadı ics yi
güzel ama herkese sorabilirsin bunu
ikincisi gapps google uygulamaları için en güncel olanı yükle en iyisi odur
tam destek tam performans için 1000 tl aşağısı olmaz diyorsun doğru aslında xperialar baya baya kaldırmadı ics yi
sorun ics'de
bizim belleden memnun kalmamamız gibi gayet doğal
sorun ics'de
Rambo; android'e pek ısınamamıştım ama sony xperia s'in dizaynına hayran kalmıştım ve almayı düşünüyordum. ama senin yaşadıklarını görünce vazgeçtim
Rambo; android'e pek ısınamamıştım ama sony xperia s'in dizaynına hayran kalmıştım ve almayı düşünüyordum. ama senin yaşadıklarını görünce vazgeçtim
ben neo v yi alınca yazılım güncellemeyeceğim belki 2.3.6 ya geçerim
ya beyler beni ornek alın.cihazım icin hicbir guncelleme yok ve mutluyum
Bence yanlış karar vermişsin...Xperia Pro donanım nedeni ile sorun çıkarıyor fakat xperia s in donanımı gayet yeterli....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burda pro için cm7 de cm9 da var...
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Bence yanlış karar vermişsin...Xperia Pro donanım nedeni ile sorun çıkarıyor fakat xperia s in donanımı gayet yeterli....
Verdiğin link hangi ROM'un linki?
Hakan abinin dev desteği sayesinde 32 GB Class 10 hafıza kartı alacağım. O zamanda kasarsa ne diyecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?