güncel cm 11 ekran görüntüleri

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Benim de tek hoşuma gitmeyen kısmı şarjı. :D
Günde ortalama 2 saat ile 3 saat arası internet, full mesajlaşma, full ekran parlaklığı ile bu rom beni idare eder mi bilmiyorum. :D

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Benim de tek hoşuma gitmeyen kısmı şarjı. :D
Günde ortalama 2 saat ile 3 saat arası internet, fu ll mesajlaşma, fu ll ekran parlaklığı ile bu rom beni idare eder mi bilmiyorum. :D
snde baya kullanıyon haa braz zor olaca gbi ama neyse :D

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Sadece arama için olsaydı 1100 alırdım. :ehe :ehe
şmdi bn günün yarısı okuldayım okulda pek kullanmam ama hafta sonları orjinal rom bile bni idare etmiyodu kullanınca internette uğraşıyorum sürekli yani böle telefonlarda pek fazla şarj kullannımı zor arkadaşımda s4 var o her zamn fazla fazla kullanıyo telefonu internet falan günün yarısında şarjı btiyo bzim telefonların böle olması normal bşe yani şarj konusuna yapacak pe bşey yok :D

FeLonieS

FeLonieS

Üye
şmdi bn günün yarısı okuldayım okulda pek kullanmam ama hafta sonları orjinal rom bile bni idare etmiyodu kullanınca internette uğraşıyorum sürekli yani böle telefonlarda pek fazla şarj kullannımı zor arkadaşımda s4 var o her zamn fazla fazla kullanıyo telefonu internet falan günün yarısında şarjı btiyo bzim telefonların böle olması normal bşe yani şarj konusuna yapacak pe bşey yok :D
Haklısınız. :ehe orijinal kamerada efektler var mı hiç dikkatinizi çekti mi?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Kurdum yaptım hocam şimdi farkettim ana ekranda ayarlarda varmış.

Django25

Üye
Beyler bu romda radyo yok + ekran görüntüsü alamıyorum ? tuş larmı değişti

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bu romda radyo yok + ekran görüntüsü alamıyorum ? tuş larmı değişti
Radyo yok evet bnda ekran gruntusu alma dha farkli ses kisma tusu bdr kilit tusuna beraber basilnca ekran gruntusu aliyo

Django25

Üye
Radyo yok evet bnda ekran gruntusu alma dha farkli ses kisma tusu bdr kilit tusuna beraber basilnca ekran gruntusu aliyo
teşekkürler oldu radyo olmasada olur ama bu tarz eksikleri sonradan ekleyebiliyormuyuz veya güncellemelerimi bekleyelm

FeLonieS

FeLonieS

Üye
çok iyi ama şarj bana göre değil virgintye geçtim

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Vallaha radyo programla falan ekleniyo bi arstrma yprsan blursun guncellemyle gelmez gelse smdiye kdar glrdi
O kdar kullanima sarjin fazla gtmesi zor zaten :)
haklısınız ama en azından virginty daha dayanıklı :)

hasim38

hasim38

Üye
Arkadaslar tavsoliye etmem sarji somuruyor ve sarj gostergesi sikintili

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt