GM Discovery 2 [Güncellendi] CyanogenMod 12.1 (5.1.1) V3

Sponsorlu Bağlantılar

leonkennedy35

leonkennedy35

Üye
Bugün boş zamanım olunca 3 tane farklı lollipop romunu bizim telefona port ettim ama hiçbirinde ses yok. Kulaklık takınca müzik dinlenebiliyor da çıkarınca hoparlörden ses alamıyorum herhangi bir önerisi olan varmı?

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Kernel ile alakalı olabilir mi ? CM Kerneli flashlamayı dene istersen, yada boot.img'ı port etmeyi dene

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Neden öyle yapiyo ki,

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Farkettiniz mi bilmiyom ama, bazen rom'un bildirim paneli kasıyor bunun sebebi işlemci mi rom mudur?

sametASD123

Üye
ROM un ciddi anlamda sorunları var reboot şarj. Video facebook YouTube gibi uygulamalarda optimizasyon sorunları neden çözülmüyor acaba

leonkennedy35

leonkennedy35

Üye
ROM un ciddi anlamda sorunları var reboot şarj. Video facebook YouTube gibi uygulamalarda optimizasyon sorunları neden çözülmüyor acaba
Bu romun geliştiricisi olmadığımızı sadece port edildiğini ilk sayfada okusaydın keşke. Zaten tüm 5.x tabanlı romlar bizim telefonlar için günlük kullanım - cm12 ve android 5.x i görmek için, performans ve stabilite istiyorsan 4.x romlara bakıcaksın. Tam stabil bir lollipop romu veya bu roma güncelleme gelirse paylaşılır zaten.

• Beğen
Tepkiler: yaytas, TheLost72 ve karakule1421
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Aslında bu cm12 romu stock romdan daha iyi tek eksisi video çekmemesi, onun dışında stock romdan eksisi değil artısı var. Şarj durumu stock romla hemen hemen aynı , bana sorarsanız ben bu Romu çoğu diğer romdan daha çok sevdim.
Bu video sorunu acaba rom'un kendi kamera apk'sındaki bi sorun olabilir mi? Çünkü stock kamerada sadece Kamera ve Video modları var diğer panorama modlari felan yok belki sorun o yüzdendir?

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
Roma güncelleme var akşam 1-2 saate cikar video cekiyor ama kaydetmiyor

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
O nasıl oluyor? Başka program ile denedin mi Cinema-FV5 gibi

sametASD123

Üye
arkadaslar romun 3 . versiyonu su an yuklu gercekten super olmus sensorler kernelsiz calısıyor 4 haneli numaralara mesaj atmada sorun yok baya stabil olmus

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Bende şimdi yüklüyorum, video çalışıyor mu baktınız mı

sametASD123

Üye
cekimde sorun yok ama kaydetmiyor
belki farklı bir uygulamayla kaydeder ama romun bu versiyonu super olmus ilk acılısta toplasan 7-8 uygulama anca var gereksiz hiç uygulama yok

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
çince uygulamalar silinmiş. Google play ekli bir şekilde upload etim
cekimde sorun yok ama kaydetmiyor
belki farklı bir uygulamayla kaydeder ama romun bu versiyonu super olmus ilk acılısta toplasan 7-8 uygulama anca var gereksiz hiç uygulama yok
mtp sizde çalışıyormu

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Benim telefonun USB kısmında sorun olduğu için bakamıyorm ama çalışır heralde olmazsa kernel ile düzelebilir belki

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
tamam ayarlar-depolama-usb baglantısı mtp kapatım açınca bağlandı

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Cinema-FV5 ile denedim,kayıta başladığı anda, Video çok kısa hiç bir data yazılmadı diyor, sorun hafızayla alakalı galiba

sametASD123

Üye
Google playi nasil eklediniz ben romu tekrar kurmak istemiyorum direk ekliyeyim

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
gApps indir flashla olur
Bu Status Bar'da internet hızı yazıyor onu kapamanın yöntemi var mı?

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
henüz bende bulamadım ama benim için bir zararı yok dpi 400 ayarladım.küçüldü zaten

Üst Alt