ykpknl
Üye
vallaha bn beğendim kolayına bişey beğenmem ama bnu beğendim bi tek beğenmediğim yeri bildirim çubuğu yeriBir ara çok bozuktu neyse indiriyorum deneyeceğim.![]()
vallaha bn beğendim kolayına bişey beğenmem ama bnu beğendim bi tek beğenmediğim yeri bildirim çubuğu yeriBir ara çok bozuktu neyse indiriyorum deneyeceğim.![]()
snde baya kullanıyon haa braz zor olaca gbi ama neyseBenim de tek hoşuma gitmeyen kısmı şarjı.
Günde ortalama 2 saat ile 3 saat arası internet, fu ll mesajlaşma, fu ll ekran parlaklığı ile bu rom beni idare eder mi bilmiyorum.![]()

Sadece arama için olsaydı 1100 alırdım.snde baya kullanıyon haa braz zor olaca gbi ama neyse![]()

şmdi bn günün yarısı okuldayım okulda pek kullanmam ama hafta sonları orjinal rom bile bni idare etmiyodu kullanınca internette uğraşıyorum sürekli yani böle telefonlarda pek fazla şarj kullannımı zor arkadaşımda s4 var o her zamn fazla fazla kullanıyo telefonu internet falan günün yarısında şarjı btiyo bzim telefonların böle olması normal bşe yani şarj konusuna yapacak pe bşey yokSadece arama için olsaydı 1100 alırdım.![]()
![]()

Haklısınız.şmdi bn günün yarısı okuldayım okulda pek kullanmam ama hafta sonları orjinal rom bile bni idare etmiyodu kullanınca internette uğraşıyorum sürekli yani böle telefonlarda pek fazla şarj kullannımı zor arkadaşımda s4 var o her zamn fazla fazla kullanıyo telefonu internet falan günün yarısında şarjı btiyo bzim telefonların böle olması normal bşe yani şarj konusuna yapacak pe bşey yok![]()
orijinal kamerada efektler var mı hiç dikkatinizi çekti mi?yokk yaw orjinal romda vardı da ne 3 4 tane bşeydiHaklısınız.orijinal kamerada efektler var mı hiç dikkatinizi çekti mi?

Hocam ben icon pakedini indirdim ama nasıl yapacağım launcher indirmeden?yokk yaw orjinal romda vardı da ne 3 4 tane bşeydi![]()
![]()
romu kurdun mu ki ?Hocam ben icon pakedini indirdim ama nasıl yapacağım launcher indirmeden?
İyii nasil begendin mi romu ??Kurdum yaptım hocam şimdi farkettim ana ekranda ayarlarda varmış.
Radyo yok evet bnda ekran gruntusu alma dha farkli ses kisma tusu bdr kilit tusuna beraber basilnca ekran gruntusu aliyoBeyler bu romda radyo yok + ekran görüntüsü alamıyorum ? tuş larmı değişti
teşekkürler oldu radyo olmasada olur ama bu tarz eksikleri sonradan ekleyebiliyormuyuz veya güncellemelerimi bekleyelmRadyo yok evet bnda ekran gruntusu alma dha farkli ses kisma tusu bdr kilit tusuna beraber basilnca ekran gruntusu aliyo
Vallaha radyo programla falan ekleniyo bi arstrma yprsan blursun guncellemyle gelmez gelse smdiye kdar glrditeşekkürler oldu radyo olmasada olur ama bu tarz eksikleri sonradan ekleyebiliyormuyuz veya güncellemelerimi bekleyelm
O kdar kullanima sarjin fazla gtmesi zor zatençok iyi ama şarj bana göre değil virgintye geçtim

haklısınız ama en azından virginty daha dayanıklıVallaha radyo programla falan ekleniyo bi arstrma yprsan blursun guncellemyle gelmez gelse smdiye kdar glrdi
O kdar kullanima sarjin fazla gtmesi zor zaten![]()

Yani azda olsa snn icin onemli bse snuctahaklısınız ama en azından virginty daha dayanıklı![]()

şarj konusunda düzene girmesini bekleyin braz göstergede metini seçin herhangi bi sorun yok !Arkadaslar tavsoliye etmem sarji somuruyor ve sarj gostergesi sikintili