GM Discovery 2 [Güncellendi] CyanogenMod 12.1 (5.1.1) V3

Sponsorlu Bağlantılar

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
GPS çalışıyor, Google Device Manager ile kendi yerimi bulabildim, Ses artık kaydediyor ve Google Sesli aramadaki mikrofon sorunu çözülmüş.

back-ir

back-ir

Üye
Merhaba arkadaşlar;
Çok güzel bir rom olmuş, gözümü kırpmadan kurdum.
Bilgisayara bağlayınca MTP üzerinden dahili hafızadaki bazı video dosyalarını SD hafızaya kopyalarken meşgul diyor ve bekliyor.
Açıp kapayıncada aynı durum var. ne yapılabilir. (bilgisayar Win10)

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Benim telefonun USB girişi bozuk olmasaydı test ederdim. Pc reset attıktan sonra tekrar denedin mi

Silinen Üye 2587160

Silinen Üye 2587160

Kapalı Hesap
[REDACTED]

Son düzenleme:
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Bence şuan eskisine göre daha stabil ama yinede tam hazır degil

sametASD123

Üye
turkdevste zenfone 2 rom var onu indirdim failed verdi yuklemede ha birde turkdevs acılmıyor suan

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
offline charge ve video sorunları çözülse otg app ile halloluyor

• Beğen
Tepkiler: TheLost72 ve Silinen Üye 2587160
Silinen Üye 2587160

Silinen Üye 2587160

Kapalı Hesap
[REDACTED]

Son düzenleme:

sametASD123

Üye

ROM su an bende yüklü.değil offline şarj için biri bunu cwmden kursun yorum atsin

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Boşuna brick oldu telefon keşke yapmasaydin

gnaygltekin

gnaygltekin

Üye
emeği geçen herkesden Allah razı olsun,emekleriniz içi teşekkür ederim, sonunda tanından yenmeyecek bir rom ile karşı karşıyayım.
diğer rom'larda telefon sesi sonda iken duyulmayacak kadar azdı ve ahizede sürekli çazırtı vardı şimdi 2'side yok.

• Beğen
Tepkiler: TheLost72
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Discovery 2 (6043)'e zaten adam akıllı rom çıkmıyor, şu ana kadar kullandığım en iyi rom bu diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: back-ir
leonkennedy35

leonkennedy35

Üye
Aslında çok çeşitli rom varda bunlar genelde üstlerinde yeteri kadar durulmamış, güncelleme verilmeyen romlar ve bizde biraz seçiciyiz.

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Ben saf android arayüzünü sevdiğim için diğer MIUI tarzı romlar kötü geliyo bana. Bu arada General Mobile 3-4 aydır güncelleme getirmiyor, acaba yeni versiyon mu gelecek yada iyileştirme mi

gnaygltekin

gnaygltekin

Üye
Ben saf android arayüzünü sevdiğim için diğer MIUI tarzı romlar kötü geliyo bana. Bu arada General Mobile 3-4 aydır güncelleme getirmiyor, acaba yeni versiyon mu gelecek yada iyileştirme mi

+1

technogamer2345

Üye
Benimde bir roma ihtiulyacim var lutfen yardimci olurmusunuz :/

yaytas

yaytas

Üye
yada discovery2 yi unuttu mu artık?

Silinen Üye 2587160

Silinen Üye 2587160

Kapalı Hesap
[REDACTED]

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: karakule1421

Üst Alt