Guitar Hero 5 Mobile More Music Dokunmatik + Tam ekran + Samsung Star için

Sponsorlu Bağlantılar

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Guitar Hero 5 Mobile More Music Dokunmatik + Tam ekran + Samsung Star için

• Beğen
Tepkiler: free, asdesoom, canmertix33 ve 9 diğerleri

SAINT1

SAINT1

Üye
Sağol qimoO

Revengeful

Emekli Yönetici
sağol

fuck_ozgur

Üye
hey

--------------- Ekleme ---------------

hey2

antiseptic_x

Üye
sağol

RedColt

RedColt

Üye
Telefonuma yükledğim sayılı oyunlardan. Sağol

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
teşekkürler ama neden bulunan oyunları tekrar tekrar flood edip ısıtıp koyuyosun

Soraux

Soraux

Üye
eline sağlık

RedColt

RedColt

Üye
teşekkürler ama neden bulunan oyunları tekrar tekrar flood edip ısıtıp koyuyosun
BANA DİYORSAN EĞER
etirip koyuyorum. Dikkatini çekereim konu başlığımdada DERLEME yazıyor. Ege 'nin yaptığı oyunların hepsini indirmek istemeyen ler için ordan kullandığım ve kalitelileri aldım. İnternetten bulduğum kullandığım kalitelileri aldım. İnsanlar direk Paket halinde indiriyor bence bu zararlı değil yararlı birşey. En azından bildiğim halde aynı 2 konuyada mesaj yazmıyorum.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
BANA DİYORSAN EĞER
etirip koyuyorum. Dikkatini çekereim konu başlığımdada DERLEME yazıyor. Ege 'nin yaptığı oyunların hepsini indirmek istemeyen ler için ordan kullandığım ve kalitelileri aldım. İnternetten bulduğum kullandığım kalitelileri aldım. İnsanlar direk Paket halinde indiriyor bence bu zararlı değil yararlı birşey. En azından bildiğim halde aynı 2 konuyada mesaj yazmıyorum.

allah aşkına neden kendine kendine kendini sorunlu yapıyorsnki ben bunu qimoo ya söylüyorum sen neden gelp karışıyosun istediğim yaparım bu forumda kurallar çerçevesinde ama gelipte biri bu hakkı sınırlarsa işte o zaman kıyamet kopar :vur

ha bu arada konunun başlığında derleme göremedim gözlerimde bir problemmi var

RedColt

RedColt

Üye
allah aşkına neden kendine kendine kendini sorunlu yapıyorsnki ben bunu qimoo ya söylüyorum sen neden gelp karışıyosun istediğim yaparım bu forumda kurallar çerçevesinde ama gelipte biri bu hakkı sınırlarsa işte o zaman kıyamet kopar :vur

ha bu arada konunun başlığında derleme göremedim gözlerimde bir problemmi var

GÖREMİYORSAN o senin gözleriin sorunu ayrıca qimoo nunda ben flood yaptığını görmedim. Başlığımın başındada BANA DİYORSAN yazdım çünkü benim mesajımdan sonra bunu yazmışssın .

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
senle uğraşacak kadar küçülemycem

matadoors

Üye
samsung s8003 jet için olanı varmı bunn ??

Pianist07

Pianist07

Üye
Sana ne kadar teşekkür etsem azdır dostum :) Bir Rock'çı olarak çok beğendim :D

alex190798

Üye
Bu oyun Samsung Monte de de çalışır mı?? çabuk olun telefonu yarın alcaz!!!!

canmertix33

Üye
sağol

astrom

astrom

Üye
saol :oke:

15097

15097

Üye
güzele benziyor

Üst Alt