ne yapabiliriz ki bu rom yüzünden tel acılmaz olduBu rom'a biz bişey yapamaz mıyız? stabilite konusunda? veya video konusunda
kardeş 5.1.1 romunu yüklerken suc benmi dogru ama sp flash tool yazılım atarken senin telefonun bildirim ısıgı yansa ne yaparsın bi sölesenekardeş orada şuç biraz senin yazımın tamamını okumadan romu yüklemişsin.Daha sonrada gene aynı şekilde Sp Flash romunun yazısını da tam okumadan yükleme yapmaya çalıştın yarıda kestin.Burada Şuç biraz senin
kardşe windows 8 yükledim sürücü zorla imzalamasını kaldırdım driverları kurdum pcye yeniden baslattım flash tool u hangi uyumluluk modunda calıstırayımyandı genede sonuna kadar bekledim
Cihazımı seninkiyle aynı şekilde rom yükleyip yarıda kesip kurtarmayı deneyeceğim çözümü yazarım
Tayfun ses açma + usb ile çözdüm.Bildirim ışığını geç şarj dahi etmiyordu.sp flash toolu Windows me uyumluluk modunda çalıştırdım.Windows 10 da yaptım.Sp flash tool options /download sekmesinde Da Dl All with Checksum tiki işaretli olmasın
kardeşim olmadı denedim bütün uyumluluk modlarını işletim sistemim windows 10 protek tek dene uyumluluk modlarini hepsinde ses acmaya basarak bagla 1 dk bekle birisinde yukleme yapar
kardeşim olmadı denedim bütün uyumluluk modlarını işletim sistemim windows 10 protek tek dene uyumluluk modlarini hepsinde ses acmaya basarak bagla 1 dk bekle birisinde yukleme yapar