Cihanî Sultan
Üye
arkadaşlar bende de neo v var. telefona bir sürü uygulama yüklü hiç bir kasma donma vs yok.
video çekerken takilma olmuyor. kamerası çok net. özellikle yakın çekimde muhteşem. ders notları veya ilanların resimlerini çekerken çok rahat okunuyor.
android 4.0.4 yüklü.
tek sorun telefon sarjda iken sapitiyor. dokunmatiğı kullanamiyorsunuz. bunun sebebi de orijinal şarj aleminin kullanılmaması imiş. nitekim pc den şarj edildiğinde sözkonusu problem olmuyor.
Sana ne mutlu ama sorun yaşayan arkadaşlar zaten xperia pro'dan şikayetçi...
Bana sorsan:
android de sürüm güncelleme sanırım hepsinde sıkıntı galiba. son zamanlarda samsung un galaxy serisini inceliyordum. özellikle gioda güncelleme yapılırken telefon kullanılamaz hale geliyordu. ram 200mb den inliyordu.
Xperia proda da demek ki benzer sorunlar varmış.
anlamadığım nokta şu madem 512mb li cihazlar 4.0.4 u kaldıramayacak sıkıntı verecek neden kullanima sunuyorlar. bu adamlar hiç mi test etmiyor ????
Bir de resmi forumlarda "kasıyor" sorularına "hafıza kartını biçimlendirin" demezler mi
Şu piksel piksel olma olayını çözseler bütün kasmalar düzelir.
android de sürüm güncelleme sanırım hepsinde sıkıntı galiba. son zamanlarda samsung un galaxy serisini inceliyordum. özellikle gioda güncelleme yapılırken telefon kullanılamaz hale geliyordu. ram 200mb den inliyordu.
Xperia proda da demek ki benzer sorunlar varmış.
anlamadığım nokta şu madem 512mb li cihazlar 4.0.4 u kaldıramayacak sıkıntı verecek neden kullanima sunuyorlar. bu adamlar hiç mi test etmiyor ????
kardeş hafıza kartını NTFS olarak biçimlendirin donmalarin giderildiğini bir yerde okumustum
Telefon destekler mi acep? Deniyorum
Ayda bir android sürümü çıkıyordu bi ara 2.3.4 .2.4.5 ics falan dendi yani ne bekliyorduk ki zaten.Bilgisayarlara bakalım xp sürümü halan en çok kullanılan işletim sistemleri arasında neden stabil android gibi değil ki win2k dan hemen sonra çıkmamış çünkü.
ntfs yi sadece ios destekliyo o yüzden 4gb den büyük mkv dosyalarını oynatabiliyo
İce cream tutmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?