GM Discovery 2 [Güncellendi] CyanogenMod 12.1 (5.1.1) V3

Sponsorlu Bağlantılar

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Boot.img ile ayarlar yapsak acaba video sorunu cözülürmü? Cunku Rom video cekiyo ama hafizaya kaydetmiyo

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
Kaydetmeme sorununun kaynağını daha çok /system içinde bi yerde diye düşünüyorum. Ek olarak cm içerisinde 4 adet video omx codec dosyasi varken stock da daha fazla var. Cmye ekledim ama ekrani kilitledikten sonra açınca ekran gelmedi 10 sn powera basili tutarak yeniden başlattim. Sürekli arastırıyorum. Arcatel 5.0 yayınlarsa herşey. Daha kolay olur. 5.1.1 i yamalar stock 5.1 gibi stabilite elde ederiz gibime geliyor. Hayırlısı.

• Beğen
Tepkiler: TheLost72
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
2016'y kadar Alcatel Guncellemeyi verir diye dusunuyorum. Ayrica bu Alcatel daha once Lollipop guncellemesi veya Rom'u yapti mi?

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
Yapip yapmadiğini bilmiyorum ama 4pda da birisi soru sorup lolipop alicagina dair bisey yazmistı daha sonra herkes sp flash toola stpck roma donmeye calismis galiba. Arcatel yayinlarsa 4pda a illaki goruruz. En geç Şubata lolipop alir Arcatel ortalama Nisandada General mobile yayinlar

Son düzenleme:
  • Beğen
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
ROM'da nedense veri bağlantısı yavaş hatta bazen facebok/twitter veya internette arama bile yapmıyo acaba sorun APN'de mi ?

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
Malesef mobil veride hiç kullanmadım. Dener sonucu yazarım

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Denersen iyi olur, telefon Sinyali bir anda kesiuor 10-15sn sonra geliyo

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
Sonuç Çok İlginç

Arkadaşlar resim yüklemek için hangi sitayi kullanıyorsunuz yada nasıl küçültüyorsunuz.
altaki stock romun modifiyeli hali :ehe

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Bende neden yavas bu internet ya :/ Bazen de hata veriyo "Restricted acces changed, Data service is blocked" bu hata verdigi zaman Sinyal kesiliyo hala anlamadim neden boyle

Sorun hızda degilmis

back-ir

back-ir

Üye
Merhabalar;
Hala bu romdayım ama bazı sıkıntılarım var. Geliştiriciler ve kullanmak isteyenler için yazmak istedim.
- Navigasyon programları tam olarak verimli çalışmıyor. GPS ile rota güncellemesi çok geç olunca kayboluyorsunuz.
işin iyi yanı, geçenlerde Gaziantep içinde baya gezmiş oldum.
- Telefon ekranı kapalı iken çağrı gelince zil çalıyor ancak ekran 2-3 sn sonra açılıyor. Bi ayar varmı bulamadım.
İşin kötü yanı kimin aradığını görmeden hemen açamıyorsunuz. biraz can sıkıyor.
- İnternette bir sayfayı açarken şu sayfa açılamıyor hatası veriyor. tekrar tıklayınca aynı sayfayı açıyor.
tahminimce hem wifi hem veri açıkken oluyor bu durum,sadece biri açıkken olmuyor.
Onun dışında benim için stok roma göre oldukça iyi, şarjıda daha iyi ve Elbette yeni sürümü bekliyor olacağım. :)

• Beğen
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
3.versiyonu ilk yüklediğimde sorun yoktu ama sonradan "Restricted access changed. Data service is blocked" Sonrada SIM kartında "No Service" yazıyor, internetten baktım fakat hiçbiri işe yaramadı, sizdede böyle sorun var mı? Yada çözümünü bilen var mı?

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
Çok uzun sure kullanmadim. Stock ve yamali gorsel olarak hoc ve stabil oldugum icin bunda kaliyorum genelde. Hafta sonu denerim. Daha once karsilasmadim. Wipe derim ama sen kendince dene en son yaparsin wipeyi

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Rom'da değil sorun. Aosp rom kurdum ondada aynı sorun vardı.. Sanırım sorun benim bölgemde, etrafımdaki "Network Operators"a baktıgımda Vodafone 3G ve Turkcell var bazen vodafone sinyali gidiyo.. Galiba sorun bu. Rom kurmana gerek yok o zaman sorun belli oldu

memo4535

memo4535

Üye
Alcatel e lollipop mu gelecek kaynak varmi?

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
4pda birisi yazdı sonra msjları sildiler bi ara. Şuan bende arıyorum ama discovery de yaptıgı gibi general mobile son dönemlerde lolipop verebilir

• Beğen
memo4535

memo4535

Üye
General mobile son güncellemenin ustunden 1 sene gecmeden guncelleme veriyor gelenek haline geldi yani 2016 ya kadar güncelleme cok büyük ihtimal gelecek

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2587160
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Telefon'un hafızasından istesemde silemeyececeğim bir yöntem var mı? Benim USB girişi bozuk olduğu için telefonu hard brick yapcam diye çok korkuyorum o yüzden telefon hafızasını hiç silmiyorum 10-20 kere rom yüklemişimdir hiçbirinde dosyaları silemedim, uygulamaların eski dosyaları hala duruyo.
Yada eğer bi dosya yöneticisi ile sdcard'daki herşeyi silsem yeter mi eski dosyaları silmek için?

leonkennedy35

leonkennedy35

Üye
Benim USB girişi bozuk olduğu için telefonu hard brick yapcam diye çok korkuyorum o yüzden telefon hafızasını hiç silmiyorum 10-20 kere rom yüklemişimdir hiçbirinde dosyaları silemedim, uygulamaların eski dosyaları hala duruyo.
Yada eğer bi dosya yöneticisi ile sdcard'daki herşeyi silsem yeter mi eski dosyaları silmek için?
İstediğini tam olarak açıklarmısın? Neden telefon hafızasını silme gereği duyuyorsun? Rom yüklemek için ana hafızayı silmeye gerek yok wipe data işlemi uygulamaların system/data dizinindeki dosyaları uygulamalarla birlikte siler. Uygulamaların eski dosyalarıda derken sd kart(?)/android/data dizinindeki klasör ve dosyalardan bahsediyorsun herhalde.
Telefon'un hafızasından istesemde silemeyececeğim bir yöntem var mı?
Telefonun hafızasından istesende neyi silemeyeceğin yöntem

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Benim telefona USB ile hiç bi dosya aktarılmıyor, sadece şarj oluyor. O yuzden yedeklerini telefonun hafızasında tutuyom. Demek istediğim ben sürekli ROM değiştiriyom (3-5 günde) ve her ROM değiştirdiğimde eski dosyalar ve bilgiler kalıyor, şimdi benim merak ettiğim eski dosyalar ve bilgiler sistemi yavaşlatır mi veya sorun çıkartır mı? Ve hafizadaki android klasorunu silersem bi zararı olur mu yada bi değişiklik olur mu?

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
Usb takiliyken Ayarlar / Depolama / menü tuşu na bas usb bağlantısına gir ve mtp seç .Yavaşlatabilir.Android data icersinde uygulama cacheleri,obb icerisinde ise asphealt,mkx gibi buyuk oyunlarin dosyalari yer alir

• Beğen

Üst Alt