GM Discovery 2 [Güncellendi] CyanogenMod 12.1 (5.1.1) V3

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
kardeş telefonun bildirim ışığı yanıyorsa umut var.Aygıt yöneticisine baktığında ne görüyorsun.Ekran Görüntüsü Atarsan daha iyi olur

• Beğen
Tepkiler: tayfur422

tayfur422

tayfur422

Üye
kardeş aygıt yöneticisinden bilinmeyen aygıt olarak bile görmüyor :D bide burda nasıl ekran görüntüsü atacam :D

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bunları yaptıktan sonra ses kısma ses açma vs. denedim ben öyle başarmıştım.Driverların kurulu olduğundan emin ol mutlaka Driverlardan sonra pc yi yeniden başlat.Sp flash tool ve romu direk c sürücüsünün içine at oradan çalıştır.

• Beğen
tayfur422

tayfur422

Üye
driverlardan sonra pcyi yyeniden bsaslatmayı iyiki ögrendim sagol bide öyle deniyeyim

• Beğen
Tepkiler: karakule1421
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Kullandığın USB kablosu, dosya aktarımı yapmıyordur, yeni bi USB kablosu bul, bendede okmuyordu sadece şarj oluyordu, sorun kablonda

tayfur422

tayfur422

Üye
KABLOYU DEĞİŞTİRDİM YİNE SADECE BİLDİRİM ISIGI YANIYO

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Bilgisayar'a bağlanma sesi geliyor mu ? Eğer gelmiyorsa, başka tlfon varsa evinde o kabloları test et bilgisayara bağlanıyormu diye.

tayfur422

tayfur422

Üye
SES GELMİYOR KARDEŞ PC DEN BENİM KABLOLAR SAGLAM

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Telefonda sorun yoktur bilgisyardan birşeyler yapman lazım, format atıp tekrar deneyebilirisin, veya başka bilgisayar varsa kullanabileceğin onlardan dene. Akılma başka çözüm gelmiyor, driverlerı kurduysan olması lazım, Bu arada hangi windows sürümünü kullanıyorsun ?

tayfur422

tayfur422

Üye
kardeş pcye 2-3 kere forma attım su an win 7 yüklü

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Bu rom'a biz bişey yapamaz mıyız? stabilite konusunda? veya video konusunda

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
kardeş orada şuç biraz senin yazımın tamamını okumadan romu yüklemişsin.Daha sonrada gene aynı şekilde Sp Flash romunun yazısını da tam okumadan yükleme yapmaya çalıştın yarıda kestin.Burada Şuç biraz senin

tayfur422

tayfur422

Üye
kardeş orada şuç biraz senin yazımın tamamını okumadan romu yüklemişsin.Daha sonrada gene aynı şekilde Sp Flash romunun yazısını da tam okumadan yükleme yapmaya çalıştın yarıda kestin.Burada Şuç biraz senin
kardeş 5.1.1 romunu yüklerken suc benmi dogru ama sp flash tool yazılım atarken senin telefonun bildirim ısıgı yansa ne yaparsın bi sölesene

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
yandı genede sonuna kadar bekledim
Cihazımı seninkiyle aynı şekilde rom yükleyip yarıda kesip kurtarmayı deneyeceğim çözümü yazarım
Tayfun ses açma + usb ile çözdüm.Bildirim ışığını geç şarj dahi etmiyordu.sp flash toolu Windows me uyumluluk modunda çalıştırdım.Windows 10 da yaptım.Sp flash tool options /download sekmesinde Da Dl All with Checksum tiki işaretli olmasın

tayfur422

tayfur422

Üye
yandı genede sonuna kadar bekledim
Cihazımı seninkiyle aynı şekilde rom yükleyip yarıda kesip kurtarmayı deneyeceğim çözümü yazarım
Tayfun ses açma + usb ile çözdüm.Bildirim ışığını geç şarj dahi etmiyordu.sp flash toolu Windows me uyumluluk modunda çalıştırdım.Windows 10 da yaptım.Sp flash tool options /download sekmesinde Da Dl All with Checksum tiki işaretli olmasın
kardşe windows 8 yükledim sürücü zorla imzalamasını kaldırdım driverları kurdum pcye yeniden baslattım flash tool u hangi uyumluluk modunda calıstırayım
şimdi ben win 10 mu yükleyeyim

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
tek tek dene uyumluluk modlarini hepsinde ses acmaya basarak bagla 1 dk bekle birisinde yukleme yapar

tayfur422

tayfur422

Üye
Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş geriye aklıma tek bir şey geliyor telefonun anakartı uçtu

• Beğen
tayfur422

tayfur422