Güç Butonuna Yeniden Başlat Seçeneğini Ekleme [FLASH GEREKMEDEN]

mferdi

Üye
Buyrun

- - - Eklendi - - -

Buyrun

anlaşılmayan yer

Moruk

Üye
Nokia 603 olmadı birebir anlatıldığı gibi yaptım ama ne reboot nede programdan yaptığım yeniden başlat çıkmıyor

c6 01 refresh sonuç olumlu. Paylaşım için Eline sağlık

si14

Üye
bnde no data diyor

İlk başta yeniden başlat dışında herşey ingilizce oldu ama z:/resource/apps içindeki SysAp.r14 ü c:/resource/apps içine attım herşey düzeldi eline sağlık süper olmuş

Tepkiler: BomberMAn_01

Jan

Üye
Eyw kayahanım görüşemiyoruz bu aralar teşekürler bu arada =)

İlk başta yeniden başlat dışında herşey ingilizce oldu ama z:/resource/apps içindeki SysAp.r14 ü c:/resource/apps içine attım herşey düzeldi eline sağlık süper olmuş

yaptım Tamam türkçe oldu ama sessiz iconu hala yok.sizi bilmem ama Bana lazım oluyo.bi yardımcı olsanız

Z:/resource/apps dan silent.mif i C:/resource/apps içine atmayı dene bende hic olmadı ama umarım halledersin

Tepkiler: BomberMAn_01
Z:/resource/apps dan silent.mif i C:/resource/apps içine atmayı dene bende hic olmadı ama umarım halledersin

hiç gerek kalmadı.n8 dead ama düzeltince yapacam yine.denerm.bilgi için teşekkürler...

hiç gerek kalmadı.n8 dead ama düzeltince yapacam yine.denerm.bilgi için teşekkürler...

z'de öyle bi mif yok kii yok mu bunun bi çözüm yolu

Tepkiler: mferdi ve Kayahan14
o halde maximod dan iconları değiştiren bir avkon2 yükletsen sonra da orjinal mifleri geri yükle deyip yeniden başlatırsan büyük ihtimal düzelir

o halde maximod dan iconları değiştiren bir avkon2 yükletsen sonra da orjinal mifleri geri yükle deyip yeniden başlatırsan büyük ihtimal düzelir

denedim.az daha telefon elden gidiyordu bi avkon2 yükledim.bataryanin içindeki yerde bataryanin durumu yok oldu kapatma tuşuna basıyorum kapat yazan menü hiç gelmiyor ama yine de sessiz simgesi yok malesef

ben başka çıkar yol bulamadım Telefon o hale geldiyse hardlamışsındır çoktan
Telefonun da nedeni oluyoduk kusura bakma